luni, 31 august 2015

LAMAIA, PATRUNJELUL, VARZA... FĂRĂ ZAHĂR, O OTRAVĂ. SFECLA

Cum să faci cancerul FLĂMÂND prin eliminarea unui singur ingredient din alimentație

        cancer Numarul de pacienti diagnosticati cu cancer este in crestere, iar cauzele cancerului variaza, de la mediul nostru pana la emotiile noastre. Cu toate acestea, produsele alimentare din jur, ceea ce mancam este de fapt ceea ce radiem, dar iata ca, avand la dispozitie informatia, putem acum utiliza unele modalitati de reducere a anumitor alimente din consum facand astfel organismul sa prospere.

Dr. Otto Wartburg si alti experti in sanatate au avertizat de multe ori ca zaharul este cel mai prosper aliment pentru cancer. De fapt, ei au facut acest lucru inca din anul 1920. Din pacate, multi medici nu spun pacientilor care consuma alimente procesate incarcate cu zahar ca acest obicei face mult mai dificila sarcina organismului sa lupte impotriva cancerului.
Medicul si fiziologul german, laureat al Premiului Nobel, Dr. Otto crede ca poti ucide cancerul prin infometarea lui. Desigur, acest lucru nu este intotdeauna usor, dar poate ajuta extrem de mult.
Conform teoriei lui, celulele maligne si cresterea tumorilor sunt cauzate de celulele care genereaza adenozin trifosfat (ATP), practic o defalcare nonoxidativa de zahar (glucoza).
Reciclarea metabolitului din proces, in mod obisnuit numit glycolisis, insotita de circulatia Adha inapoi in organism creeaza respiratii anaerobe. Aceasta este opusul a ceea ce se intampla cu celulele normale.
Celulele sanatoase genereaza energie pentru organism pentru a utiliza prin descompunerea oxidanta piruvat, care este produsul final al glicolizei, ceea ce conduce la mitocondrii oxidate. In cele din urma, el a ajuns la concluzia ca, cancerul este intr-adevar o respiratie disfunctionala. Mitocondriile normale de oxigen din organism sunt schimbate la fermentarea zaharului.
Prin eliminarea zaharului din consum, PRACTIC organismul nu poate dezvolta cancer!
V-am mai expus si in alte articole legatura dintre zahar si cancer, insa vreau sa va mai mentionez si urmatoarele : 
– Pentru majoritatea oamenilor, este usor sa elimine vinovatii incarcati cu zahar rafinat – prajituri, bomboane, cookie-uri, etc. Cu toate acestea, cel mai terifiant este faptul ca multe alimente ambalate si vandute sunt bogate in zahar rafinat, care este ascuns in etichetele de ambalare.
– Chiar si produsele cum ar fi iaurtul „sanatos”, cerealele, painea din cereale integrale, precum si produsele scazute in calorii „, pot fi incarcate cu zahar.
– Incercati sa cumparati cat mai putine produse preambalate si nu mancati la restaurante. Restaurantele se aprovizioneaza cu hrana din supermarket-uri, deci inevitabil veti ingera zahar, pentru ca un produs nu are gustul acela bun decat in cazul in care a fost bombardat cu zahar.
Credeti sau nu, chiar si cele mai simple sosuri pentru salate sunt pline de zahar. Manca mai multe mese pe baza de plante, proteine animale sanatoase (se evita carne rosie), si alimente cu valoare nutritiva ridicata.
Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

– See more at: http://www.secretele.com

Cea mai periculoasă boala din lume poate fi tratată. Încearcă această rețetă la îndemână pentru a scăpa sau a preîntâmpina un coșmar
      bicarbonat și lămâieTransmitem mesajul unei doamne. Atât. Nu poate face rău, dar sunt indicii suficiente pentru a arăta că face, poate face un enorm bine. Este vorba de prevenirea și chiar tratarea cancerului printr-un tratament care nu-ți distruge viața, nu-ți mutilează sufletește familia  și apropiații. Consultați și un doctor. Nu are cum să vă spună ceva rău despre această rețetă naturistă la îndemâna oricui. “ Știu că un cunoscut profesor universitar care se ocupă de bolnavii de rinichi din Cluj i-a recomandat unei prietene să bea în fiecaredimineață,pe stomacul gol, câte un pahar de apă cu o linguriță de bicarbonat de sodiu într-o zi și un pahar de apă cu zeama de la o lămâie în cealaltă zi, tratatmentul fiind continuat zilnic, alternativ, timp de o lună de zile. Prietena mea a scăpat de cancerul de la rinichi și acum își menține starea de sănătate fiind atentă la apa și mâncarea pecare le consumă. (Din păcate mâncarea din zilele noastre este otrăvită cu tot felul de chimicale(E-uri, conservanți, coloranți) care sunt foarte cancerigeni. Aproape că nu poți găsi mâncare fără aceste otrăvuri… care ne înșeală papilele gustative și ne îmbolnăvesc zi de zi pe noi și pe copiii noștri. Nu cred că marii fabricanți de mâncare au curajul să-și consume produsele acestea otrăvite cu bună știință…) Când eram mici părinții ne dădeau să bem un pahar de apă cu bicarbonat de sodiu când aveam probleme cu digestia sau ne puneau să facem gargară cu apă cu bicarbonat de sodiu când aveam limba albă(de la candida albicans) sau afte bucale și toate treceau ca prin minune…
Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia. De ce nu am aflat de asta? Fiindcă există organizaţii interesate să găsească o versiune de sinteză, care să le permită să obţină câştiguri fabuloase. Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are nevoie, spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să prevină boala. Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele oribile ale chimioptrapiei. Şi dacă ai posibilitatea, PLANTEAZĂ UN LĂMÂI (copac) în curtea sau în grădina ta. iARNA ȚINE-L ÎN APARAMENT. Toate părţile sunt utile. Prima dată când vrei să bei un suc, cere-l din lămâie naturală, fără conservanţi. Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu pună în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporaţii? Aşa cum se ştie lămâiul arbore este mic. Nu ocupă mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lămâi, lima. Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se foloseşte în mod normal la băuturi, şerbet, dulciuri. Interesul pentru această plantă se datorează puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Deşi i se atribuie mult mai multe proprietăţi, cea mai interesantă este aceea de a avea efect asupra chisturilor şi tumorilor. Această plantă este un remediu împotriva cancerului verificată în toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimbă PH-ul corpului, şi se afirmă că este de mare folos în toate felurile de cancer (notă: cancerul este produs de o ciupercă numită Candida….şi se recomandă tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!) Este considerat că un agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infecţiilor bacteriene şi ciupercilor care trăiesc în mediu acid, dar adăugând bicarbonatul în limonadă se schimbă PH-ul organismului; este eficient împotriva paraziţilor interni, viermilor, reglează tensiunea arterială mare şi este antidepresiv, combate tensiunea şi tulburările nervoase. Sursa acestei informaţii este fascinantă. Provine de la cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 probe de laborator, realizate începând din 1970 frotiurile au arătat că distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas. Componentele acestui arbore au demnstrat că acţionează de 10.000 mai bine încetinind creşterea celulelor canceroase ca şi produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual. Şi ce este încă şi mai uimitor: acest tip de terapie cu extras de lămâie şi bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sănătoase.
sursa informatii : facebook.com
sursa foto :google.com

Care este alimentul din grădina ta care ucide 85% din celulele cancerului pulmonar?

  cancer Aceasta forma de cancer este o forma destul de agresiva, cu o evolutie rapida, scrie BZI.ro. Cancerul pulmonar este cea mai frecventa neoplazie din lume, cu incidenta maxima la barbati. La femei, cancerul pulmonar este al doilea cel mai frecvent cancer dupa cel mamar.
Un studiu publicat in 2013 pe PubMed, un site al National Institute of Health a scos la iveala ca apigenina, o substanta care se gaseste in patrunjel, poate distruge 85% dintre celulele cancerului pulmonar. Apigenina este un compus care se gaseste si in alte alimente precum telina, portocalele, ceapa, potrivit doctorulzilei.ro. Insa, parunjelul este cea mai bogata sursa de apigenina, in special cel uscat. Un alt studiu publicat in China, in 2005, a scos la iveala ca apigenina din patrunjel este eficienta in combaterea cresterii celulelor canceroase. Cercetarea a fost publicata in revista Molecular Pharmacology.
Sursa – cunoastelumea.ro

LEGUMA CARE FACE MIRACOLE IN ONCOLOGIE: DUPA NUMAI TREI SAPTAMANI BOLNAVILOR LI SE IMBUNATATESC ANALIZELE DE SANGE SI STAREA GENERALA DE SANATATE!

.

In Centrul oncologic de la Moscova, li se prescrie bolnavilor sa consume zilnic cate 250 g de sfecla cruda, data pe razatoare fina, in 3-4 reprize. Daca sfecla cruda nu este acceptata de organismul bolnavului, ea se inlocuieste cu 300 ml de suc. Dupa trei saptamani de administrare, bolnavilor li se imbunatatesc analizele de sange si starea generala de sanatate. Persoanelor cu cancer mamar si de piele li se aplica, de 4-5 ori pe zi, pansamente cu suc de sfecla, pentru micsorarea locului afectat.

SFECLA si CANCERUL

Folosirea sucului de sfecla in vindecarea bolnavilor de cancer se practica in medicina populara de mii de ani. Pigmentul din planta este actorul principal in lupta cu cancerul. Doza zilnica minima de pigment se afla intr-un kilogram de sfecla, echivalentul a 250-300 ml de suc, care trebuie consumat fara pauze, tot restul vietii. Pigmentul nu este toxic, nu se descompune in procesul de prelucrare termica si nici in procesul de digestie. Calitatile lui terapeutice se pastreaza si dupa fierbere la 100 grade Celsius, timp de 2 ore.
Consumul regulat de sfecla sub orice forma normalizeaza VSH-ul bolnavilor, restabileste apetitul, scade efectele negative ale tratamentelor cu radiatii. Se recomanda feluri de mancare unde sfecla este amestecata cu fulgi de ovaz, hrean, banana sau lapte prins.
Persoanelor cu cancer mamar si de piele li se aplica, de 4-5 ori pe zi, pansamente cu suc de sfecla, pentru micsorarea locului afectat.

Ce suferinţe poţi trata cu varză. VIDEO

Autor: Raluca Cocriş | 23 decembrie, 09:40 | 3 comentarii | 8297 vizualizari
Ştiai că varza mai este numită şi „medicul săracilor“ şi că a fost folosită din antichitate pentru tratarea multor dureri? Îţi spunem în acest articol ce suferinţe poti trata cu varză.
Apreciată ca aliment, varza este şi un remediu care aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Are acţiune nutritivă, energizantă, remineralizantă, tonifiantă, creşte rezistenţa în faţa bolilor, este un bun antiseptic pulmonar şi are proprietăţi expectorante şi depurative. Având efect antiacid, varza este un bun remediu în ulcere.
Această plantă ajută şi la scăderea colesterolului „rău” şi normalizează glicemia, iar multitudinea de vitamine, minerale şi de oligoelemente recomandă varza ca un tonic general al organismului. De asemenea, graţie proprietăţilor antioxidante, poate preveni bolile cardiovasculare şi cancerul, iar la nivelul ţesuturilor, cataplasmele cu varză au proprietăţi dezinfectante şi cicatrizante.

Ce suferinţe poţi trata cu varză - Ulcerul

Varza este un antiacid eficient, de aceea este adesea indicată în tratamentul ulcerelor. Medicina naturistă oferă ca remediu în vindecarea ulcerului sucul de varză, pentru că are un conţinut ridicat în glutamină, un aminoacid cu care se hrănesc celulele care căptuşesc stomacul şi intestinul subţire.
Efectul pozitiv pe care-l are sucul de varză asupra membranei stomacului se datorează, arată studiile clinice, vitaminei U conţinute. Zeama de varză acră conţine această vitamină, care are proprietatea de a inhiba secreţia excesivă de acid gastric şi de a reface nivelul vitaminic din corp. De asemenea, varza este bogată în mucilagii, sulf, săruri de potasiu, compuşi care oferă proprietăţi cicatrizante. Vitamina K din varză are rol antihemoragic.
SFAT: Un litru de zeamă de varză consumat în fiecare zi timp de aproximativ 2 săptămâni poate duce la tratarea ulcerului. Se recomandă ingerarea sucului în doze diferite, spre exemplu dimineaţa 300 ml, la prânz 250 ml, spre seară încă 250 ml şi înainte de culcare se mai consumă 200 ml de zeamă de varză.

Ce suferinţe poţi trata cu frunzele de varză - Ulcerul varicos

Varza nu „repară“ doar leziunele interne, ci tratează şi afecţiuni externe, cum sunt contuziile, plăgile şi crăpăturile de la cele mai simple la cele severe. Frunzele de varză, folosite sub formă de cataplasme, cicatrizează şi refac ţesuturile afectate. De asemenea, ulcerele varicoase, hemoroizii şi chiar muşcăturile de animale pot fi vindecate cu ajutorul acestor cataplasme.
Atenţie! Imediat după ce aplici frunzele de varză pe zonele afectate de ulcer varicos, vei simţi o intensificare a durerii şi, posibil, să înceapă să supureze ulcerul. Aceasta este dovada efectului pe care-l are varza asupra bolii. Când senzaţia este insuportabilă, întrerupe tratamentul şi aplică ulei de măsline pe zona ulceroasă. Reia procedura când se mai reduce din inflamaţie.

Ce suferinţe poţi trata cu varză murată - Constipaţia

Fie că este vorba o constipaţie ocazională sau cronică, varza murată poate remedia această problemă cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane, indiferent de vârstă. Varza poate îmbunătăţi digestia, datorită conţinutului bogat în fibre alimentare şi bacterii „bune“, care reglează flora intestinală. Fibrele alimentare din varza murată detoxifică şi ajută la eliminarea reziduurilor din colon. Pentru rezultate bune şi rapide în tratamentul constipaţiei, se recomandă consumul a cel puţin 4 pahare pe zi de suc de varză murată.


Poate calma nevralgiile şi reumatismul
Extern, varza poate fi utilizată pentru a calma durerile reumatismale şi diferitele nevralgii. Fierbe în puţină apă 4 frunze de varză alături de 4 cepe tocate mărunt şi 4 pumni de tărâţe de grâu. După ce a scăzut apa, se ia fiertura şi se aşază pe o pânză subţire de bumbac, care se aplică pe locul dureros, timp de 2 ore sau mai mult.
Varza are efecte dezinfectante şi cicatrizante la nivelul ţesuturilor, utilizându-se tot sub formă de cataplasme. Acestea aduc beneficii în caz de entorse, pentru că decongestionează locul afectat. De asemenea, aplicaţiile cu varză tratează furunculele, abcesele, dar şi contuziile şi diferite răni. Dacă rana este închisă, frunzele de varză se aplică pe zona cu probleme după ce este unsă cu ulei de măsline.

Reduce crizele de astm
Nu a fost degeaba supranumită panaceu. Varza are efecte pozitive şi în crizele de astm şi în tratarea bronşitelor. Se aplică 3-4 straturi de frunze de varză pe piept, gât, la baza plămânilor sau pe omoplaţi. Frunzele de varză trebuie să stea pe piele cel puţin 5 ore. Varza poate fi utilizată şi intern, pentru a alina simptomele astmului. Zilnic, consumă 1-2 pahare de suc de varză sau decoct din 60 g de varză fiartă o oră într-un litru de apă. Este indicat să bei suc de varză până se reduc crizele astmatice.

Poate preveni cancerul
Varza a dovedit calităţi excelente în prevenirea cancerului de colon. Cum poate o legumă aparent banală să „concureze“ cu tratamentele medicamentoase scumpe care luptă împotriva cancerului? Explicaţia ne-o dau oamenii de ştiinţă, care au descoperit că atunci când varza este mestecată şi digerată, un compus sulfuros din legumă interacţionează cu o enzimă, rezultând glucoză şi produşi reactivi cu proprietăţi detoxifiante asupra celulelor canceroase.
Dr. Ruxandra Constantina
medic specialist apifitoterapie
Clinica Medas, Bucureşti


Varza este un bun antibiotic
Varza poate fi consumată în orice perioadă a anului, sub formă crudă, murată, congelată sau deshidratată. Este un adevărat rezervor de vitamine şi de minerale, fiind, în acelaşi timp, foarte puţin calorică. Varza este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, de aceea este recomandată ca fiind un bun antibiotic.
Pe lângă vitamina C, varza mai conţine provitamina A, vitamina E şi minerale precum calciu, sodiu, magneziu, fosfor şi fier. De asemenea, varza are un conţinut important de fibre şi enzime. Sucul de varză crudă, proaspăt preparat, are efecte detoxifiante, depurative, antiinflamatorii, îmbunătăţeşte digestia, combate constipaţia, restabileşte flora intestinală şi are acţiune dezinfectantă şi cicatrizantă la nivelul mucoasei digestive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu