joi, 5 august 2010

IUGOSLAVIA - DIN BUCĂŢI


ISTORIA LUI DACĂ... (3)

- (1 - 155-162) 


 Jan van Helsing
 

ORGANIZAŢIILE  SECRETE

ŞI PUTEREA  LOR  ÎN  SECOLUL  XX


O călăuză în reţeaua Lojilor,
a Înaltei Finanţe şi Politici 

Din   CAPITOLUL  I    (Fragmentul 155-162)

 

IUGOSLAVIA - DIN BUCĂŢI* (secvenţele 155-162)* (* Subtitlul meu, numerotarea secvenţelor îmi aparţine, SB.) 
Vezi şi: 155

Problema Serbiei

Războiul început în anul 1991 în Iugoslavia, nu ar fi putut lua amploare, dacă sârbii nu ar fi fost încurajaţi de Moscova şi de administraţia Bush. Lawrence Eagleburger, viceministrul de externe de atunci şi partener proeminent al firmei "Kissinger Associates" (biroul de avocatură al lui Kissinger), împreună cu Lord Carrington, de asemenea Kiss-Ass-Partner (partener al lui Kissinger), au dat mână liberă să pornească un război de curăţire etnică şi de genocid. În acelaşi timp, pentru a finanţa acest război, s-au pus în funcţiune planuri de transfer al banilor în mod masiv şi ilegal. Cu aceşti bani, Belgradul urma să plătească importul de arme, petrol şi alte mărfuri.
Între 1992-1994 băncile particulare din Belgrad au surprins lumea finanţelor, oferind 15% lunar procente pentru depunere de devize şi 200% procente lunare pentru depunere de dinari, la o inflaţie de 25.000% pe an. Acest gest a fost o înlesnire pentru populaţia în mare măsură şomeră şi fără venituri şi a părut a fi o manevră politică. Cineva a spus: "se pare că o mână din umbră finanţează aici un sistem de ajutor social".
Unele aspecte au ieşit la lumina zilei, când s-au descoperit practici dubioase. Astfel, în martie 1993, Jesdomir Vasilievici, şeful băncii Jugoskandik Bank, s-a refugiat în Israel. Banca avea în depozit 4 milioane de conturi, cu un volum de devize de două miliarde dolari. De unde aceşti bani?
Înainte de război, Iugoslavia a avut o industrie de armament şi venituri din turism, dar după plata urgentă a 14 miliarde de dolari datorii externe, în ţară nu mai erau devize.
156
Belgradul joacă un rol important în reţeaua de droguri ce tranzitează Balcanii şi, datorită acestui lucru, are acces la sistemul internaţional "offshore" de spălare a banilor. Activitatea mafiei sârbeşti în Europa de Vest, urmăreşte să aibă fonduri disponibile, necesare pentru război. Petrolul rusesc şi armamentul rusesc se plătesc cu bani gheaţă. Petrolul importat din Vest de la rafinăria "Mobil Oil" de la Thessaloniki are un preţ (la negru) de 400% peste preţul pieţei.
Sârbii mai au mari capturi de război, au şi regiunile ocupate de ei, apoi în Belgrad este o şcoală de instruire a delincvenţilor ce dau lovituri mari în ţările din vestul Europei. Ei livrează veniturile unor reţele bine organizate, dar toate acestea nu sunt suficiente pentru a acoperi cheltuielile imense de război.
157
Băncile Jugoskandik şi Dafiment Bank au scos multora bani din buzunar prin practicile lor necinstite. Dar nu aceste bănci atrăgeau capitalul internaţional dubios, ci aceiaşi care au dat mână liberă pentru război şi au aranjat şi finanţarea lui. Nu Serbia este cea care a aranjat această sursă de bani, ci ea este profitoarea acestui transfer. Băncile interne din Belgrad şi Offshore canale, contra unor taxe, iau bani ce rezultă din vânzări internaţionale de droguri, pentru a-i "spăla". Procente între 3 şi 7%, ba chiar şi 30%, sunt plătite de traficanţii de droguri care vor să bage banii în circuitul financiar. "Defia Milanovici" îl are ca asociat pe şeful băncii Dafiment Bank, Israel Kelman din Tel Aviv, care deţine 25% din acţiuni. Vasilievici de la Jugoskandik Bank a jucat un rol important în tehnica de finanţare inspirată de anglo-americani.
158
Prin aceste metode, unele bănci private din SUA s-au salvat de la faliment, prin infuzia banilor proveniţi din droguri, după ce dăduseră credite neacoperite ţărilor latino-americane în 1982.
Toate acestea au foarte puţine în comun cu o piaţă liberă. Interpolul european a remarcat că Serbia nu doreşte cooperarea în depistarea acestei mafii şi deci, este o ţară mai comodă pentru spălarea banilor decât Elveţia sau Cipru. Reprezentanţii băncilor cipriote precum şi diplomaţii din Belgrad, erau în cunoştinţă de cauză la aceste tranzacţii.
Războiul din Iugoslavia face parte din scenariul Iluminaţilor. Ei doresc în flancul sudic al Europei un al doilea Orient Apropiat.
159
În Pale, o localitate olimpică nu departe de Sarajevo, locuieşte într-o vilă splendidă, uşă în uşă cu Karadzic, un anume sir Alfred Sherman. Acest evreu englez este cunoscut ca eminenţa cenuşie a Doamnei Thatcher. În Pale se ştie că Sherman este sfătuitorul lui Karadzic. Observatori locali confirmă că nu există zi în care cei doi să nu se întâlnească.
Cea mai mare parte din omenire crede într-adevăr că, dacă azi începe un război, atunci vinovat este poporul care l-a început. Alţii cred că anumite popoare sunt predestinate să poarte război, ca de pildă "ruşii imperialişti" sau "rasa galbenă" sau "nemţii nazişti", ceea ce este o teză absolut greşită.
Ce părere aveţi dvs., de unde iau banii pentru a se înarma guvernele rus, chinez, arab, sârb, german sau american? Credeţi cu adevărat că există o naţiune care, din propriile ei economii, să poată dezvolta o înarmare pentru a duce un război?
160
Astăzi nu există aproape nici o naţiune în lume care să nu aibă datorii externe şi care să poată exista fără credite de la bancherii internaţionali. Credeţi că sârbii au bani proprii pentru a duce acest război? Sau, dacă ruşii ar fi început un război în ultimele decenii (războiul rece), de unde credeţi că ar fi luat banii necesari? Bineînţeles, tot de la bancherii internaţionali. Rotschild posedă o bancă la Kremlin. De aceea se şi numesc bancheri internaţionali. Pentru ei nu are importanţă despre ce naţiune este vorba. Acolo unde se pot câştiga bani, acolo sunt prezenţi. Şi cum războiul este o afacere foarte lucrativă, ei sunt totdeauna interesaţi în declanşarea de conflicte. Dacă bancherii nu doresc război, atunci acesta nu va izbucni. Acest lucru este foarte simplu. Dacă o naţiune doreşte război, trebuie mai întâi să trateze cu aceşti bancheri. Desigur, dacă naţiunea nu are bani, i se dau credite, amanet fiind patrimoniul naţional, iar dacă creditele nu pot fi plătite, se adaugă procente.
161
Astăzi se observă pe întreg teritoriul lumii, din Africa până în India, o vânzare a patrimoniilor naţionale, care poartă numele de "privatizare". Bineînţeles, se vând numai întreprinderi de stat lucrative: băncile internaţionale nu cumpără ceea ce nu aduce venit. Anglia, Germania, Olanda, Belgia etc. vând poşta, telefonul, căile ferate, asigurările, băncile, societăţile aeriene, fabricile, automobilele etc. În fostele ţări comuniste, este mai simplu: ei pun mâna pe întreprinderi aproape pe degeaba, inclusiv pe terenuri. Poate dă odată Dumnezeu să nu mai posede un popor nimic de vândut, şi atunci poate vor înceta împrumuturile, camăta, războaiele.
162
Bolşevicii, naziştii, Saddam Husein etc. şi-au procurat banii pentru război din aceeaşi sursă.
De aceea, războaiele sunt întotdeauna planificate, banii necesari trebuind puşi la dispoziţie. Scopul este unul şi anume: guvern mondial. Iluminaţii contestă aspectul negativ al guvernului mondial, spunând că este nevoie de el doar pentru a aduce pacea pe Pământ.
Interesant este că numai prin războaie se poate ajunge la acest ţel! Credeţi că aceşti indivizi se vor schimba şi vor acţiona altfel dacă, în sfârşit, vor întrona acest guvern? Faptele vor vorbi! Acest guvern mondial este plămădit de şi pentru o elită secretă, restul sunt ţinuţi în neştiinţă şi dezinformare şi vor constitui sclavii moderni.
Pentru fiecare este prevăzută o tatuare cu laser pentru a purta în palmă un număr (un cod).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu