duminică, 20 septembrie 2015

CE VREI TU, HAOS? NU, O NOUĂ ORDINE! S-A MAI DISCUTAT ASTA LA O.N.U. şi în 1980...


Brokerul Cristian Sima: Mizeria lăsată de refugiați în trenurile germane bănuiesc că e tot din disperare (FOTO)

Un articol de: B1 TV | 20 Sep 2015, 18:14
Foto: facebook.com
Brokerul Cristian Sima a postat, duminică, pe contul său de Facebookimagini dezgustătore cu mizeria lăsată de refugiaţi în urma lor, relatează B1 TV.
Trenurile care au transportat mii de oameni în Germania sunt pline de resturi alimentare, haine, cartoane, sticle de plastic și chiar jucării abandonate.

Mizeria din toalete nu poate fi descrisă în cuvinte, iar nemţii spun că acestea au devenit adevărate focare de infecţie.

"Trenurile germane după ce au transportat refugiați. ONE comment. Bănuiesc că e tot din disperare", a scris Sima pe site-ul de socializare.



Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

EXPLOZIV! Iese la iveală MAREA MINCIUNĂ din CRIZA REFUGIAŢILOR | Câți sunt de fapt sirieni


imigranti 1





















     Iese la iveală marea minciună din scandalul crizei migranților folosită de cei care susțin primirea refugiaților pe motiv că ar fi, de fapt, refugiați de război din Siria. Datele oficiale indică cu totul altceva, scrie flux24.ro
Doar unul din cinci migranți care solicită azil în Europa este din Siria.
Este concluzia oficială a Eurostat după ce au fost procedate datele celor 213.000 sosiți începând cu luna aprilie. În total este vorba de 44.000 care vin Siria, deci nici măcar 20% din total.
27.000 vin din Afghanistan. 17.700 sunt albanezi. 13.900 provin din Irak.Restul din Erithreea și alte țări.
Aceste cifre date publicității de Daily Mail dau peste cap tot scenariul că ar fi refugiați din cauza războiului din Siria, așa cum a susținut la un moment dat și cancelarul german Angela Merkel.
Unii așa zis refugiați se prezintă ca fiind în condiții medicale, inclusiv în cârje, și întrebarea este: cum a ajuns în Europa un om în cârje?
- See more at: http://www.nasul.tv/exploziv-iese-la-iveala-marea-minciuna-din-criza-refugiatilor-cati-sunt-de-fapt-sirieni/#sthash.pBi1Pv2A.dpuf

De ce are nevoie America de un război major în Europa? Dorința americanilor de a începe un război în Europa este pentru a-și salva economia


war-statue-of-liberty-3501Am găsit un material video cel mai bun filmuleț care explică clar procesul de demonizare a Rusiei prin minciună și dorința americanilor de a începe un război în Europa, în contextul crizei din Ucraina, pentru a-și salva economia. Vizionați-l și distribuiți-l pretutindeni pentru că merită. Să sperăm că se mai trezesc niște oameni din ignoranță. Clipul include și subtitrare în limba română.

Deşi pare un material de propagandă , dezvăluie o serie de aspecte interesante şi veridice ale actualei situaţii legată de conflictul din Ucraina şi de mişcările geopolitice întreprinse în ultimul timp de SUA pentru a-şi salva situaţia economică şi socială catastrofală în care se află.

De ce au americanii nevoie de acest război? Pentru a-și rezolva problemele economice, la fel cum au făcut și în primul și în al doilea război mondial.

Acuzațiile de agresiune aduse Rusiei le-au oferit și ocazia de a impune sancțiuni economice, de a îngheța activele rusești și de a mai tipări câteva sute de miliarde de dolari pentru a mai ușura povara imensă a datoriilor SUA.
Atragerea țărilor europene într-un conflict cu Rusia le va mări dependența politică față de SUA și va înlesni impunerea UE a unor decizii favorabile americanilor.
Datorită acestui război, complexul militar-industrial american va primi noi comenzi care vor ține în viață economia americană.
În comparație cu economiile distruse ale Rusiei și țărilor Europene și cu muntele lor de cadavre, America va părea învingătoare. Războaiele purtate pe teritoriile altora au salvat economia SUA de mai multe ori.
Europa este victima războiului dintre SUA şi Rusia
Un război este întotdeauna bun pentru americani
Cu toate acestea, americanii au urmat calea obișnuită. Pentru a-şi menține poziția de lider mondial, ei incită un alt război în Europa. Un război în Europa este întotdeauna bun pentru americani. Ei numesc chiar cel de-al Doilea Război Mondial, care a ucis 50 milioane de oameni în Europa și Rusia, un război bun. A fost bun pentru americani, deoarece SUA a ieșit din acest război ca putere conducătoare de nivel mondial.
Războiul Rece, care s-a încheiat cu prăbușirea Uniunii Sovietice, a fost, de asemenea, bun pentru ei.
Acum SUA dorește din nou să-şi mențină poziția de lider în detrimentul Europei. Acest lucru este amenințat de o dezvoltare rapidă a Chinei.
Astăzi lumea face trecerea la un alt ciclu, de data aceasta politic. Acest ciclu durează de secole și este asociat cu schimbări în instituțiile globale ale reglementărilor economice. Ne aflăm acum la trecerea de la ciclul american de acumulare de capital la un ciclu asiatic. Aceasta este o altă criză care ameninţă hegemonia americană.
Pentru a-și menține poziția de lider în fața concurenței, odată cu dezvoltarea Chinei și a altor țări asiatice, americanii au început un război în Europa. Ei vor să slăbească Europa, să dezmembreze Rusia și să subjuge întregul continent eurasiatic.
Aceasta este, în loc de zona de dezvoltare de la Lisabona la Vladivostok, care este oferită de către președintele Putin, SUA vrea să înceapă un război haotic pe acest teritoriu, să implice întreaga Europă într-un război, să devalorizeze capitalul european, să-şi prescrie datoria publică, sub povara căreia SUA deja se prăbuşeşte, să prescrie ceea ce datorează Rusiei și Europei, să subjuge spațiul nostru economic și să stabilească controlul asupra resurselor de pe giganticul teritoriu eurasiatic. Ei cred că aceasta este singura lor cale de a-şi menține hegemonia în lume și de a depăși China.
Din păcate, geopolitica americană pe care o vedem pe ecranele noastre, pare că vine direct din secolul 19. Ei gândesc în termeni de lupte geopolitice ale Imperiului Britanic: divide și cucereşte, asmuţirea națiunilor una împotriva celeilalte, implicarea lor în conflict și începerea unui război mondial. Americanii, din păcate, continuă această veche politică britanică pentru a-şi rezolva propriile probleme.
Am calculat că Europa va pierde în jurul valorii de un trilion de euro din sancțiuni împotriva Rusiei, care i-au fost impuse de către americani. Aceasta este o sumă foarte mare. Europenii suportă deja pierderile. Există deja o scădere a vânzărilor de mărfuri în Rusia. Germania pierde aproximativ 200 de miliarde de euro.
Prietenii noștri cei mai înverşunaţi din statele baltice vor suferi cele mai multe pierderi. Prejudiciul Estoniei va fi mai mare decât întregul său PIB. Prejudiciul Letoniei va fi de aproximativ jumătate din PIB-ul său. Dar asta nu le opreşte.
Politicienii europeni merg împreună cu americanii fără să pună sub semnul întrebării ceea ce fac. Aceştia îşi fac rău singuri provocând nazism și război.
Am spus deja că Rusia și Ucraina sunt victime ale acestui război, care este întreținut de americani. Dar Europa este, de asemenea, o victimă pentru că războiul își propune să vizeze bunăstarea europeană și să destabilizeze Europa.
Americanii se așteaptă ca exodul european de capital și de creiere în America să continue. De aceea ei pun întreaga Europă pe foc. Este foarte ciudat faptul că liderii europeni merg alături de ei.
Serghei Glaziev, consilier al preşedintelui Vladimir Putin
Referinte articol:
Sursa: Expunere.com

Au fost deschise arhivele de la Nurimberg: Cine credeţi că a fost în spatele celui de-al Doilea Război Mondial?

Telford Taylor Tribunalul de la Nurimberg
Telford Taylor, Procuror american la Tribunalul de la Nurimberg pentru crimele de război declară împotriva responsabililor cartelului petrolifer şifarmaceutic IG Farben următoarele:
Crimele de care sunt acuzaţi aceşti indivizi nu au fost comise de furie sau pentru o reacţie neaşteptată. Nu se construieşte oenormă maşină de război într-o răbufnire de pasiune, nici unlagăr ca şi Auschwitz într-o crampă de brutalitate. Scopul lorera construiască din poporul german o maşină militară care îşi poată impune propriul domeniu în Europa şi în alte naţiunidincolo de mări. Au fost urzeala mantiei negre a Morţii care a devastat Europa.
Telford Taylor, Procuror american la Tribunalul de la Nurimberg pentru crimele de război declară împotriva responsabililor cartelului petrolifer şi farmaceutic IG Farben următoarele:
„Crimele de care sunt acuzaţi aceşti indivizi nu au fost comise de furie sau pentru o reacţie neaşteptată. Nu se construieşte o enormă maşină de război într-o răbufnire de pasiune, nici unlagăr ca şi Auschwitz într-o crampă de brutalitate. Scopul lorera să construiască din poporul german o maşină militară caresă îşi poată impune propriul domeniu în Europa şi în alte naţiuni dincolo de mări. Au fost urzeala mantiei negre a Morţii care a devastat Europa.„ Această arhivă a fost publicată mulţumită Dr. Rath Health Foundation, o organizaţie no profit.
După 60 de ani de linişte, arhivele istorice ale Tribunalului pentru crime de război care au stabilit cine sunt responsabilii celui de-al Doilea Război Mondial par să fie în sfârşit disponibile publicului din toată lumea. Actualmente, cărţile de istorie învaţă că al Doilea Război Mondial a izbucnit din cauza unui dictator nebun, Hitler, şi de urmaşii săi nemiloşi, naziştii. Cu toate acestea, zeci de mii de documente istorice ale Tribunalului din Nurimberg, publicate recent online, descriu în mod neechivoc, că: Al Doilea Război Mondial, un conflict care a costat viaţa a peste 60 de milioane de persoane, a fost planificat şi finanţat de cel mai mare cartel chimic şi farmaceutic din lume. La acea vreme, grupul  IG Farben era constituită din Bayer, BASF, Hoechst şi alţii. Forţa care a pus în mişcare cel de-al Doilea Război Mondial era ambiţia IG Farben de a obţine controlul asupra pieţelor mondiale ale petrolului şi medicamentelor, eliminând orice concurenţă prin forţă. Companiile din grupul IG Farben au finanţat ridicarea la putere a partidului nazist şi transformarea democraţiei germane într-o dictatură. Planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii prevedea trei faze: prima era cucerirea continentului euro asiatic; a doua era cucerirea Marii Bitanii şi a tuturor coloniilor; a treia era înfrângerea militară a SUA şi a celorlalte ţări din lume.
Aşa cum toată lumea ştie, planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii a fost distrus de angajamentul majorităţii ţărilor din lume şi de sacrificiile lor extraordinare.
Cu toată că această victorie a fost importantă pentru toată rasă umană, noua ordine post-belică era deja influenţată de interesele naţiunilor câştigătoare, în termeni de petrol şi medicamente:
Acţiunile cartelului IG Farben au fost înmânate concurenţilorlor economici din ţările învingătoare. Directorii cartelului IG Farben, după o simplă „avertizare” la Nurimberg, au fost imediat reintegraţi de noii proprietari ai acţiunilor de la IG Farben în Statele Unite şi în Regatul Unit pentru a contribui la consolidarea cartelului petrolifer şi farmaceutic la nivel mondial. Aceste fapte, au fost totuşi ascunse în mod esenţial lumii întregi; toţi au fost păcăliţi să creadă că, cu primul proces de la Nurimberg, împotriva responsabililor militari şi politici, „principalii criminali de război” au fost deja înmânaţi justiţiei. Binenţeles că nu era aşa. După acest prim proces, Tribunalul din Nurimberg a condus alte 12 procese. Printre acestea, cel mai important era împotriva cartelului petrolifer şi farmaceutic IG Farben. Directorii cartelului, conform Procurorului american Telford Taylor, erau principalii criminali de război, fără de care al Doilea Război Mondial nu ar fi fost posibil. E de neconceput şi intolerabil faptul că rasa umană trebuie să continue să bâjbâie în întuneric atunci când e vorba de responsabilii celui de-alDoilea Război Mondial: cea mai mare crimă comisă până acum pe planeta pe care trăim. Studenţi, profesori, cercetători ştiinţifici, politicieni şi milioane de persoane din toată lumea sunt invitaţi să se informeze din această arhivă, pentru a avea un punct de plecare în încercarea de a înţelege mai bine istoria. Acest lucru este important mai ales atunci când negândim că multinaţionalele continuă şi acum să se folosească de forţa militară pentru a-şi îndeplini propriile obiective mondiale.

12

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu