miercuri, 30 aprilie 2014

1 MAI 1989 - 1 MAI 2014... 25 de ANI... PROIECTUL "BANI ARŞI"; PROIECTUL "GUVERNUL "1 MAI""

Azi împlinesc 25 de ani de cînd am făcut primul infarct (al doilea în 21 ianuarie 2012, şi pe bază de diabet), datorat stresului, nutriţiei şi fumatului (timp de 30 de ani).
M-am lăsat de fumat la 15 februarie 1989, la sfatul medicului. Dar m-am lăsat brusc şi total. În acest caz, a crescut subit colesterolul - aşa mi s-a explcat. Tot din cauza fumatului (cel vechi), se zice, l-am făcut şi pe cel de-al doilea, deoarece vasele sanguine s-au deteriorat în aşa hal încît nici-o operaţie pe cord nu mai poate fi făcută. 
Trăiesc doar din mila lui Dumnezeu (a Naturii), a mea şi a familiei mele.
De la primul infarct aplic PROIECTUL "BANI ARŞI", mai întîi cu soţia mea. Zadarnic însă. A murit şi ea în 2008, de CANCER PULMONAR. Ea a avut o contribuţie covîrşitoare la salvarea mea, însistînd să merg la medic şi să fiu disciplinat cu medicamentele. Din păcate, eu am încercat să o determin să nu mai fumeze, încercarea mea a durat 19 ani şi degeaba. 
La al doilea infarct m-am salvat singur, sunînd la 112 şi am avut noroc că a venit Salvarea în extremis.
Fratele soţiei are piciorul drept tăiat din zona inghinală - tot din cauză de fumat.
Tatăl soţiei a murit în condiţii similare, fără tăiere de picioare. 
De atunci, ce fumător întîlnesc, îl "ameninţ" povestindu-i toate aceste efecte grave ale fumatului.

Altă cauză a bolii de inimă este şi stresul - mai ales cel provocat la serviciu şi mai ales cel provocat de serviciile secrete şi de dictatură. Întîmplarea a făcut ca acelaşi coleg care m-a "ajutat" în 1989, m-a "rezolvat" şi în 2012. Nu-i port pică: este "sclavul" serviciilor secrete. Înainte de 1989 era delaţiunea POLITICĂ, azi este delaţiunea ECONOMICĂ (sau de IDEI). Îi iert pentru că chiar nu ştiu ce fac! De unde, înainte, consideram INTERNETUL o situaţie de COMUNISM VIRTUAL (POSIBIL), azi îl consider o reţea mondială de spionaj, de supraveghere, unde noi, cei naivi, "fiecare pasăre pre limba ei piere!"

O a treia cauză a fost MUNCA. Mai ales MUNCA ÎN ZADAR, la hei-rup, fără satisfacţii, fără fericire, aşa cum a fost munca mea de mare savant, ca mare cercetător şi , mai apoi, ca "mare" poet!

De aceea am numit GUVERNUL-ANEXĂ un Guvern "1 MAI", un  GUVERN AL MUNCII, ataşat Preşedintelui sau Regelui, în cinstea Zilei Internaţionale a Muncii şi "a celor ce muncesc" - expresie ce se aude tot mai rar într-o lume a şomajului şi a societăţii de consum, societate capitalistă, fie ea şi socialistă (capitalism de stat).
Ţineţi minte: DE CÎND ESTE OMENIREA, PROGRESUL S-A FĂCUT PRIN MUNCĂ şi REGRESUL PRIN RĂZBOAIE. Unii au clădit, să aibe alţii ce să ruineze - aşa s-a întîmplat şi cu generaţia mea, care a muncit în socialism un sfert de secol şi şi-a distrus ţara într-un alt sfert de secol, prin nemuncă şi goana după avere.... 
Eu nu, eram în concediu de boală, prelungit de DUMNEZEU!
ing. Savin BADEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu