luni, 30 iulie 2012

TUPEU! ŞI GREAŢĂ... DEMISIA DE ONOARE! - ÎN CAZ DE "VICTORIE" PRIN NEPREZENTARE. CORECT AR FI SĂ SE ADUNE ŞI "NU"-URILE CLICII LUI BĂSESCU, EXACT PÎNĂ LA JUMĂTATE PLUS UNUL, BĂSESCU!


C.T. Popescu: "Dacă era lovitură de stat, Băsescu nu trebuia să vină în Parlament, când a fost suspendat"
C.T. Popescu: "Dacă era lovitură de stat, Băsescu nu trebuia să vină în Parlament, când a fost suspendat" Preşedintele suspendat, încă, a făcut azi afirmaţia că urmează să fie traşi la răspundere cei ... Citește articolul 

ACESTA NU E UN PAMFLET - DIN PĂCATE ESTE PURUL ADEVĂR!

În 2009 am scris "VEŢI AVEA PREŞEDINTELE PE CARE IL MERITAŢI!"

MIRACOLUL IUBIRII: Savin BADEA: - "VEŢI AVEA PREŞEDINTELE ...

miracoluliubirii.blogspot.com/.../savin-badea-veti-avea-presedintele-...
31 Mai 2009 – CITIŢI: FENOMENUL TUNGUSKA - EU ZIC C-A FOST UN URIAŞ FULG... Savin BADEA - CĂLIN NEBUNUL - poemul meu (integral... MOARTE ...

- şi azi v-aţi prins că aşa e: "CUM E TURCUL ŞI PISTOLUL?!" Adică ANALFABET POLITIC!
Acum cîteva zile am scris: "AŢI AVUT UN PREŞEDINTE CARE NU V-A MERITAT!"

9.151.623 - "AŢI AVUT UN PREŞEDINTE CARE NU V-A MERITAT". FELICITĂRI Cristinei ŢOPESCU!

Şi iar v-aţi prins.
Tupeul inimaginabil al lui Traian BĂSESCU a caracterizat societatea românească ca împărţită de o falie, - da, aşa e! - o falie pe care eu o numesc "TRAIAN BĂSESCU", mai precis "TUPEUL LUI", care împarte poporul în două, analfabeţii politici (ai lui BĂSESCU) şi restul (ceva mai dezgheţaţi!) Şi "VEŢI AVEA... " şi "AŢI AVUT... " , din păcate, se adeveresc; una pentru jumătate şi alta pentru cealălaltă jumătate.

Basescu: Cedarea de suveranitate nu e o noutate in Uniunea Europeana - el o vrea.

La tupeu, tot cu tupeu! Iată tupeul meu:

STATELE UNITE ALE LUMII - IMPOSIBILUL DEMITERII ESTE IMPOSIBIL, DACĂ POPORUL VREA! - vezi 28 martie 2012 

STATELE UNITE ALE LUMII - IMPOSIBILUL DEMITERII ES...


LOVITURA DE STAT s-a dat în primăvară de către Preşedintele Traian BĂSESCU şi PDL, în ziua cînd în Parlamentul României s-a dat o "Lege a referendumului", la data 28 martie 2012, triplă lovitură de stat, - socoteam aici şi vînzarea cuprului de la Roşia Poieni şi problema gazului de şist. Ilustrez zisele mele cu articolul de la ziare.com (pe fond albastru, din 29 martie 2012).
Preşedintele suspendat nici nu văzu alb în căpistere şi ceru concilere naţională, ca mîţa blîndă, apoi, după mişculaţii nocturne (mă culc duminică noaptea cu pragul realizat la 52% şi mă scol luni dimineaţa cu 46% - nu cumva s-a umblat la SOFT, la BEC?), îşi scoase ghearele, şi zgîrie rău! Atacă "ANTENA 3" şi ameninţă cu dosare penale pe "puşcăriabili". În materie de scandal este DOTTORE! Ce vă spuneam?

ULTIMUL PONT! "STATUL DE DREPT ŞI DEMOCRATIC AL LUI BĂSESCU"; DACĂ SE ÎNTOARCE SUSPENDATUL, SE VA RĂZBUNA CUMPLIT - LA SÎNGE! - ESTE O ESENŢĂ DE RĂU. FII ATENT, POPOR ROMÂN! ŞI TU, J. M. BARROSO! SĂ NU TE MAI BAGI UNDE NU-ŢI FIERBE OALA...

Şi-i mai spuneam, în mare mila mea:

O ŞANSĂ PENTRU Traian BĂSESCU: DEMISIA DE ONOARE.

Pragul, impus de BĂSESCU, supra-impus de UNIUNEA EUROPEANĂ, este antidemocratic şi speculat prin: 

- boicotul BĂSESCU-PDL;

- liste de  18.293.277 votanţi din era preistorică;

- Jurnalul Naţional s-a interzis şi s-a distribuit, nu sîmbătă, ci luni, pentru că pleda contra Băsescu;

Cum şi-a furat Băsescu singur actele de casă

Dosarul Casei lui Băsescu din Mihăileanu A DISPĂRUT! Sesizare către Parchetul General

Maria Băsescu: "Exprimarea mea e greoaie, fiindcă mult timp am vorbit numai cu câinele...”

Etc.

Aseară BĂSESCU ne spunea că şi-a schimbat strategia prin boicot, după ce PONTA a acceptat cacealmaua şi ANTONESCU a promulgat legea cu pragul - legea încriminată mai sus. A fost un mişto la adresa celui interimar - dar şi acesta nu s-ar fi grăbit s-o promulge, dacă nu i-ar fi fost teamă de  Barroso...Cu ce i-o fi strîns de testicule?

FLACĂRA OLIMPICĂ A DEMOCRAŢIEI s-a stins azi noapte pentru Traian BĂSESCU: în faţa celui torpilat cu armele psihotronice şi flacără violet în mintea sa. Poporul - mult mai mult decît jumătate - nu-l mai înghite, nu-l mai vrea - eu unul sînt sătul de el, pentru că l-am votat de trei ori şi l-am "demis" o dată şi bine.

JOS BĂSESCU: ÎN GENUNCHI! – să-şi ceară iertare Poporului Român! Nu ungurii sunt de vină, ci aliaţii euro-atlantici ai lui BĂSESCU.

Etc. – ar fi multe de zis… Mi-e greaţă – de nu-l mai înghit – pentru tupeul lui incomensurabil! Îi cer DEMISIA DE ONOARE! Dacă o are! Căci cei care depind de o "gaşcă", nu o au!

ing. Savin BADEA

ZIARE.COM: 

O veste proasta pentru Basescu - nu mai poate fi demis
   
O veste proasta pentru Basescu - nu mai poate fi demisFoto: arhiva
FILTRE AUTO pt toate tipuriele de masini  AUDI BMW DACIA CITROEN CHEVROLET NISSAN VW SKODA - 10 RON


In sfarsit s-a implinit si ultima isprava a Partidului Democrat Liberal intru securizarea si asigurarea scaunului lui Traian Basescu. Dupa ce Parlamentul a modificat statutul CCR, astfel incat judecatorii Curtii sa se poata pronunta asupra constitutionalitatii hotararilor alesilor, a venit acum randul Camerei Deputatilor sa-l lege pe Traian Basescu de Cotroceni cu inca un rand de lanturi.

Camera a aprobat asadar cererea de reexaminare a lui Traian Basescu privind referendumul si a hotarat ca demiterea presedintelui Romaniei sa fie aprobata doar daca a fost intrunita majoritatea voturilor cetatenilor inscrisi pe listele electorale, exact opusul legii de pana acum. Pana acum, demiterea presedintelui era aprobata daca aduna jumatate plus unu dintre voturile valabil exprimate la urne. Modificarea a fost adoptata cu 165 de voturi pentru.

In traducere libera, asta inseamna ca si in situatia inimaginabila in care procesul de suspendare are succes in Parlament si trece si de ochiul vigilent al Curtii Constitutionale, pentru a-l demite pe Traian Basescu, trebuie sa voteze "pentru" cel putin
9.146.639 de persoane. In conditiile in care pe listele de alegatori ar fi inscrisi 18.293.277 de romani, cum s-a intamplat la prezidentialele din 2009.

O misiune mai mult decat imposibila! Nu se va intampla niciodata, asa cum nici viitoarea majoritate USL si ce-o mai fi, daca va exista, nu va reusi si nu va avea timpul necesar astfel incat sa schimbe toate legile care il protejeaza in acest moment pe
presedinte. Sunt prea multe, procedurile de modificare sunt prea complicate, timpul este prea scurt, presedintele care va trebui sa le promulge se va numi tot Traian Basescu si, pe scurt, nu exista nicio sansa de a-l mai trimite la popor pe omul care s-a jucat cel mai mult pana acum cu lacrimile in fata alegatorilor.

E cea mai proasta veste pe care Traian Basescu ar fi putut sa o primeasca. Si la departare de casa, ar putea sa creada ca e o conspiratie a greilor din
PDL, impotriva destinului sau istoric amputat astfel de un final grandios. Pentru ca, altfel, ce-i mai ramane de facut presedintelui, mai ales daca USL va castiga alegerile? Nu-l va numi pe Ponta, pentru ca stie ca nimeni nu il mai poate demite? Posibil.

Insa jocul cu nervii poporului nu va face decat sa arunce in aer rabdarea romanilor. Ar fi un drum fara iesire, o fundatura care il va arunca pe Basescu, daca il va urma, definitiv la lada de non-valori ale istoriei. Ar calca prea mult pe urmele conducatorilor care si-au sfidat popoarele. Nu cred ca Traian Basescu isi mai doreste altceva decat sa ramana in istorie mentionat ca un mare conducator, un reformator neinduplecat.

Drama incepe cand totul se credea a fi deja castigat. Nu o data Traian Basescu a spus ca e gata sa renunte la doi ani din mandat, daca USL e de
acord sa voteze modificarile la Constitutie. Apropriindu-se de finalul celui de-al doilea mandat si constientizand ca printre singurele sale realizari raman, concret si extrem de palpabil, doar taierile si reducerile veniturilor bugetarilor, Traian Basescu si-ar fi dat, poate, ani de mandat pentru o noua Constitutie. Pana la urma, decat o coabitare mortala si otravita cu un USL majoritar, mai bine sa paseasca corabia direct in galeria marilor conducatori.

Fara frica de a mai fi suspendat, fara teama ca reluarea razboiului din 2007 - 2008 dintre
presedinte si premier l-ar putea costa functia, Traian Basescu se afla in fata unei noi provocari - pentru prima oara va fi pus sa aleaga intre istorie si putere. Nu exista alta cale, nu va avea alte optiuni, indiferent ce se va alege la urne in toamna.

Istoria nu-i va da presedintelui decat o singura posibilitate: a ramane pana la capat cu riscul de a isi compromite total cele doua mandate. Sau a iesi din joc cat de cat onorabil, recunoscandu-se invins de toti si toate fara sa o spuna, dar oferind prin retragere un puternic impuls Romaniei - o noua Constitutie si o lectie politica. Apoi se poate apuca de Academie.

Cealalta varianta este cea mai proasta dintre toate posibile, pentru fiecare dintre noi.
Ramanem in aceeasi formula si nu continuam decat sa ne adancim in aceeasi lupta oarba pentru putere. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu