ARDEIUL IUTE poate salva mii de vieți într-un minut.
Dați mai departe această informație vitală
Publicat pe 26 octombrie 2015
Puteți opri un atac de cord, utilizând o metodă foarte simplă, dar
incredibil de eficientă, bazată pe un ingredient pe care oricine îl are
în casă: ardeiul iute.
Doi renumiţi medici naturişti, dr. John Christopher şi dr. Richard
Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile pe care ardeiul
iute (ardeiul cayenne) le are asupra organismului uman.
În cei 35 de ani de meserie nu am pierdut niciun pacient cu atac de cord, iar motivul este că, de câte ori sunt chemat în astfel de cazuri de urgenţă, dacă persoana încă mai respiră, îi
dau să bea o cană cu ceai de cayenne (1 linguriţă la o cană de apă
fierbinte). În cateva minute, pacientul este deja pe picioare. Este unul
dintre cele mai rapide remedii care pot fi administrate în astfel de situaţii limită. Ceaiul cald de cayenne deschide structura celulelor şi merge direct la inimă prin sistemul arterial, hrănindu-l, a declarat dr. Christopher.
Doctorul Christopher explică acest lucru prin faptul că ardeiul
cayenne produce un efect de echilibrare a presiunii sângelui din cap
până în picioare. Acesta ridica presiunea de pe zona hemoragică,
permiţând sângelui să se coaguleze rapid. El susţine, de asemenea, că
oricare dintre noi putem folosi acest remediu atunci cand ne aflăm în
preajma unei persoane care a suferit un atac de cord.
Dacă persoana este inconştientă, se pun câteva picături de extract (tinctură)de ardei iute sub limba pacientului.
Cum se prepară tinctura de ardei iute?
Ingrediente:
· pudră de ardei roşu (ardei Cayenne)
· 2 ardei Cayenne proaspeţi
· 50% alcool (poţi folosi vodcă).
· 1 recipient din sticlă (de 1 litru).
Mod de preparare:
1. Se umple un sfert din recipientul de sticlă cu pudra de ardei Cayenne şi se pune suficient alcool pentru a acoperi pudra.
2. Se amestecă cei doi ardei Cayenne proaspeţi şi se adaugă
suficient alcool astfel încât amestecul să aibă o textură asemănătoare
unui sos.
3. Se adaugă mixtura în recipientul care ar trebui să fie acum trei sferturi plin.
4. Se umple sticla până sus cu alcool şi se închide bine. Se agită
sticla de mai multe ori în timpul zilei, pentru a se amesteca bine
conţinutul.
5. Se lasă tinctura la macerat (circa 28 de zile) şi apoi se
strecoară compoziţia cu ajutorul unei bucăţi de tifon. Se păstrează
produsul într-o sticlă închisă la culoare şi se ţine într-un loc uscat
şi întunecos.
Acest amestec nu expiră, astfel încât se poate folosi oricând se doreşte.
Cum se utilizează tinctura de ardei iute?
Dozaj: 5 – 10 picături din această tinctură la un pacient care a
suferit cu adevărat un atac de cord. Adaugă alte 5 – 10 picături în 5
minute. Repetă terapia până când problema persoanei se îmbunătăţeşte,
scriu cei de la Healthy Food Team, citat de infoalert.ro
Sursa: A.M.Press
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu