miercuri, 4 iulie 2012

COPY PASTE

Ce mi-e GIOANĂ, ce mi-e BLAGA, dar de ce daţi ţara pe mîna unui copil, fie el CRIN imaculat?! Bine, scăpăm şi de BĂSESCU, dar de reparat ţara cine se apucă?
ing. Savin BADEA
P.S. Asta am scris ieri. Azi vă fac unele lămuriri: 
Prin "copy-paste" înţeleg eu, nu pe "dottore" PONTA, primul ministru, ci maniera în care s-au descotorosit senatorii de GEOANĂ, ca Preşedinte al Senatului şi, similar, la indigo, de BLAGA.
De BĂSESCU trebuie scăpat neapărat, pentru că n-a produs nimic bun, decît scandal, nici măcar salariul să şi-l merite. Acum îi ia de proşti şi pe pensionari şi pe intelectuali, mizînd pe votul lor, ultima lui speranţă. Ne crede senili, scurţi de memorie, că uităm de ce ne-am suit pe muiere... Mie nu mi-a scăzut nici pensia (ci mi s-a luat din ea în mod fraudulos impozit  şi CAS), ci doar colesterolul. Pensionar, nu te lăsa amăgit! Te rog!... Am mai scris: "DOMNIA ŞI PROSTIA SE PLĂTESC!"
PPS. PONTA nu a plagiat, ci a citat. Dar în graba şi în febra editării a uitat de ghilimelele de rigoare şi de trimiterile necesare unei lucrări ştiinţifice perfecte. Un plagiat înseamnă un furt, evident. Dar asta-i nimic faţă de hoţiile şi hoţii care au furat tot în România din averea Poporului Român. Chiar şi cei din IMPERIUL LUI PEŞTE (UNIUNEA EUROPEANĂ) fac acum caterincă de primul ministru şi de "revoluţia parlamentară", mai ales "luminiţa americană", care se dă ca de ceasul morţii... Dar cîţi stăpîni mai avem noi? Şi neamţ? şi-american? hai, care vă mai daţi "rotunzi"?! Ia mai staţi în banca voastră, că nu v-a întrebat nimeni nimic - ori vi s-au stricat jocurile şi hoţiile, de tip GAZUL DE ŞIST, ROŞIA MONTANĂ etc.!?
Iar cu un singur Crin nu se face primăvară... 
PSPS... Am scris în două etape... la derută!
 S.B.

"Sunteți de acord cu demiterea Președintelui României, domnul Traian Băsescu?". DA!

2 comentarii:

 1. CĂTRE ROMÂNI,

  Indiferent dacă veţi vota cu DA sau NU, vă rog să vă prezentaţi la vot, dacă se poate, toţi, 100%.

  Eu sînt "Preşedintele Virtual al României", cel care a catalizat promovarea lui Nicolae CEAUŞESCU din Consiliul de Stat în funcţia de Preşedinte al României şi cel care a propus începerea dezarmării generale (cu 1%), idee după care Nicolae CEAUŞESCU a iniţiat primul REFERENDUM din România, cel pentru dezarmarea României (cu 5-10%), acţiune a Poporului Român care-i putea aduce lui Nicolae CEAUŞESCU Premiul NOBEL pentru Pace, act de prioritate mondială. În 2009 am "participat" la Alegerile Prezidenţiale ca şi "candidat virtual" la Preşedenţia României, pentru a sublinia discriminarea celor 200000 de semnături ca şi o prăpastie dintre săraci şi bogaţi, din cauza cărei legi democraţia românească este de cacao, de formă. Ai dreptul să alegi şi să fii ales, dar n-ai posibilitatea să fii ales, dacă eşti sărac şi n-ai partid.

  L-am votat pe Traian BĂSESCU de 3 ori ca Preşedinte şi m-a dezamăgit groaznic: Poporul i-a dat o şansă unică în istorie şi el n-a făcut nimic, nici măcar să-şi merite salariul, dar să şi mai facă fapte demne de reţinut. N-a făcut decît scandal.

  A afirmat, de pildă, ca România trebuie să renunţe, şi parţial, la... SUVERANITATEA NAŢIONALĂ a Statului Suveran Român, în cadrul unei UNIUNI EUROPENE federative - mare trădare naţională. Pe mine nu mă interesează dacă alte state renunţă la suveranitatea lor, nu vreau s-o facă România. Motiv pentru care eu am propus unirea comunităţii mondiale a omenirii în STATELE UNITE ALE LUMII, o uniune de STATE INDEPENDENTE, pentru pacea şi fericirea tuturor oamenilor de pe Pămînt.

  S-a schimonosit ca un saltimbanc în Parlamentul României - o comedie ruşinoasă - condamnînd COMUNISMUL, ca un analfabet politic, pentru că nici-un stat n-a condamnat Comunismul, mai ales că acesta n-a existat nicăieri. În România a fost SOCIALISM, un fel de capitalism de stat superior celui de azi. Un fel de comunism încearcă Israelul, apărîndu-se de lumea arabă.

  Ţine neapărat la minerit: la aurul de la Roşia Montană, la Cuprul de nu ştiu unde, la gazele de şist. I s-a explicat ce şi cum, dar insistă, ca berbecii. Este vorba de străini şi de bani mulţi, de AUR - aurul Poporului Român! Nu mai vorbesc de salarii şi pensii tăiate, de spitale desfiinţate, de vapoarele dispărute ca-n Fenomenul PHILADELPHIA. Etc.

  Etc. Cu PONTA şi ANTONESCU vom lămuri, după ce scăpăm de BĂSESCU!... Ei au format o majoritate în Parlament exact aşa cum a format-o şi a folosit-o chiar Traian BĂSESCU. C-aşa-i în tenis! Ca într-o joacă de copii tîmpiţi, acolo unde democraţia e pe bani! Dacă PONTA şi ANTONESCU se detaşează ca talent politic de CLASA POLITICĂ "RABLA", brava lor! Dacă nu... NU.

  Eu îmi doresc un alt fel de Preşedinte: un Preşedinte înţelept şi viteaz care să ne scape de UNIUNEA EUROPEANĂ şi de NATO, după care să se întrebe iarăşi Poporul Român dacă vrea SOCIALISM versus CAPITALISM versus SOCIETATEA INTELIGENTĂ, dacă vrea în UNIUNEA EUROPEANĂ, NATO sau în STATELE UNITE ALE LUMII, în deplină cunoştinţă de cauză şi prin proprie voinţă. Azi, în poziţia de triplă colonie a SUA, UE şi a CORPORAŢIILOR MULTINAŢIONALE, va trebui să le răspundă ferm tuturor celor care se bagă în treburile noasre interne, ca de exemplu prost, MERKEL and Co.

  Votaţi cum vreţi! EU VOTEZ ÎMPOTRIVA PREŞEDINTELUI SUSPENDAT, cu DA. DAR, VĂ ROG, VENIŢI CU TOŢII LA VOT. "Tiranul" a fost votat cu puţin şi se vrea demis cu mult. Chiar a emis o asemenea lege, în tripla lovitură de stat, sub guvernul MRU. Demonstaţi-i ce vrea Poporul. Cînd Poporul vrea: VOX POPULI, VOX DEI. Dacă vreţi să plece, SĂ PLECE! Dacă vreţi să rămîie... cum vreţi voi!

  ing. Savin BADEA

  RăspundețiȘtergere
 2. Stiati asta? Eu nu stiam. Deci cu totii, la vot.
  Sanatate si succes
  .


  cateva dintre prevederile legii nr. 406/2001 privind acordarea unor
  drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român

  Astfel, la art. 2 pe precizeaza:
  Art. 2. - Persoanele care au avut calitatea de şef al statului român
  beneficiază pe durata vieţii de următoarele drepturi:
  a) folosinţa gratuită a unei locuinţe de protocol, cu destinaţia de
  reşedinţă, care cuprinde şi un spaţiu cu destinaţia de cabinet de
  lucru, încadrat cu un post de consilier şi un post de secretar;
  b) o indemnizaţie lunară în cuantum egal cu 75% din indemnizaţia
  acordată Preşedintelui României în exerciţiu;
  c) pază şi protecţie, precum şi folosinţa gratuită a unui autoturism,
  asigurate permanent de Serviciul de Protecţie şi Pază, potrivit
  reglementărilor în vigoare.

  Dar, MARE ATENTIE, la art. 1 alin. (3) se prevede:

  (3) Nu beneficiază de prevederile prezentei legi persoana căreia
  i-a încetat calitatea de şef al statului român ca urmare a săvârşirii
  unei infracţiuni pentru care a fost condamnată definitiv sau ca urmare
  a demiterii din funcţie prin referendum.
  ASADAR, STIMATI COLEGI, SA-L AJUTAM PE BASESCU SA SE SIMTA SI EL CUM
  NE-AM SIMTIT NOI CAND NE-AU TAIAT PENSIILE !!!
  O PUTEM FACE DOAR PRIN VOTUL DE LA REFERENDUM !!!

  FACETI CA ACEST MESAJ SA CIRCULE LA CAT MAI MULTE PERSOANE

  P.S. Cine este în exprezia "jumătate +1" acel "+1"? Daţi-i un premiu!
  Veniţi la vot!

  RăspundețiȘtergere