joi, 5 aprilie 2012

STATELE UNITE ALE LUMII - IARĂŞI DESPRE GAZUL DE ŞIST

Gasland - OTRAVIREA VOITA A APEI. METODA ... - Youtube


  Încorporarea a fost dezactivată la cerere

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iLal7aUqZRM

(apăsaţi pe butonul CC pentru a activa subtitrarea în limba română)

  NOTA MEA: 

ACEASTĂ POSTARE sau  ARTICOL, din păcate, NU ESTE PAMFLET, CI O TREABĂ SERIOASĂ!

Acest articol este postat în mod special pentru Traian BĂSESCU (Preşedintele ultra-insistent!) şi Mihai Răzvan UNGUREANU (Primul ministru care semnează ca primarele!) - pentru care am cerut - în regim de URGENŢĂ URGENTĂ - DEMISIA, în legătură cu "tripla lovitură de stat".

1) De ce nu-i luaţi un interviu lui Fidel CASTRO în această problemă? Sînt curios cam ce argumente are Excelenţa Sa şi de unde pînă unde s-a băgat în chimie... Daţi-i măcar un telefon!

2) Observaţi la ORA DE BUSINESS de marţi - de mai jos - pe harta ROMÂNIEI, că este vizată o zonă întinsă, imensă, cam jumătate din teritoriu, care înseamnă tot şesul ţării, toate cîmpiile, cele însemnate cu verde pe o hartă fizică - de la mare la Craiova, de la Craiova la Dorohoi, Bihorul şi o halcă din Ardeal. Imaginaţi-vă impactul asupra agriculturii de cîmpie în toată România - cu fructe şi legume cultivate cu apă otrăvită şi tot românul otrăvit.

3) Problema este otrăvirea apei, îndeosebi, şi cutremurele. 

4) Găsiţi alte metode nepericuloase, dar bine puse la punct - poate, părerea mea - "fracturare electrică" - "arderea în situ, cu explozie electrică controlată şi cu valorificarea chimică la suprafaţă a gazelor de ardere" - "concentrare cu microunde" etc. Dar şi aşa, gazele eliberate se vor infiltra în pînza freatică şi vor arde cu apa de la robinet. 

5) Aveţi grijă de apă, pentru că apa va deveni AUR cu timpul - apa, aerul şi hrana sunt VITALE pentru OMENIRE - luptaţi pentru calitatea lor, nu pentru  POLITICA DE DEPOPULARE a Pămîntului, politica unor oameni fără inimă. De unde nu ştiu că exploatarea gazului de şist în România este pusă în fapt tocmai pentru această cretinitate, depopularea de români şi de minorităţi conlocuitoare.

6) Laslo BORBELY trage ponoase pentru că n-a semnat sau pentru că a semnat? Domnule Prim-ministru, - "NU NE VINDEM ŢARA"! - nu este un slogan tîmpit şi depăşit, ci este strigătul din rărunchi al acestui Popor Român, adus în sapă de lemn, în pericol să nu mai aibă ţară! Dacă asta nu este ţara dumitale, cu atît mai mult, n-o vinde! Ce mama dracu'! eşti intelectual, lingvist şi, în plus, istoric, ba chiar mai mult, şi  băgat în seamă la Academie!... Dacă mai insişti să-ţi baţi joc de această lozincă, prin VORBE ŞI FAPTE, te retrogradez la o categorie inferioară. Şi ai să regreţi!

Eminescu isi incheie articolul din Timpul din 25 Mai 1879, cu blestemul lui Vasile Lupu: "Cine-si vicleneste mosia si neamul mai rau decat ucigasii de parinti sa se certe".[…]

7) Şi eu am luptat pentru independenţa energetică a României (ca specialist în lignit, expert ONU şi CAER) şi încă lupt prin a vă convinge să împînziţi România de microhidrocentrale de diverse mărimi, cu proiecte-tip, pe toate rîurile ţării, şi de canale, pe care iarăşi puteţi pune microhidrocentrale, alături, ambele investiţii necesare şi pentru lupta împotriva inundaţiilor, pentru care inundaţii nu s-a făcut chiar nimic!

8) Îmblînziţi relaţiile şi cu Rusia, furnizoarea noastră de gaze (poate mai ieftine) - de regulă - şi cu toate ţările de pe glob şi militaţi pentru desfiinţarea NATO şi instaurarea păcii şi prieteniei pe Pămînt - nu JOCURI ŞI INTERESE belicoase în favoarea SUA şi a elitei evreieşti. OMENIREA vă va fi recunoscătoare dacă în loc de DEPOPULARE aţi aduce o viaţă mai bună pe Pămînt, în loc de sărăcie, iar minunea asta ar stagna chiar creşterea aberantă a populaţiei. Că săracul, dacă tot n-are să numere bani şi trăieşte de azi pe mîine, numai asta îi mai rămîne: să se fută! şi să facă copii!... SOCIETATEA INTELIGENTĂ este cea îl educă, îl face mai inteligent şi mai sănătos, dîndu-i şi alte preocupări, ca de exemplu creaţia de bunuri materiale şi spirituale şi nu-i mai stă mintea numai la futut!

9) Dacă sînteţi impotenţi, din diverse motive, să puneţi în aplicare ceea ce v-am  sfătuit, dezinteresat, dar numai în interesul României şi al Lumii, adunci daţi-vă DEMISIA! Trimiteţi-vă "spionii" în SUA, Marea Britanie, Polonia, Cuba, Franţa etc. etc. etc. să vă spună "ce şi cum" cu gazele de şist! Duceţi-vă în Cuba! Duceţi-vă în China să vă arate chinezii la ei microhidrocentralele!

10) Singura explicaţie la dezastrul ţării, ar fi, de ce nu?, sforţarea Dvs. de a ajunge, cu orice preţ, în "GUVERNUL MONDIAL". Că în "CONSILIUL EUROPEI" aţi ajuns, volens-nolens. Sau, poate, sunteţi şantajaţi, ameninţaţi sau timoraţi de vreunul din acest "guvern" sau de TOT "guvernul". Fiţi sinceri măcar cu Poporul, care, o parte, mai speră în voi - iar dacă nu mai speră nimeni - luaţi act de acest fapt şi DEMISIONAŢI, cît mai este bine, că timp n-ar mai fi.

P.S. Mulţumesc colegului ing. Radu SĂNDULESCU, inginer minier, pentru semnalarea videoclipului tradus.

ing. Savin BADEA

Dragă RADU, Vezi că am şi o a doua adresă de e-mail: ................
În săptămîna 14-21 ianuarie 2012 am făcut de 3 ori infarct pe bază de diabet - a doua oară -  iar acum vegetez ca un mort-viu! Mai am speranţe în medicamente. Din punct de vedere chirurgical, nu mă mai poate salva nimeni în România. Chiar dacă s-ar încumeta un chirurg străin, nu voi putea rezista pe masa de operaţie. Mă mai lupt cu morile de vînt din politica românească şi din lume. Ei ce ştiu tot aia fac, analfabeţii! Asta, că nu mai suport: politica lui Ceauşescu mi-a chinuit viaţa, iar ăştia mă răpun. Semnalările tale mi-au folosit. Cu drag, Savin

METODA FRACŢIONĂRII HIDRAULICE care din filmul de mai jos pe care l-am vazut in intregime este o metoda CRIMINALA DELIBERAT REALIZATA.
Poate daca il veti difuza si voi mai departe si o parte macar sa il vada se va face ceva acum in al 12-lea ceas cit inca nu e prea tirziu.
  
Video: "GASLAND" - OTRĂVIREA VOITĂ A APEI
Un documentar despre METODA FRACŢIONĂRII HIDRAULICE
Motivând exploatarea gazului, vor de fapt să distrugă pânza freatică?
Video la  (vezi şi mai sus) :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iLal7aUqZRM
(apăsaţi pe butonul CC pentru a activa subtitrarea în limba română)
America e distrusa. SUA este impanzita de sonde de gaz prin fractionare hidraulica.
Localitati parasite, sonde si instalatii peste tot, pe pamanturile oamenilor, in spatele curtilor, cimitirelor, oraselor.
Se imprastie gaze otravitoare peste tot. Oameni bolnavi cu probleme neurologice de la chimicalele volatile folosite in procesul de extragere.
Apa otravita si toxica. Panzele freatice contaminate, rauri contaminate, pamanturi otravite, aer ucigator cu miros de iad.
Oamenii au incercat sa filtreze totusi aceasta apa care nu e buna nici de spalat. N-au reusit nici cu cele mai performante instalatii. Chimicalele au topit membranele de la filtre.
Cate o sonda pe km patrat. toata America ce impanzita. New Yorkul risca sa ramana fara apa.
Garda de mediu din Sua a ramas fara fonduri in urma acestui documentar.
Strategia corporatiilor este sa se miste rapid, fulger. Iar daca cineva vine cu obiectii sau cu acuze ca e poluare si apa este otravita, corporatia cere sa fie actionata in instanta si sa se prezinte dovezi din partea celor ce reclama. Adica un fel de vanare de vant. Si daca unltimul om va sta in fata lor trec peste el si sondeaza mai departe.
Procesul de extractie este laborios si cere o logistica formidabila. Sute de camioane fac un dute vino continuu. Se consuma resurse multe si se obtine nu mai mult de o "butelie de gaz".
Aparent este o goana dupa resurse. Dar de fapt este lucrarea satanei de a parjoli pamantul.
Oameni ff bolnavi, animale care-si pierd parul, orase si localitati parasite, oameni tratati cu dispret si ironie...America anului 2010. Astazi este si mai rau si este pe cale sa se intample si la noi in Romania in 3 zone la inceput. Barlad-Vaslui, Dobrogea, Bihor, adica zonele cu cele mai mari panze de ape freatice de adancime care vor fi spurcate.
 Ca daca stirile sunt adevarate, astia se vor apuca de treaba rapid si in timp ce noi borborosim pe aici, astia ne-au si otravit.
Corporatiile au experienta si un PR fenomenal. E greu sa le stai impotriva daca si-au inceput treaba.
Asa ca sa traducem acest documentar si sa-l imprastiem rapid.
Polonezii l-au tradus deja căci şi ei sunt luaţi în vizor.
Zonele din România programate pentru exploatare prin fisurare hidraulică:
BARLAD (VASLUI)
Voivozi (Bihor)
Tria (Bihor)
Baile Felix (Bihor)
Tulca (Bihor)
Adea (Arad)
Curtici (Arad)
Periam (Timis)
Biled (Timis)
Paulis (Timis)
Parta (Timis)
Buzias (Timis)
Crai (Timis)
Macin (Tulcea)
Babadag (Tulcea)
Capidava (Constanta)
Eforie (Constanta)
Costinesti (Constanta)
Vama Veche (Constanta)
Adamclisi (Constanta)
Cititi va rog si:

VEDEŢI ŞI:

Ora de Business: miercuri, 4 aprilie 2012

Categoria: ÎNREGISTRĂRI ORA DE BUSINESS 5 Comentarii

Ora de Business: marți, 3 aprilie 2012

Categoria: ÎNREGISTRĂRI ORA DE BUSINESS 39 Comentarii





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu