luni, 26 octombrie 2015

UN PREPARAT ÎMPOTRIVA CANCERULUI ŞI A BOLILOR CRONICE

Un articol de Cristian Iacov 

Intro.

Prin consumul regulat al acestor uimitoare condimente vindecatoare, nu mai trebuie sa va fie teama ca veti face vreodata cancer sau boli cronice. Aceasta minunata combinatie antica are o traditie in India, ea fiind considerata de catre locuitori , ca fiind cea mai puternica arma impotriva aparitiei tuturor bolilor, justificata fiind de cercetarile medicale de astazi. Proprietatiile acestor ingrediente, combinate cu un scop, fac din acest remediu, practic o bariera impotriva dezvoltarii celulelor canceroase in organism, intarind sistemul imunitar pentru a putea face fata cu brio in lupta impotriva cancerului si bolilor cronice. Iata cat de simplu este sa-ti prepari singur aceasta combinatie, chiar la tine acasa : 


Vei avea nevoie de :

- 1 lingurita de turmeric
- 100 de grame de ulei de masline
- ¼ dintr-o lingurita de piper negru macinat
- cîteva firisoare de radacina de ghimbir ras
- ½ lingurita de scortisoara 


Preparare

Nu trebuie decat sa combini aceste ingrediente si sa le amesteci foarte bine, pana cand amestecul va deveni unul omogen. Dupa ce l-ai amestecat, remediul este pregatit pentru a fi consumat. Restul se pastreaza la frigider, dar nu mai mult de 10 zile. 


Beneficii si interactiuni :

 - Datorita faptului ca are in continut turmeric, acest amestec stimuleaza eliberarea bilei, creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele, avand o actiune anticancerigena, inhiband dezvoltarea tumorilor canceroase si a metastazelor (in cazul cancerului de san, de stomac, de colon, de plamani, de piele). De asemenea este un puternic antiinflamator, hepato-protector, antioxidant, cu proprietati antibiotice, antibacteriene, antivirale, imbunatatind circulatia si prevenind infarctul

- Avand in componenta ulei de masline, care este cea mai bogata sursa de grasimi mononesaturate precum si bogat in compusi cum ar fi luteina, beta-carotenul si flavanoide, remediul previne aparitia cancerului, bolilor cardiovasculare si a diabetului zaharat

- In completarea ingredientelor de mai sus, vine acum piperul negru, despre care stim foarte bine ca ajuta organismul sa elimine toxinele. Find un excelent antioxidant, piperul imbunatateste circulatia, stimuleaza metabolismul si creste pofta de mancare. Este bine cunoscut pentru proprietatile sale anti-inflamatorii. Acest condiment uimitor joaca un rol important atunci cand vine vorba de imbunatatirea activitatii sistemului digestiv prin stimularea enzimelor si secretia sucurilor gastrice.

- Nu in ultumul rand amestecul este completat de ghimbir, o planta uimitoare, cu multiple beneficii pentru sanatate. El contine vitamine precum retinol, vitamina B3, B5, A, C, E, tocoferol, acid ascorbic, dar si minerale precum fier, magneziu, fosfor, mangan, siliciu, potasiu si zinc. De sute de ani, ghimbirul este folosit ca remediu natural pentru foarte multe afectiuni. Cercetatori din intreaga lume au descoperit faptul ca ghimbirul poate trata cu succes aproape orice boala, de la cancer pana la migrene. In urma unui studiu efectuat la Universitatea din Michigan, s-a descoperit ca ghimbirul distruge toate celulele cancerului ovarian si poate incetini dezvoltarea celulelor cancerului colorectal.

- Ultimul ingredient adaugat la amestec, scortisoara, este adaugata nu doar pentru a da o aroma deosebita amestecului, cat si pentru a-i spori eficacitatea. Scortisoara este folosita de catre indieni din cele mai vechi timpuri, ca leac universal si mai ales ca afrodisiac, considerata a fi un veritabil energizant si un fortifiant al sistemului circulator, datorita faptului ca are o actiune cicatrizanta, antiulceroasa, antitiinfectioasa si antibacteriana (avand un spectru larg, distruge peste 96% din bacteriile patogene).

Cum se consuma :

Puteti folosi acest amestec adaugandu-l la diverse salate sau il puteti consuma ca medicament. In cazul in care doriti sa-l consumati ca medicament, trebuie sa-l faceti practic o parte din viata voastra. Pentru a va feri de cancer si de restul bolilor cronice, este necesar sa-l consumati o luna da, o luna nu, pentru o perioada nelimitata, cate o lingurita pe zi, dupa oricare din mese, cel mai indicat fiind dupa micul dejun. Pentru tratamentul cancerului, doza se tripleaza. Deci 3 lingurite pe zi, cate una dupa fiecare masa, o luna da, o luna nu. Daca vi se pare prea aromat sau concentrat, puteti sa-l diluati intr-un pahar cu apa, intrucat nu-si va pierde din proprietati. 


Acest articol 

este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. Despre Autor: Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook - See more at: http://www.secretele.com/2015/01/consumul-acestui-preparat-te-va-proteja.html#sthash.s41BkYxw.xVIkqNSy.dpuf 

Pentru conformitate, ing. Savin BADEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu