Cum să faci cancerul FLĂMÂND prin eliminarea unui singur ingredient din alimentație
Numarul de pacienti diagnosticati cu cancer este in crestere, iar cauzele cancerului variaza, de la mediul nostru pana la emotiile noastre. Cu toate acestea, produsele alimentare din jur, ceea ce mancam este de fapt ceea ce radiem, dar iata ca, avand la dispozitie informatia, putem acum utiliza unele modalitati de reducere a anumitor alimente din consum facand astfel organismul sa prospere.
Dr. Otto Wartburg si alti experti in sanatate au avertizat de multe ori ca zaharul este cel mai prosper aliment pentru cancer. De fapt, ei au facut acest lucru inca din anul 1920. Din pacate, multi medici nu spun pacientilor care consuma alimente procesate incarcate cu zahar ca acest obicei face mult mai dificila sarcina organismului sa lupte impotriva cancerului.
Medicul si fiziologul german, laureat al Premiului Nobel, Dr. Otto crede ca poti ucide cancerul prin infometarea lui. Desigur, acest lucru nu este intotdeauna usor, dar poate ajuta extrem de mult.
Medicul si fiziologul german, laureat al Premiului Nobel, Dr. Otto crede ca poti ucide cancerul prin infometarea lui. Desigur, acest lucru nu este intotdeauna usor, dar poate ajuta extrem de mult.
Conform teoriei lui, celulele maligne si cresterea tumorilor sunt cauzate de celulele care genereaza adenozin trifosfat (ATP), practic o defalcare nonoxidativa de zahar (glucoza).
Reciclarea metabolitului din proces, in mod obisnuit numit glycolisis, insotita de circulatia Adha inapoi in organism creeaza respiratii anaerobe. Aceasta este opusul a ceea ce se intampla cu celulele normale.
Celulele sanatoase genereaza energie pentru organism pentru a utiliza prin descompunerea oxidanta piruvat, care este produsul final al glicolizei, ceea ce conduce la mitocondrii oxidate. In cele din urma, el a ajuns la concluzia ca, cancerul este intr-adevar o respiratie disfunctionala. Mitocondriile normale de oxigen din organism sunt schimbate la fermentarea zaharului.
Prin eliminarea zaharului din consum, PRACTIC organismul nu poate dezvolta cancer!
Reciclarea metabolitului din proces, in mod obisnuit numit glycolisis, insotita de circulatia Adha inapoi in organism creeaza respiratii anaerobe. Aceasta este opusul a ceea ce se intampla cu celulele normale.
Celulele sanatoase genereaza energie pentru organism pentru a utiliza prin descompunerea oxidanta piruvat, care este produsul final al glicolizei, ceea ce conduce la mitocondrii oxidate. In cele din urma, el a ajuns la concluzia ca, cancerul este intr-adevar o respiratie disfunctionala. Mitocondriile normale de oxigen din organism sunt schimbate la fermentarea zaharului.
Prin eliminarea zaharului din consum, PRACTIC organismul nu poate dezvolta cancer!
V-am mai expus si in alte articole legatura dintre zahar si cancer, insa vreau sa va mai mentionez si urmatoarele :
– Pentru majoritatea oamenilor, este usor sa elimine vinovatii incarcati cu zahar rafinat – prajituri, bomboane, cookie-uri, etc. Cu toate acestea, cel mai terifiant este faptul ca multe alimente ambalate si vandute sunt bogate in zahar rafinat, care este ascuns in etichetele de ambalare.
– Chiar si produsele cum ar fi iaurtul „sanatos”, cerealele, painea din cereale integrale, precum si produsele scazute in calorii „, pot fi incarcate cu zahar.
– Incercati sa cumparati cat mai putine produse preambalate si nu mancati la restaurante. Restaurantele se aprovizioneaza cu hrana din supermarket-uri, deci inevitabil veti ingera zahar, pentru ca un produs nu are gustul acela bun decat in cazul in care a fost bombardat cu zahar.
Credeti sau nu, chiar si cele mai simple sosuri pentru salate sunt pline de zahar. Manca mai multe mese pe baza de plante, proteine animale sanatoase (se evita carne rosie), si alimente cu valoare nutritiva ridicata.
Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.
– Chiar si produsele cum ar fi iaurtul „sanatos”, cerealele, painea din cereale integrale, precum si produsele scazute in calorii „, pot fi incarcate cu zahar.
– Incercati sa cumparati cat mai putine produse preambalate si nu mancati la restaurante. Restaurantele se aprovizioneaza cu hrana din supermarket-uri, deci inevitabil veti ingera zahar, pentru ca un produs nu are gustul acela bun decat in cazul in care a fost bombardat cu zahar.
Credeti sau nu, chiar si cele mai simple sosuri pentru salate sunt pline de zahar. Manca mai multe mese pe baza de plante, proteine animale sanatoase (se evita carne rosie), si alimente cu valoare nutritiva ridicata.
Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu