marți, 15 aprilie 2014

NUMAI DE FRICĂ, AMÎNDOI... DUEL. ASTA-I POLITICĂ? DE RÎSUL LUMII!...

Preşedintele României Traian BĂSESCU este într-un duel duşmănos cu Primul Ministru al României Victor Viorel PONTA.
Traian BĂSESCU - condamnat politic la Cotroceni, ca Guvernator. Apărat de două vapoare, dintre care unul distrugător... Unde nu intră lejer Armata...
Victor Viorel PONTA - condamnat politic la Ministerul Apărării. N-are vapoare. Are buncăr. Unde nu ajung Serviciile Secrete...
Senatoarea FIREA - victimă colaterală - şantajată, fapt inadmisibil. 
Toţi 3 uită că au numai IMUNITATE PARLAMENTARĂ (liberă exprimare în politică, dar nu cu injurii şi ameninţări)  şi nu pentru alte greşeli puerile, găinării sau de natură penală. 
Preşedintele poate fi suspendat numai pentru crearea şi susţinerea unui partid politic - MIŞCAREA POPULARĂ - cu susţinere transparentă, străvezie. Şi pentru şantaj şi ameninţare. Pentru polemică politică, cu injurii şi minciuni.
Premierul se face vinovat tot pentru şantaj şi ameninţare, pentru polemică politică, cu injurii şi minciuni şi... pentru cam nimic la guvernare - nişte ameţeli, simple abureli.
Amîndorura le este frică. Şi lui Nicolae CEAUŞESCU i-a fost... 
PREZUMPŢIA DE NEVINOVĂŢIE...
Numai dacă nu se "coace" ceva... 
Nişte EXTRATEREŞTRI cumva?! 
Armata, Serviciile Secrete...

Dragi concetăţeni, 
Ambii îşi fac viaţa un chin, duşmănia lor le face rău lor şi României. Treziţi-vă: Somaţi-i la o dispută civilizată, demnă de a fi Român. Somaţi-i şi pe cei care gravitează în jurul lor, care îi influenţează negativ! 
Eu sînt pentru "O ţară fără puşcării" şi îi asigur PE AMÎNDOI că nimeni nu va avea de suferit într-un asemenea sistem. Voi cere PARLAMENTULUI o AMNISTIE GENERALĂ şi voi propune sancţionarea drastică numai a celor care vor recidiva penal, dacă au deja dosare sau pedepse. Recidiva va primi o pedeapsă dublă, cuantificată în impozit pe prostie. În acest fel nu vor mai fi ticsite puşcăriile, iar statul va fi mai prosper, pentru noi investiţii şi pentru eradicarea sărăciei. Excepţie vor face criminalii, pentru care ţara are, desigur, puşcării!. Voi propune asta, cu prima ocazie. 
Dar dacă le place porcăiala, n-am ce le face. Pînă la urmă vor sfîrşi să capete ceva traume psihice grave.
ing. Savin BADEA

P.S. Legea celor 100,000-200.000-500.000 de semnături permite înscrierea drept candidaţi la alegerile electorale numai a celor cu bani sau cu partid, a unor oameni ca şi cei doi, de mai sus. Aţi văzut în sferele Puterii şi ale Parlamentului să fie propuşi şi aleşi cei din "TALPA ŢĂRII", ţărani nevoiaşi, muncitori amărîţi sau intelectuali gălbejiţi, dar cu mult mai inteligenţi şi cu mai mult bun simţ decît "CIOCOII VECHI ŞI NOI"? Dacă ai bani, ai partid sau eşti bucureştean - cel puţin - mai poţi. Am cerut asta (anularea Legii încriminate) la AVOCATUL POPORULUI şi numai că nu mi-a vîrît sub nas mîna dreaptă cu degetul gros între arătător şi mijlociu, iar alte foruri mi-au sugerat să dau... LEGEA în judecată!...
De-aia România e cum e... Din lipsă de ţărani şi muncitori deştepţi...

Am candidat VIRTUAL în 2009 (de unul singur, făcîndu-mă învingător singur) la PREŞEDENŢIA ROMÂNIEI, tocmai împotriva acestei Legi - avînd un blog dedicat, anulat după evenimentul electoral - din vina serverului principal - un act de cenzură clar.
ing. Savin BADEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu