joi, 5 aprilie 2012

STATELE UNITE ALE LUMII - GUVERNUL MONDIAL



STATELE UNITE ALE LUMII - CINE CONDUCE LUMEA? PIRA...
GUVERNUL MONDIAL Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin. Cine doreste mai multe detalii poate studia acest document rar:
(Important: Faceti download la acest document caci nu se stie cat timp va mai fi disponibil pe internet...SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale)
Utilizand harta se poate urmari pe ce directii si in ce zone se propaga efectele unor decizii luate de diverse structuri componente.
Sunt detaliate relatiile si zonele de influenta la nivel mondial ale principalelor dinastii si familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat in acest document ca fiind un complex intelectual, capabil să coordoneze, acumuleze şi să se concentreze toate mijloacele de definire si stabilire a normelor de dezvoltare a unei societati de tip nou.
Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri ştiinţifice şi tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informatiilor, inclusiv retele de tip mafiot.
De mentionat faptul ca integrarea europeana si "cedarea de suveranitate" a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate tarile.


NOTA MEA: Copiaţi-vă separat fotografia şi studiaţi "copacul" care conduce lumea. E din 2004. Nu diferă prea mult faţă de ce-o fi în 2012. Savin BADEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu