luni, 20 mai 2013

EUROPA UE = INCHISOARE A POPOARELOR! Gigi BECALI - deţinut politic! OTV - deţinut politic! Adrian NĂSTASE - deţinut politic! Traian BĂSESCU - deţinut politic! ROMANIA - DEŢINUT POLITIC!


Esti alaturi de GIGI BECALI??? HAI CU NOI
...Vezi mai mult

Esti alaturi de GIGI BECALI??? HAI CU NOI

CLICK AICI -> https://www.facebook.com/groups/377481919023889/DOVADA: Companiile de telefonie ŞTIU ABSOLUT TOTUL DESPRE TINE!


Luni, 20 Mai 2013, 08:58
105 vizite - 1 comentarii
Însă azi vă voi vorbi despre mine și telefonul meu mobil și cum acesta mi-a schimbat viața. Iată despre ce voi vorbi. Iată 35.830 de linii de informații. Date neprocesate. De ce sunt aceste informații aici? Pentru că în vara lui 2006, Comisia Europeană a propus o directivă -Directiva privind stocarea datelor - care spune că toți operatorii de telefonie din Europa, toți furnizorii de servicii Internet din Europa trebuie să stocheze o serie de date despre utilizatori. Cine sună pe cine? Cine îi trimite cui emailuri? Cine trimite cui SMS-uri? Și dacă folosești mobilul, locația îți este înregistrată. Toate aceste informații sunt păstrate între 6 luni, cel puțin, până la doi ani de operatorii de telefonie sau de furnizorul de servicii Internet.
În toată Europa, oamenii s-au revoltat și au spus: „Nu vrem asta”. S-au opus ideii ca datele să fie păstrate. Au spus că vor autodeterminare în era digitală și nu doresc ca operatorii de telefonie și furnizorii de Internet să stocheze acele informații despre ei. Avocați, jurnaliști, preoți - toți spuneau: „Nu vrem asta.”

După cum vedeți, circa 10.000 de persoane au ieșit pe străzile din Berlin și au scandat: „Libertate, nu frică”. Unii au spus chiar că directiva va fi varianta 2.0 a Stasi. Stasi era poliția secretă din Germania de Est.

Mă întreb și eu - oare chiar funcționează? Chiar pot să stocheze aceste informații despre noi? Ori de câte ori îmi folosesc mobilul? M-am dus la operatorul de telefonie, Deutsche Telekom, la acea vreme cel mai mare operator de telefonie din Germania, și i-am rugat, vă rog, trimiteți-mi toate informațiile pe care le aveți despre mine. I-am rugat o dată, de două ori. N-am primit niciun răspuns concret, doar răspunsuri evazive.

Le-am spus că vreau să văd acele informații deoarece aveau legătură cu viața mea. M-am decis să îi dau în judecată fiindcă doream să obțin acele informații. Dar cei de la Deutsche Telekom au spus nu, nu îți dăm informațiile. Într-un final, m-am înțeles cu ei. Eu renunț la proces, iar ei îmi trimit toate informațiile cerute. Între timp, Curtea Constituțională a Germaniei decisese că implementarea acestei directive UE era neconstituțională potrivit legislației germane.

Am primit un plic maro, urât, cu un CD în interior. Iată ce era pe CD: 35830 linii de informații. Când am văzut, mi-am spus: „Ok, e un fișier mare. Ok.” Dar după aceea, mi-am dat seama că era viața mea. Șase luni din viața mea erau în acel fișier.

Eram puțin sceptic, ce să fac cu el? Informațiile indică unde mă aflu, unde dorm noaptea, ce fac. Dar apoi am decis să dau publicității aceste informații. Le voi face publice fiindcă vreau să le arăt oamenilor ce înseamnă stocarea datelor.

Am publicat informațiile împreună cu Zeit Online și Open Data City. Iată cum arată șase luni din viața mea. Puteți mări sau micșora imaginea, derula înapoi sau înainte. Puteți vedea fiecare pas pe care l-am făcut. Și puteți vedea chiar cum merg cu trenul din Frankfurt la Kӧln și cât de des sun în acest timp.

Toate acestea sunt posibile datorită acestor informații. E un pic înfricoșător. Dar nu doar eu sunt vizat. Cu toții suntem vizați. La început îmi sun soția, ea mă sună pe mine și vorbim de vreo două ori. Apoi mă sună niște prieteni, care mai apoi se sună între ei. Și după o vreme tu îl suni pe el, el te sună pe tine și formați această rețea complexă de comunicație.

Poți vedea cum comunică fiecare, la ce oră sună, când merg la culcare. Toate aceste informații sunt disponibile. Poți vedea nucleul, cine sunt liderii din grup. Dacă ai acces la aceste informații, poți vedea ce fac cei din comunitatea ta. Dacă ai acces la astfel de informații, poți controla comunitatea.

Iată un plan pentru țări precum China și Iran. Iată un model de supraveghere a societății, fiindcă știi cine cu cine vorbește, cine cui trimite emailuri - toate aceste lucruri sunt posibile dacă ai acces la astfel de informații. Aceste informații sunt stocate cel puțin 6 luni, în Europa și până la doi ani.

Așa cum am spus la început, imaginați-vă că toți oamenii aflați pe străzile Berlinului în toamna anului 1989 ar fi avut un mobil în buzunar. Iar Stasi ar fi știut cine participă la protest. Și dacă Stasi ar fi știut cine sunt liderii, poate că protestul n-ar mai fi avut loc. Poate că zidul Berlinului n-ar mai fi căzut. Și ca urmare, nici Cortina de Fier n-ar fi căzut. Azi, agențiile de stat și companiile vor să stocheze cât mai multe date cu putință despre noi, online și offline. Vor să ne poată urmări viețile și vor ca noi să le oferim aceste informații.

Însă autodeterminarea și viața în era digitală nu se exclud reciproc. Însă azi trebuie să lupți pentru a-ți păstra autodeterminarea. Trebuie să lupți în fiecare zi. Când ajungeți acasă, spuneți-le prietenilor că dreptul la viața privată e o valoare a secolului XXI și nu e perimat. Când ajungeți acasă, spuneți-le celor care vă reprezintă: doar pentru că firmele și agențiile de stat au posibilitatea să stocheze anumite informații, ei nu trebuie s-o facă. Și dacă nu mă credeți, întrebați-vă compania de telefonie ce informații are stocate despre dvs.
Așadar, în viitor, de fiecare dată când folosiți mobilul, amintiți-vă că trebuie să luptați pentru a vă păstra autodeterminarea în era digitală.


http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/dovada-companiile-de-telefonie-stiu-absolut-totul-despre-tine-182189.html
Autor:    Capital.ro
Sursa:   www.capital.ro

NOTA MEA: SĂ MĂ EXPLIC:

AM crezut în privatizare - dar am fost dezamăgit! Privatizarea s-a făcut în favoarea celor mulţi - a HOŢILOR, din ţară şi din străinătate - şi nu în favoarea poporului român, pentru o viaţă mai fericită. Pe scurt, de privatizare s-a ales praful, ca şi de puterea economică a României. Am publicat pe acest blog o listă cu peste 1200 de întreprinderi socialiste făcute praf, devalorizate, fără să se pună altceva în loc, fără să se retehnologizeze în spiritul progresului tehnologic.

Am crezut într-o Europă Unită - şi am militat, în 1971, pentru aşa ceva - o Casă a Europei, cum ne îmbrobodea Mihail GORBACIOV şi liderii comunişti şi capitalişti ai momentului premergător lui 1989. Dar iată că sînt nevoit să constat cu tristeţe profundă că după 6 ani de la primirea României în UE, lucrurile nu stau aşa, că România a ajuns o COLONIE, paradoxal, după ce COLONIALISMUL a fost abolit, ameninţată de riscul de a-şi pierdr pe deplin toată SUVERANITATEA. Ne-am mai pricopsit şi cu un "capitalism de cumetrie", care există încă băţos şi sub auspiciile steagului albastru înstelat. România Socialistă n-a avut norocul Chinei să beneficieze de "o ţară, două sisteme", care rezolva problema fericirii poporului român. Iată, aşa, cu toată ţara, românii s-au trezit absorbiţi într-un imperiu, care, ca orice imperiu, este o închisoare a popoarelor. În spiritul cooperării, ni se dictează nişte directive, care ne îngrădesc personalitatea, speranţa şi viiitorul. Iată ROMÂNIA - DEŢINUT POLITIC! - care n-are încotro - joacă cum i se cîntă, cu începere de la Malta, 1 decembrie 1989. De rîsul lumii, există clipuri care ne îndeamnă să batem cu pumnul în masă - cînd nu ne convine ceva - pentru că sîntem - CE MAMA DRACULUI? - machea? - CETĂŢENI EUROPENI!, nu jucărie!

Asta şi fac: BAT CU PUMNUL ÎN MASĂ şi bat şeaua să priceapă iapa, iapa de la Bruxeles! - că tot e dusă cu sorcova!(UE). Bre, Liderilor Europeni! În peste 70 de ani, am avut un fix: că ne urmărea securitatea, serviciile secrete,  - pe mine, am avut onoarea, să mi se ia urma şi de către STASI, şi de către KGB, şi de către INTERPOL, cum m-au ameninţat turnătorii! Şi acum veniţi voi, cu telefoanele mobile, şi puneţi moţ, vechiului căcat, înregistrînd şi depozitînd informaţii pe 6-24 luni, încontinuu! Am făcut deja 2 infarcturi, din cauza stresului cauzat de miliţie, armată şi securitate (1) şide către  serviciile secrete (2), care mi-au pus pe urme tot felul de idioţi! EU CÎND SĂ MAI TRĂIESC LIBER?! Semenii mei, la fel! Da, veţi răspunde că sîntem potenţiali terorişti - pînă şi patrioţii au ajuns etichetaţi terorişti şi nu te califici ca patriot cu sufletul, numai şi numai DACĂ te califică serviciile secrete! Nu mai contează că am fost expert ONU, expert CAER, expert naţional?, că sînt cetăţeanul EUROPEI UNITE şi al întregii lumi, pentru unirea căreia militez? De ce să mă califice - oricum - toţi idioţii puşi să-mi miroase urmele? Prin extensie, la fel suferă TOŢI cetăţenii europeni, ROMÂNI SAU NEROMÂNI, DAR PĂMÎNTENI! Ia mai duceţi-va ... cu toate înregistrările voastre, şi prindeţi hoţi şi criminali autentici, căci CAPITALISMUL colcăie...

Ne-am mai dat seama că România a ajuns pe faţă şi pe dos, pe furiş, în halul de sărăcire a ţării şi a poporului român, mai ales datorită armei soldatului universal numită CORUPŢIE - pe romgleză, CĂRAPSĂN - cozi de topor şi hoţi sadea au fost mituiţi să-şi vîndă ţara pe nimic. Dar fiindcă am muncit pînă am crăpat pentru PATRIA MEA şi COPIII NOŞTRI, şi pentru existenţa mea, desigur, am pretenţia, ca CETĂŢEAN ROMÂN; CETĂŢEAN EUROPEAN, mai ales, şi CETĂŢEAN AL LUMII, să pretind, aşa cum cereţi, o JUSTIŢIE CORECTĂ şi EFICIENTĂ, împotriva tuturor vinovaţilor, pentru starea de fapt rea a ROMÂNIEI.

Dar observ că Justiţia a fost disputată de PREŞEDINTE şi GUVERN pînă s-au pupat în faţa Prefecturii - de, ce pretenţie să am de la clasa politică rablagită-n rele, care trebuie musai schimbată! Şi a început vînătoarea de vrăjitoare executată de păpuşarii de la Cotroceni şi de la Victoria, sub ochii Parlamentului somnambul. Ştiam că justiţia e oarbă, dar nu chioră şi proastă, de dă în gropi. 

Gigi BECALI, europarlamentar, parlamentar, justiţiar şi carismatic ca oier-vedetă naţională, ne-a cucerit simpatia prin contribuţia DIRECTĂ la îndulcirea traiului românilor de rînd, prin pomeni, case pentru inundaţi, danii la biserici, dezzăpeziri la minus 25 de grade şi nu în ultimul rînd printr-un DIVERTISMENT copilăresc, de suflet mare... Ceea ce n-a făcut nici-un politician, nici măcar STATUL ROMÂN! ... Justiţia ... (mă abţin să o jignesc) din România ar trebui să ţină cont de unele merite ieşite din comun cînd pune după gratii un inculpat şi nu să judece din ranchiună personală. Omul, cînd dă de necaz, mai zice şi de gură slobodă, că gura nu i-a dat-o statul...  . Nu mai zic de DRAMELE de familie (de care şi eu am avut parte, demult) pe care TELEVIZIUNILE ANALFABETE le numesc TRAGEDII (dar n-a murit nimeni, era totuşi posibil, deci dramatic!). Cazul este extins şi la ministrul Babiuc, CU MERITE PERSONALE, CA MINISTRU ŞI la GENERALUL  CIOFLINĂ, fost Şef de Mare Stat Major al Armatei Române. Actul de justiţie a jignit Armata Română - cîtă mai e! - în întregul ei. Ca CETĂŢEAN EUROPEAN vă somez să daţi o directivă URGENTĂ de eliberare şi rejudecare de urgenţă a cazului. Nu se poate, juridic, legal? Mi se fîlfăie de "nu se poate"! Consideraţi că e stare de război cu conştiinţa voastră!... Daţi legi rapide, în regim de urgenţă, că tot URGENT aţi dus România de rîpă! Şi încă ceva: NU MAI BĂGAŢI OAMENII ÎN PUŞCĂRII, chiar dacă la puşcării de lux, ci luaţi impozit pe prostie - da, IPOZIT PE PROSTIE! -  celor vinovaţi de delapidări, excrocherii şi furturi, în afara acelora criminali, căci banii, cu sau fără miros, consolidează astfel bugetul statului, ci nu-l risipeşte în puşcării - FACEŢI DREPTATE URGENTĂ PRIN ELIBERAREA CELOR 3: BECALI, BABIUC şi CIOFLINĂ!

Tot aşa judec şi închiderea OTV, năpăstuirea UNIVERSITAŢII CRAIOVA şi a altor echipe de fotbal - MESCHINĂRII ŞI RĂZBUNĂRI POLITICE , în ultimă instanţă. Căci POLITICA ESTE ÎN TOT ŞI ÎN TOATE, nu jocul pe sîrmă al "idioţilor" (plini de idei mîrşave) politici, a celor care nu ştiu să facă politică, dar fac. POLITICA este modul în care ştii să gospodăreşti optim în orice domeniu - v-am mai spus. Eu clasific repede eşecurile şi relele politice: PROŞTI, PROSTII, PROSTIOARE, depinde de gravitate. 

Adrian NĂSTASE... nu poţi umili un PRIM MINISTRU băgîndu-l după gratii - cel mult îl pedepseşti prin alte metode de corecţie, nu vă dau idei... Păcatele economice (PREJUDICII ADUSE STATULUI SAU COMUNITĂŢII) se pedepsesc prin amenzi, dar să nu-l aduci chiar în sapă de lemn pe bietul păcătos.

Aventura electorală din vara trecută - prin ingerinţa UE în procesul de votare - a făcut din Traian BĂSESCU (l-am votat de 3 ori da, o dată ba) nu iar PREŞEDINTE, nici GUVERNATOR, ci DEŢINUT POLITIC la COTROCENI, pentru că poporul nu-l mai înghite, deşi "poporu-l vrea!", cum ziceau băsiştii. Dacă nu i se impunea de la Malta, de la Bruxelles citire, nici TB nu era expus cu flota lui la titlul de potenţial deţinut politic, de mare viitor. Nici nu se va făce de rîs în Istoria Patriei, că n-are de ce să fie şi-acolo, în care spera la un loc mai bun. Nici EBA n-ar mai face valuri împotriva presei (se observă mînăria), nici Daciana n-ar mai vorbi de cianuri... Nici nu ştii, fato, în ce te bagi: BLESTEMUL AURULUI NU IARTĂ! Nici şistul...

Contrazice-ţi-mă cu "închisoarea popoarelor" - să vă iasă din cap că UE va fi mereu un mare imperiu, IMPERIUL LUI PEŞTE! Imperiiile au PICIOARELE DE LUT! Faceţi din UNIUNEA EUROPEANĂ o adevărată CASĂ A EUROPEI, unde-n cornul abundenţei să fie lapte şi miere, un rai de cooperare economică, dar şi pentru căţei! Să cînte ODA BUCURIEI!...

ing. Savin BADEA


click pe poza: FOTO (1)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu