joi, 13 august 2015

Grădina Maicii Domnului - Grădina Tuturor Românilor!

Lucian AVRAMESCU: Alo, domnule Iohannis, domnule Ponta, domnule SRI! România dispare

      lucian-avramescuWashington Post. Analiză seacă, făcută fără sentimente. Populația lumii urcă, se dublează prin Africa, prin  alte lumi. Sunt însă și anomalii. Unele țări pierd până la 15 la sută din populație până 2050. Sunt și patru fruntașe în clasamentul dezastruos al depopulării. Practic acest țări rămân fără popor. Americanii de la Whashington Post vorbesc de o pierdere masivă de populație, până la 45,2 la sută în aceste nefericite țări. Eu transcriu, traduc, pierdere de POPOR. România e pe locul fruntaș PATRU la capitolul dezastru. După ea e Republica Moldova, adică a doua Românie.

     România va ajunge în acest secol la 10 milioane de locuitori. De ce mai rămân ăștia 10 milioane aici, nu știu? Poate pentru că mai au de vizitat niște morminte, la care se adaugă mormintele unor amintiri.  Dar de ce mai rămâneți voi aici domnilor care gospodăriți siguranța națională?

       Alo, domnule SRI? Înțeleg că mă auzi mereu! Aude-mă și acum! Auzi-i pe americanii care spun sec că în timp ce populația lumii urcă, noi ne ducem dracului, de tot.

      Alo, domnule Iohannis! Ponta e un pericol sezonier. Lasă-l nouă mii de ani să-și frângă gâtul, că încrederea și-a frânt-o de mult timp. Citește previziunea asta rece ca un ghețar. Nu te înfurnică pe spinare? Dacă nu te înfurnică, du-te și tu nouă mii de ani!

     Alo, domnule Ponta! Te dai încă premier, mimezi în bășcălie această funcție și știu că n-ai fost niciodată decât un saltimbanc politic. Dar cât stai pe scaunul ăla pe care nu ți-l va lua nimeni fiindcă ăilalți sunt orfani de patriotism și de snagă, ca și tine, auzi că murim? Auzi? Te doare în cur de subiect?  Fă ceva să nu te mai doară. Fă ca românii să nu-și mai părăsească țara, dă-le locuri de muncă, fiindcă orice loc de muncă e prolific, face copii. România rămâne borțoasă numai dacă are autostrăzi pe care să alerge mărfurile ei, dacă are locuri de muncă bine remunerate, dacă are unde munci la ea acasă și n-are.

     Alo, domnule Parlament bicameral! Azi am citit cea mai dură știre pe care am citit-o de când gazetăresc și gazetăresc  de patruzeci de ani. România dispare. Nu de pe hartă, ci ca popor. Fără popor, dispare și ca țară. Fă ceva să nu mai fugă poporul ăsta din cea mai frumoasă țară a lumii. Să nu mai fugă românii de munții lor și din pădurile lor și din aerul lor și din amintirile lor și din dragostea lor de țărâna patriei.

     Fug unii din deșert și din pustietate. Românii fug din grădina lui Dumnezeu. Dacă nu sunteți în stare să găsiți soluții, nu miraculoase, ci logice și patriotice, duceți-vă voi unde a înțărcat mutu iapa! Fugiți iute, până nu vă  ajung eu cu mânia toată pe care am adunat-o în sânge și în carne și în oase și o să vă ajung. Duceți-vă dacă nu sunteți în stare să răspundeți celui mai grav atentat la siguranța națională, atentatul de a dispărea ca popor.
Sursa: http://ampress.ro/stiri/alo-domnule-iohannis-domnule-ponta-domnule-sri-romania-dispare/

NOTA MEA: Răspunsul meu: IATĂ, ŞI DE CE!: România (împreună cu Republica Moldova şi încă ceva) este
cea mai frumoasă şi mai completă ţară de pe Pămînt! Se face tot ce este posibil să fie 100% depopulată de Români... şi ei îşi taie singuri craca de sub cur! SĂ VINĂ TOATĂ DIASPORA ACASĂ! - asta am cerut încă din 1971. LA MUNCĂ, vă spun.  Pentru RIDICAREA NIVELULUI DE TRAI, A BUNĂSTĂRII, concomitent cu DESFIINŢAREA SĂRĂCIEI! UNIRE vă cer, dragi români, unire-n cuget şi simţiri! De la Opincă pînă la Generalul cu 4-5 stele şi chiar mai sus! România a fost, este şi va fi Grădina Maicii Domnului - Grădina Tuturor Românilor!

ing. Savin BADEA

Imaginea cu România care a făcut înconjurul lumii: "E o ţară COMPLETĂ"

DE O.P.   •   08 DEC 2014   •   10:54Comenteaza
Imaginea cu România care a făcut înconjurul lumii: "E o ţară COMPLETĂ" 442
Foto: http://www.esa.int
Imaginea săptămânii dată publicității vineri de către Agenția Spațială Europeană (ESA) este dedicată României și poartă numele de "Mozaic Românesc", fiind rezultatul a 15 scanări radar făcute de satelitul Sentinel-1A în lunile octombrie și noiembrie ale acestui an.

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției Spațiale Române (ROSA), în imaginea satelitară furnizată de către ESA sunt vizibili Munții Carpați și fluviul Dunărea.

Nu în ultimul rând, capitala României, București, poate fi observată în partea sud-estică a țării, ca un grup de reflecții radar luminoase care pornesc din centru și se extind spre exterior, susține ROSA în comunicat."România are cea mai mare zonă de păduri virgine din Europa și bogății naturale impresionante. Urși bruni și lupi pot fi întâlniți în zona montană, la poalele munților se află izvoare minerale și termale, cărora li se adaugă varietatea extrem de bogată de păsări, pești, animale și plante din Delta Dunării. ESA amintește, de asemenea, ca Bucureștiul va fi în septembrie 2015 gazda unui curs de Land Training dedicat pregătirii următoarelor generații de oameni de știință din domeniul Observării Pământului", amintește ESA.

Seria de misiuni Sentinel a fost dezvoltată de către ESA cu scopul de a îndeplini nevoile operaționale ale programului Copernicus, cea de-a doua inițiativă spațială emblematică a Uniunii Europene, după sistemul de poziționare Galileo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu