sâmbătă, 1 februarie 2014

MÎNGÎIEREA UNUI MOTAN

Clipul care face INCONJURUL INTERNETULUI! O pisica este lasata cu un bebelus care plange. CONTINUAREA te va ULUI


Pentru majoritatea parintilor, cele mai dificile momente sunt cele in care bebelusul plange incontinuu iar ei nu isi dau seama de ce.

Iata insa ce solutie ingenioasa si neasteptata a gasit un cuplu. In filmuletul postat de ei pe YouTube se poate observa ca fiul lor scanceste fara oprire si nu reuseste sa adoarma. Langa el este o pisica neagra care, la un moment dat, incepe sa faca niste gesturi iesite din comun.

Foarte calm, si fara sa se sperie de cel mic, animalul practic il mangaie usor pe frunte, ca si cum ar vrea sa ii dea de inteles ca nu este singur.

Poate parea incredibil, insa bebelusul se calmeaza si adoarme aproape instant, spre mirarea parintilor. Ati mai vazut asa ceva?                   
NOTA MEA: Pe mine nu mă miră comportarea motanului din VIDEO.
Am avut şi eu un motan, pe PUFFI, care a dispărut acum o lună, în 1 ianuarie 2014, şi care n-a mai venit încă.
Acest motan mă mîngîia la fel, rugîndu-mă astfel să dorm fără grijă, cu el alături, fapt care se întîmpla adesea. Cînd mă trezeam, el era tot alături, dar într-un loc apropiat puţin diferit.
Dacă n-a murit, îl mai aştept. Pun şi răul înainte, pentru că locuiesc la intersecţia unor străzi foarte circulate de automobile în viteză.
Savin BADEA
SAVIN şi PUFFI - Foto: Andreea DUMITRESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu