marți, 14 iulie 2015

JOS LABELE DE PE PONTA! JOS cu TRĂDAREA, TERORISMUL DE STAT şi DEMOCRAŢIA de TIP SUA!

     Să mă explic: eu nu sînt prea dus la biserică şi nici n-am cap de televizor. 90% din populaţia globului nu ştie să gîndească. Foarte mulţi nu mai citesc nimic de cînd există televiziunea şi explozia ei!
     Către PSD: JOS TRĂDAREA! Se ştie că schimbarea şefilor este bucuria nebunilor şi trădarea prietenilor. PSD-işti! N-aţi mai avut politician mai bun ca Ponta niciodată! De la căderea lui Ceauşescu. Ce Iliescu, ce Năstase! Vax! Iliescu nici nu ştia ce vorbeşte, iar Năstase n-avea habar pe ce lume era! Apăraţi-l pe Ponta, recuperaţi-l! Nu vă trădaţi aproapele, un politician tînăr, inteligent, potent! Şi ce dacă minte? Există leac şi pentru asta! Recuperaţi-l pînă nu vă desfiinţez Partidul!
      Către teroriştii de stat: adică tot sistemul juridic (tirania absolvenţilor de drept, care au luat în stăpînire toată România, DNA etc.), Serviciile Secrete româneşti, Preşedintele Republicii, "popîndăul" de la Cotroceni. Încălcaţi de fiecare dată prezumpţia de nevinovăţie, arestaţi să produceţi panică, teroare şi efecte TV, nu numai printre hoţi, corupţi şi criminali, nu numai în clasa politică, clasă profund coruptă, dar şi printre nevinovaţi, oamenii de rînd. Arestaţi pe cîte unul, mai ales băsişti, îl ţineţi un timp, după care îi daţi drumul, bine mersi, încălcînd drepturile omului, viaţa şi libertatea, înainte ca vinovăţia să i se hotărască drept soluţie de caz. Eu, desigur, dacă aş fi la putere, primul decret l-aş da în apărarea solului şi subsolului României, al doilea pentru asanarea sărăciei, al treilea pentru desfiinţarea pluripartidismului şi a partidelor, punînd în loc nu sovietele, nu bandele de pistolari, ci comunităţile de interese şi de breaslă (inclusiv a absolvenţilor de drept), care sunt interesate într-o Românie prosperă, cinstită şi fericită. "Popîndăul" de la Cotroceni (o poreclă)  trebuia să-şi amîne vizita în Spania şi să asculte doleanţele românilor veniţi tocmai de la Chişinău, care s-au ostenit pînă la Bucureşti. N-ar fi fost o excepţie istorică, actul unui sas care să realizeze Unirea istorică a României cu Moldova, aşa cum a simţit româneşte şi a realizat-o neamţul Ferdinand, marele nostru Rege. Dar "popîndăul" nostru se preocupă intens, ca drogatul - încălcînd Constituţia - să scape de o datorie partinică - să-l sîcîie insistent pe Ponta să demisioneze din fruntea Guvernului, de parcă ar fi Rege şi Guvernul numai al lui ar fi. Numai pentru asta îi propun să se autosuspende şi să beneficieze de o eventuală realegere prin Referendum, dacă-l mai alege careva. Serviciile Secrete trebuie să fie cu adevărat inteligente, dedicate Poporului, ci nu unor "popîndăi" vremelnici şi să nu se mînjească în jocuri politice prin aplicarea sau susţinerea unui terorism de stat. S-a spus că frumoasa blondă a lui Băsescu - îmi scapă numele - ştie că fiecărui român i-aţi rezervat cîte o filă de dosar şi experimentaţi asta chiar pe bietul Ponta.
      Către SUA, Domnul Obama, Washington: democraţia de tip SUA nu prea merge la noi, unde partidele au devenit găşti de infractori, iar binomul opoziţie-putere ne este dictat din afară de către licuricii fericirii, SUA şi UE. Eu susţin comunităţile de interese, care ar şti să-şi gospodărească România prin Parlament, Guvern şi Preşedenţie. Nu băgaţi de seamă că la noi partidul care e ajuns la putere nu are suficienţi specialişti, pe profesii, ci numai hoţi, pentru că specialiştii români s-au dispersat, s-au diluat în celelalte partide sau prin ţări străine?... După cîte mi s-a spus, Ponta s-ar face vinovat de prea multă apropiere de Domnul Putin şi de China cea plină de chinezi. Domnule Obama, trăim în vremea în care a învins globalizarea şi mondializarea, în Satul Global, invenţia mea de 44 de ani, dacă nu ştiai, cînd oricare stat de pe gogoloiul pămîntesc se "învecinează" cu celelalte 195 şi ceva de State Unite ale Lumii, aşa cum România sau SUA se învecinează cu Rusia şi cu China sau oricare alt stat de pe Pămînt. Şi o "bună vecinătate" nu strică! SĂ VĂ DAU MINTEA MEA? NU POT! Noua Ordine Mondială, impusă de SUA şi marea finanţă mondială, mai trebuie optimizată, bibilită pe ici pe colo, în conformitate cu progresul tehnic şi de gîndire. Gîndirea celor 10% din cei care mai gîndesc pe planeta asta, terorizată de SUA, ISIS şi TV. Nu ne impuneţi voi pe primul nostru ministru, aşa cum aţi reuşit de ne-aţi impus un epigon "popîndău" la Cotroceni. Zugravul care s-a distins la Sibiu, pe fonduri europene, n-a făcut mai nimic notabil în România şi au trecut deja 7 luni!
      Sper că beneficiez de prevederea prietenoasă a acelui articol stipulat în toate Constituţiile Lumii - socialiste şi capitaliste - prin care fiecare om are dreptul la libera exprimare, la libertatea de expresie. Cît au trăit, Nicolae Ceauşescu şi Securitatea mi-au asigurat imunitate parlamentară - pretind asta şi celor certaţi aici de mine.  ing. Savin BADEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu