miercuri, 4 august 2010

ANTI-CANCER

Românii dau buzna să cumpere ingredientele apicole care au vindecat-o pe Monica Tatoiu
Reţeta naturistă cu ajutorul căreia Monica Tatoiu s-a vindecat de cancer chiar face minuni! Cel puţin în magazine şi în plafare, unde vânzările de miere şi propolis au explodat în câteva zile!

Românii fac cozi la magazine să cumpere ingredientele-leac promovate de Tatoiu în lupta cu cancerul.


Miere de salcâm, lăptişor de matcă, polen sau propolis se găsesc din ce în ce mai greu, iar oamenii se înscriu pe liste de aşteptare ca să apuce produsele.


În Prahova, Apicola este singurul loc unde poţi găsi lăptişor de matcă pur, pentru că acesta necesită condiţii speciale de extragere, prelucrare, transport şi păstrare.


"Primim zilnic multe comenzi şi suntem nevoiţi să facem liste de aşteptare, iar atunci când primim marfă totul se epuizează în câteva minute", a spus spus Filica Costache, directorul Pastoralei Apicola Prahova.


Şi la Bucureşti au explodat vânzările de miere şi propolis.


Directorul Institutului de Cercetare în Apicultură, Cristina Mateescu, îi mulţumeşte Monicăi Tatoiu că a retrezit interesul românului pentru produsele şi tratamentele naturiste, dar atrage atenţia că ingredientele anti-cancer nu-s toc­­mai potrivite oricui.


„Sunt persoane alergice, cărora mierea sau polenul le poate face mai mult rău decât bine", spune specialistul.



Reţeta costă 210 lei

* lăptişor de matcă - 4 gr.

* miere de salcâm - 1,5 kg
* polen măcinat - 300 gr.
* ser fiziologic - 200 mililitri
* tinctură de propolis - 150 gr.


 
Toate ingredientele se amestecă, apoi pasta creată se pune la frigider. Se ia câte o linguriţă dimineaţa, la prânz şi seara, pe stomacul gol, sau cu ceai. Puteţi mânca după 30 de minute. Costul total al ingredientelor este de 210 lei.


Sursa: Click  03 August 2010 - alte titluri din ziarul online www.click.ro

Cuvinte cheie: reteta anticancer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu