joi, 12 decembrie 2013

COCKTAIL (1)

Ce-mi doresc eu mie...

Să pice TOT Executivul - conform Constituţiei - nu clădirea...

Crăciun fericit tuturor.!..

Sănătate tuturor, fericire şi noroc!...

Ciocoii vechi şi noi...
Tunele secrete leagă toată România Pitorească, prin grija Naturii şi a străbunilor - Ceahlăul cu Munţii Retezat, Bucegi şi Satu Mare...

Declaraţia HALUCINANTĂ a unui profesor: "Există o reţea de tunele fizice, reale, sub toată România"

Profesorul Constantin Bursuc afirmă că a pătruns într-o vastă reţea de galerii subterane artificiale. "Există o reţea de tunele fizice, reale, sub toată România. Eu am cartat, prin măsurători la faţa locului, doar unele dintre aceste căi de comunicaţie subterane, care se află la 4-5 km adâncime sub pământ", afirmă profesorul.

Profesorul Constantin Bursuc nu poate spune cu precizie cine şi cu ce scop a făcut aceste construcţii misterioase, dar continuă cercetările, urmând a face publice rezultatele obţinute, scrie worldwideromania.com.
"Am început cercetările din Suceava, unde se află o poartă de intrare spre aceste construcţii. Trebuie să vă spun că există, la 5 km sub pământ, un «Centru spiritual», în care am avut acces numai în urma unei comenzi speciale, transmisă de entităţile care m-au însoţit", a precizat dl Bursuc.

Profesorul susţine că a intrat efectiv într-un tunel din Ceahlău, însoţit fiind până la intrare de prof. Traian Stănciulescu, director tehnic la Institutul de Inventică, filiala Iaşi.
Conform hărţilor profesorului, un asemenea tunel misterios, aflat la o adâncime de 1.500 m sub pământ, leagă Munţii Retezat (Sargesia) de Bucegi (Buşteni), Ceahlău (Sucidava) şi Satu Mare, iar toate aceste tuneluri ar avea forma unui cap de lup, simbolul dacilor. În vara anului 2007, Bursuc a efectuat cercetări în Masivul Godeanu, la vest de Mânăstirea Tismana, unde a găsit alte construcţii subpământene.

Există mai multe afirmaţii privitoare la existenţa unor enigmatice construcţii în adâncurile pământului României, unele dintre ele fiind cunoscute şi păzite cu străşnicie chiar de autorităţi.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/declaratia-halucinanta-a-unui-profesor-exista-o-retea-de-tunele-fizice-reale-sub-toata-romania_1336904.html#ixzz2n94u3BZA
Follow us: @realitatea on Twitter
SURSA: Internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu