luni, 9 aprilie 2012

STATELE UNITE ALE LUMII - PĂMÎNTUL VĂZUT DIN COSMOS - CREAŢI CENTRE DE EXCELENŢĂ, DE COOPERARE ŞTIINŢIFICĂ INTERNAŢIONALĂ, ÎN FIECARE STAT! TEME, DESIGUR, EXISTĂ.

NOTA MEA: Cu drag, respect şi admiraţie îi salut pe Cosmonauţii de la Staţia Spaţială Internaţională, un EXCELENT şi FANTASTIC Centru de Excelenţă ştiinţifică şi de cooperare între Statele (şi Popoarele) Lumii. M-aş bucura ca eroismul şi munca Dumneavoastră să slujească numai OAMENILOR, în sensul PĂCII, PRIETENIEI şi PROGRESULUI - şi nu în contul unor jocuri şi interese malefice, distrugătoare.
Savin BADEA, "MIRACOLUL IUBIRII".

Stația Spațială Internațională - Wikipedia


Nasa
View more PowerPoint from cnxarc
"SÎNTEM SINGURI ÎN UNIVERS, SÎNTEM MAREA EXCEPŢIE!" Savin BADEA
Cadoul unui cosmonaut nasa
View more presentations from Mircea Tivadar
La sugestia soţilor Elena şi Marin PĂTRU şi la sugestia Comandorului Paul LAPTEŞ - Constanţa.

Un cosmonaut sovietic rupe tacerea: Fenomenul OZN nu a existat in URSS

Un cosmonaut sovietic a rupt tacerea si a dezvaluit ca fenomenul OZN nu a existat niciodata in fosta URSS, cel putin potrivit documenelor oficiale.
Potrivit lui Vladimir Kovalenok, un fost cosmonaut sovietic, pe vremea cand lucra pe orbita Pamantului a dat pentru prima oara "nas in nas" cu un OZN. Atunci, l-a rugat pe partenerul sau, Viktor Savinykh, sa gaseasca repede o camera pentru a capta imagini cu OZN-ul.

Insa in timp ce Savinykh cauta camera, OZN-ul a explodat si s-a desfacut in doua parti legate intre ele de ceva asemanator unui pod si a disparut inainte sa fie fotografiat.

Curand dupa explozia misteriosului obiect, pe Pamant a fost inregistrata o puternica emisie radioactiva, a mai precizat Kovalenok la o conferinta de presa, informeaza Pravda.

Un alt lucru straniu pe care l-a patit astronautul s-a petrecut atunci cand un aparat video a pornit de unul singur incepand sa deruleze filmul preferat al echipajului aflat atunci pe orbita.

Potrivit lui Kovalenok, multi dintre colegii sai au vazut sau au trait de-a lungul carierei lor astfel de lucruri neobisnuite, insa au decis sa nu le impartaseasca marelui public.

Pe de alta parte, psihologii avertizeaza adesea cosmonautii inainte ca acestia sa plece in misiunile lor spatiale ca ar putea trai un fenomen cunoscut ca stare alterata de constiinta.

Un cosmonaut rus a declarat, de pilda, in 1994, ca el si partenerul sau au avut numeroase viziuni atunci cand, vreme de sase luni, au lucrat la bordul statiei Mir: li se parea ca se transforma in creaturi ciudate - animale sau chiar umanoizi de origine extraterestra. 
SURSA: ZIARE.COM

Previziuni trasnite - OZN-uri gigant vor ajunge pe Pamant in 2012


Trei OZN-uri gigant vor ajunge pe Pamant in 2012, potrivit unui comunicat venit din partea unei organizatii care este specializata in cautarea extraterestrilor (SETI).
Secolul 20 s-a remarcat prin povestile si imaginile in care ni se prezinta aparitii misterioase de OZN-uri si chiar extraterestri. Chiar si serviciile secrete si-au creat departamente speciale care sa se ocupe de astfel de probleme, informeaza Pravda.

Cel mai mare dintre OZN-uri are un diametru de 240 de metri. Celelalte doua nave sunt mai mici. Conform comunicatului SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), ele se afla acum dincolo de orbita planetei Pluto. Navele extraterestre ar fi fost detectate cu ajutorul sistemului HARP, aflat in Alaska. Conform SETI, obiectele spatiale extraterestre vor putea fi observate cu ajutorul telescoapelor in momentul in care vor ajunge pe orbita planetei Marte.

Anul 2012 ne duce cu gandul la calendarul Maya, care se incheie in data de 21 decembrie 2012. Ar putea fi o coincidenta bizara intre venirea extraterestrilor pe planeta noastra si presupusul sfarsit al lumii, indicat de acest calendar.

Informatiile SETI sunt infirmate de cercetarile efectuate in peste 50 de ani de monitorizare atenta a spatiului cosmic. Exista si teorii conspirationiste conform carora SUA au clasificat anumite informatii despre misiunile efectuate de NASA pe Luna.

In 1988, un oficial chinez prezenta fotografiii de pe Luna in care erau vizibile urme lasate de oameni. SUA au fost acuzate de ascunderea acestor informatii. Fotografiile ar fi fost facute la doua saptamani dupa pasii istorici facuti pe Luna de astronautii americani Armstrong si Aldrin, in data de 20 iulie 1969.

Un alt oficial chinez, Mao Kan, afirma in martie 2009 ca a obtinut peste 1.000 de fotografii secrete apartinand NASA. In acestea ar fi vizibili pasii facuti de oameni pe Luna si un schelet uman abandonat acolo. Din acest schelet, spunea el, ar lipsi cateva oase. Ipoteza era ca omul a fost parasit pe Luna de o nava extraterestra care doar ar fi prelevat cateva mostre de tesut de la el. Fotografiile ar fi fost obtinute de o sonda spatiala, mai mentioneaza sursa citata.
SURSA: ZIARE.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu