marți, 25 martie 2014

URMĂTOAREA STEA - STATELE UNITE ALE LUMII (MAI ALES PRIN INTERNET SI YOUTUBE) - COPIII SÎNT COMOARA NOASTRA, BINE SUSTINUTĂ ŞI SPORITĂ ÎN VIITOARE CENTRE DE EXCELENŢĂ

Emisiunea NEXT STAR (URMATOAREA STEA) este de departe cea mai bună emisiune luînd în calcul toate televiziunile din România. Locul secund este ocupat de TE CUNOSC DE UNDEVA, tot de la ANTENA 1. La PRO TV, ROMÂNII AU TALENT este acceptabila, să nu fiu nedrept.
Dar mă necăjeşte faptul că premierea chinuie mulţi copii foarte talentaţi, îi nedreptăţeşte, îi descurajează. Formatul este prea dur pentru vîrsta lor. Cîteva ciocolăţele nu prea ajută. Internaţionalizarea emisiunii e un pas colosal înainte şi mă încurajează să cred în UNIREA TUTUROR STATELOR LUMII şi prin această emisiune.
Dar, vă rog, nu lăsaţi aceste talente să se piardă. Ca Preşedinte Virtual al României (auto...declarat) vă rog, vă implor să luaţi măsuri de creare a unor Centre de Excelenţă, specifice, care să-i ajute pe aceşti copii să-şi dezvolte talentele şi să treacă cu bine prin jungla vieţii capitaliste. Cu un guvern de stînga, ar fi ceva uşor de realizat, de exemplu, prin dirijarea a mai mult de 2% din impozit către Cultură, către aceste Centre de Excelenţă, către aceşti copii, care au demonstrat că pot întrece multe staruri, din trecut şi din prezent, români şi străini.
Expresia CENTRE DE EXCELENŢĂ îmi aparţine şi ea a fost inclusă în programul meu prezidenţial din 2009. Ea derivă dintr-o traducere eronată sau corectă a unui fragment de discurs al lui OBAMA, în care Preşedintele american se referea la Universitatea din Cairo, centru de realizări excelente în ştiinţe. Expresia a prins rădăcini trainice nu numai în vorbirea curentă, ci şi în fapt, multe centre ştiinţifice definindu-se ca atare. Am rugat pe Preşedintele american să contribuie la răspîndirea acestor Centre de Excelenţă cu participare internaţională. Un bun exemplu ar fi STAŢIA cosmică internaţională şi, de ce nu emisiunea NEXT STAR, care a devenit internaţională, cîştigătoare fiind şi o fetiţă din Malta.
ing. Savin BADEA

Cuprinde tot globul cu vocea ei! O copilă din România a strâns aproape 6 MILIOANE de vizualizări pe YouTube

Publicat: (acum 2 ore) // Actualizat: (acum 2 ore) // Sursa: romaniatv.net
Autor:

Elena Hasna, o fetiţă de doar 12 ani, din Targu Jiu, a reuşit să strângă pe YouTube aproape 6 milioane de vizualizări cu prestaţia sa de anul trecut de la Next Star. Deşi vocea ei a uimit juriul şi publicul, Elena nu a trecut în finală.
Elena Hasna
Elena Hasna a uimit o ţară întreagă anul trecut când a urcat pe scena de la Next Star. Interpretarea piesei "Je suis malade" a adus lacrimi în ochii juriului şi pielea de găină pentru oricine a ascultat-o. Au fost lacrimi de uimire, de bucurie si de apreciere în faţa unui asemenea talent. Prestaţia copilei a fost mai apoi încărcată pe YouTube unde a făcut ravagii.
În acest moment, vocea copilei a fost ascultată de aproape 6 milioane de oameni.
"Next Star: Elena Hasna, de doar 12 ani, din Targu Jiu, interpreteaza senzational Je suis malade"  are 3,136,292 şi "L'incroyable voix d'une fille de 12 ans qui chante « Je suis malade » à la télé roumaine" cu 2,921,860.
"Ai readus-o pe marea Dallida pe scena.... multi spun ca aceasta melodie este melodia lui Lara Fabian, dar nu-i adevarat, este melodia lui Serge Lama si a fost facuta pentru a fi cantata de marea, inegabila si regretata Dallida",
"Superb, emotionant, fascinant. Sunt rari oamenii ca aceasta fata. Felicitari!"
"As putea jura ca fetita asta canta mai bine piesa asta ca Lara Fabian. De fiecare data cand o ascult ma trec emotiile"
"Dumnezeule mare, ce ai putut sa creezi"
"Doamne maica sfanta!! Cine e fata asta? Am ascultat Lara Fabian- Je suis Malde si cred ca Elena canta mult mai bine decat ea!!!  Felicitari, Elena!! Esti o artista cu un dar SPECIAL!!!! Noroc mai departe in cariera ta!!!"
"Copil minunat, te ascult intruna, iar si iar si nu ma satur. Dumnezeu sa aiba grija de tine, sa cresti mare, sa devii o mare artista asa cum meriti", sunt doar câteva comentarii pe You Tube.
La doar 12 ani, Elena a uimit pe toţi. Interesant este că marele Serge Lama, celebrul cantautor din Franţa care a compus piesa, a fost impresionat de vocea Elenei. Un jurnalist de la Antena a venit cu ideea de a-i scrie celebrului compozitor despre copilul minune din România. După ce i-a văzut prestația, Lama a urcat-o pe pagina sa oficială de Facebook și a rugat prietenii să o distribuie.
Serge Lama - faimos în anii 70 -, a compus, alături de Alice Dona, piesa "Je suis malade" în urmă cu 41 de ani. A devenit, imediat, un hit mondial. De-alungul vremii, melodia a mai fost interpretată de nume celebre precum Dalida sau Lara Fabian.

Citeste mai mult pe RTV.NET şi VIDEO: http://www.romaniatv.net/cuprinde-tot-globul-cu-vocea-ei-o-copila-din-romania-a-strans-aproape-6-milioane-de-vizualizari-pe_134439.html#ixzz2x0fmf1Zc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu