miercuri, 16 septembrie 2015

VĂ ORDON! - NUMAI 2 ORE! CERERE.

 


    POPOR ROMÂN,
    N-ai respectat un Referendum: pe acela de a alege numai 300 de parlamentari. Ai ales - în mărinimia şi inocenţa Ta - dublu, 600, fără nici-o noimă, fără nici-un randament. Ce fac aceşti parlamentari? Nu fac nimic, căci dacă ar face ceva, s-ar vedea în nivelul traiului Tău, în mai bine. Dar fac ceva, totuşi: vor să-şi asigure pensii mai mari - lor şi nu numai lor, dar şi tuturor demnitarilor - cînd eu şi alţii, trăim de pe o lună pe alta, cum putem. Nimeni nu se gîndeşte la SĂRĂCIE.
     Ba mai mult, şi-au permis să refuze o soţie îndurerată, o petiţionară care doreşte să-şi vadă soţul măcar două ore omagiat în holul Senatului de către cei care l-au stimat. I s-a refuzat asta unui coleg de-al lor - de patru ori Senator, de două ori Europarlamentar , de două ori Candidat la Preşedenţia Republicii, o dată rival al cîştigătorului, obţinînd 33%, deşi i s-a furat şansa de a fi Preşedinte ales, cu ajutorul serviciilor secrete şi nesecrete.
     Pentru opiniile Dumneavoastră politice vi se asigură, indiferent de partid, imunitate parlamentară, dar nu şi pentru moralitatea Dumneavoastră, pentru un obraz fin, fără pată. Funcţia de Parlamentar - Senator sau Deputat - este o DEMNITATE - aşa cum spunea un General al Armatei Române, Generalul Chelaru, despre demnitatea de general. Deci vă pretind, vă ordon să vă purtaţi titlul de Senator sau de Deputat - de Parlamentar Român - de Român Ales - cu mîndrie şi demnitate şi nu ca nişte jigodii. Numai jigodiile dau în răzbunări politice, ură şi duşmănie.
    
   Vă rog, vă implor, Domnilor Parlamentari, reparaţi gafa şi reprimiţi în Parlamentul României, cu DEMNITATE, pe Colegul Dumneavoastră, ajuns, din păcate, pe ultimul drum, cel care a fost Poetul exemplar, Pamfletarul, Ziaristul, Colecţionarul, Preşedintele de Partid, Preşedintele furat de şansă al României, Omul de cultură, Comunistul (de ce nu?, pentru că a fost şi membru al acestui Partid), Senatorul şi Europarlamentarul, Cel poreclit Tribunul şi, mai presus de toate, PATRIOTUL Corneliu Vadim Tudor - cel care a iubit cu aceiaşi căldură şi oamenii şi animalele, ca un bun creştin, dar cel mai mult ROMÂNIA. Aşezaţi-i peste piept drapelul de stat, TRICOLORUL. Ce-i reproşez?: că n-a reuşit să refacă... ROMÂNIA MARE - iată cea mai mare vină pe care i-o imput!

      Sper că nu UDMR sau, în ultimă instanţă, poate, nu fostul Preşedinte, Traian Băsescu, să fie capabili de o asemenea mîrşăvie. Nu-i cred în stare. Dar dacă se întîmplă să nu daţi curs cererii mele de faţă, pe care o alătur cererii familiei răposatului, vina unui nou refuz va cădea în cîrca întregului Parlament, spre ruşinea Dumneavoastră, în văzul întregului mapamond.
      Vă rog, reparaţi, încă din noaptea asta, gafa Dumneavoastră monumentală. Aduceţi sicriul cu corpul neînsufleţit al Tribunului, Corneliu Vadim Tudor, măcar şi pentru cîteva ore. Vă asigur că nu veţi încurca Biserica.
     Felicit din toată inima pe Preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru gestul creştin pe care deja l-a făcut - Dumnealui şi-a păstrat cu DEMNITATE titlul şi funcţia cu care l-a investit Poporul Român.
      Condoleanţe familiei Tribunului VADIM!
      Din mijlocul Poporului Român, 
    ing. Savin BADEA
(cu voia Dumneavoastră - autointitulat, în glumă - Preşedintele virtual al României, şi numai pe internet).
     P.S. Numai şi numai pentru Domnul Radu BANCIU: Eu am avut neşansa să fac două infarcturi, dar "Cineva, acolo sus, mă iubeşte!" După primul infarct, în dimineaţa zilei de luni, 1 mai 1989, am avut multe activităţi sărite de pe fix şi peripeţii şi abia joi, 4 mai, am ajuns la Urgenţă şi pe mîna medicilor cardiologi. Al doilea infarct mi s-a întîmplat în 21 ianuarie 2012 - la 23 de ani distanţă - şi m-am salvat singur, sunînd la 112, am primit oxigen şi asistenţă de urgenţă timp de 3 ore - mă sufocam! Am avut noroc să scap şi de astă dată. Nu sînt operabil, în nici-un fel. Dar sînt dependent de medicamente. Cauze: fumat mult, nutriţie proastă, stres cît cuprinde, muncă pe brînci, politică în contrast cu mai marii zilei, servicii secrete prietene şi neprietene. Dacă mi-a fost frică de moarte? Desigur, mi-a fost! Am trecut pe alături de aproape 15 ori, pe puţin, de zeci de mii de ori. Nu-ţi doresc să ajungi să vezi cum e cînd nu poţi să respiri normal.      
     O profesoară de-a mea îmi spunea cu cîteva zile înainte de a muri:
     - Măi Badea, nu mi-e frică de moarte, ci de eternitatea ei! Văduvise după soţu-i iubit aproape 40 de ani, soţ care mi-a fost şi el asistent.
     Iar dacă vrei să discutăm despre Comunişti, putem să o facem şi cu dragoste, nu numai cu ură.
     Şi acum un secret, doar între noi doi, România nu a fost niciodată Comunistă, ci numai Republică Socialistă - ţi-o spune prietenul şi rivalul tuturor Preşedinţilor României. Cu amiciţie, Savin.
Pepenele rosu este unul dintre alimentele cele mai benefice pentru corpul uman. Contine multe vitamine, printre care licopen, un antioxidant puternic care previne aparitia multor afectiuni neplacute si este cat se poate de sarac in grasimi si colesterol. Totodata, pepenele rosu este bogat in multe din vitaminele necesare corpului nostru.
Potrivit ultimelor descoperiri insa, se pare ca pepenele rosu ajuta cat se poate de mult si la prevenirea unor afectiuni cardio vasculare.
Pepenele are o serie de compusi naturali care ajuta la dilatarea vaselor de sange, lucru ce duce la micsorarea efortului depus de inima pentru a pompa sangele prin sistemul circulator, titrează Lyla.
Pentru a ajunge la aceste rezultate, o echipa de cercetatori din SUA au lasat un grup de 100 de oameni sa consume pepene rosu zilnic. Cercetatorii au observat ca, dupa sase saptamani, aceste persoane aveau tensiunea arteriala mult mai redusa, implicit fiind expuse unui risc mai mic de afectiuni cardiovasculare.
Cu toate acestea, pepenele este un aliment bogat in zaharuri. Asadar nu trebuie consumat in abuz pentru ca ar putea duce la ridicarea glicemiei.
NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu