joi, 15 mai 2014

SOLICIT O CONFERINŢĂ DE PACE PENTRU UCRAINA ŞI MOLDOVA - PENTRU SALVAREA PĂCII

Întrucît UCRAINA ŞI MOLDOVA au teritorii care au aparţinut ROMÂNIEI, iar cele două ţări sînt în centrul atenţiei CUPLULUI SUA-UE şi RUSIEI, formînd o regiune pe care şi-o dispută cele două părţi, după reţeta:
Se ia o ţară cu un dictator. Îşi bagă Dracul coada şi se face de-o revoluţie. Dictatorul este executat, scapă cu un cancer, e tras în ţeapă sau fuge la ruşi, se luptă cu dinţii pentru tron. O dată dictatorul rămas fără obiectul muncii, ca Gorbaciov, se reped epigonii pe TRANZIŢIE, iar marile companii interesate îi transformă în corupţi pe mai-marii zilei din ţara experimentală, apoi statul tutelă ţipă "CĂRAPŞĂN!" - corupţie, terorişti - adică, feriţi! contaminare cu corupţie, gripă aviară, teroare, minciună - puneţi mîna pe hoţi, economia se prăbuşeşte, apare luminiţa de la capătul tunelului, adică Joe BIDEN, vicepreşedintele SUA, BAROSSO şi gaşca lui.... Rusia şi Putin pun mîna pe-o Crimee (a Rusiei, furată de Hruşciov) şi LUMEA BEZMETICĂ CONDUSĂ DE LIDERI BESMETICI se trezeşte la marginea prăpastiei unui RĂZBOI - CIVIL, EUROPEAN sau MONDIAL! (Era să-i uit pe Ceauşescu, Jivkov, Honeker, Saddam, Gaddafi, Mubarak, al-Assad etc, etc. - toţi jertfiţi în numele DEMOCRAŢIEI 51, democraţie de tip american, deficitară, că se bazează pe ban, jaf şi rapt!) Ruşii se trezesc cu NATO la uşa lor şi îşi arată muşchii. Dar ei, bieţii, adică ruşii de rînd, acasă la ei, n-au nici după ce bea apă, poate după vodcă, la fel ca şi americanii de rînd, după whisky. Şi se trezesc, culmea!, şi "ruşii din exil", cei care au rămas în afara Rusiei, după colapsul URSS, ca la Kaliningrad, că la ei beţia poate dura şi un sfert de secol, s-au trezit că vreau la mama lor, aşa cum şi noi românii vrem unirea cu teritoriile luate cu japca, adică cu arma-n mîna militară, de de către ruşi, de s-au mirat şi ucrainenii cum de-au rămas la ei, şi români şi ruşi, cu teritorii cu tot, iar ruşii şi românii s-au mirat cum de-au uitat de ele. Jirinovsky, şmeker, zice şi de polonezi şi unguri. Ce mai, STALIN A FĂCUT O BEŢIE CU HRUŞCIOV ŞI L-A PUS SĂ JOACE KAUZACIOK. DE-AIA, CU CREIONUL ROŞU ÎN MÎNĂ A TRAS GRANIŢE BEZMETICE - De!, LA BEŢIE! Ce mai, confuzie totală, HAOS. 
În haosul ăsta trebuie făcută ceva ordine - să nu ne trezim cu vreo furtună şi mai mare. Prin DIALOG. Conflictele îngheţate nu sunt bune - buboiul tot se sparge, odată şi odată. Numai struţul, în politica lui, îşi bagă capul în izmene, adică în nisip. OMUL, de-aia are cap, să judece şi să rezolve orice problemă, pentru că orice problemă are cel puţin o soluţie.
Noi vrem să ne unim toţi românii, în graniţele fireşti, (şi prin apartenenţă culturală, cu cei trcuţi prin osmoză).
Este necesară o CONFERINŢĂ DE PACE, serioasă, în care să se garanteze tuturor statelor, din regiunea Moldovei şi Ucrainei, inclusiv Rusiei şi României, SIGURANŢĂ ŞI STABILITATE STATALĂ. 
Aplicînd TEORIA DUBLEI APARTENENŢE putem rezolva orice problemă statală în conflict - ca de exemplu, chiar şi problema KURDĂ. 
Dacă omenirea nu este în stare să-şi rezolve problemele pe care le amînă de secole, vă garantez eu că se rezolvă prin dialog şi tratate, fără ameninţarea armelor, prin DIALOG ŞI PACE!
Nu vreau ca unirea cu Moldova să se facă prin intermediul UE pentru că se rezolvă parţial şi cam "CONTRA NATURII, indiferent cît de deştept se dă Guvernatorul României şi aliaţii lui euro-americani. 
AVEŢI GRIJĂ DE COPIII ŢĂRII, AVEŢI GRIJĂ DE COPIII LUMII! NU VĂ JUCAŢI CU FOCUL!
ing. Savin BADEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu