vineri, 27 noiembrie 2015

MAI AVEM CE VINDE? DA. PE IOHANNIS ŞI CIOLOŞ.

Gabriela Codruta Mai avem ce vinde ?
Savin Badea
Savin Badea Pe Iohannis şi Cioloş!
Gabriela Codruta
Gabriela Codruta Vrei sa-l cumperi pe Ponta cu banii obtinuti din vanzare ?
Savin Badea
Savin Badea Nu, pe BĂSESCU şi Ion ŢIRIAC, plus fetele lor. Banc!


NOTA MEA: Vreau RECONSTRUCŢIE (Dezvoltare şi Civilizaţie) şi TRANSPARENŢĂ (Adevăr, Dreptate şi Democraţie), sub CONTROL POPULAR corect (ştiinţific, să se evite excesele, manipulările, presiunile).
ing. Savin BADEA


Fabiani-Pricsina

Un copil roman e CEL MAI BUN PIANIST din lume! Toata tara ar trebui sa-l aplaude IN PICIOARE!

Fabiani Pricsina a reprezentat Romania si a obtinut premiul I la Concursul Internaţional de Pian de la Nisa, Franţa, devenind cel mai bun tanar pianist din lume.
Micuţul pianist din municipiul Petroşani s-a aflat la Nisa, în Franţa unde a participat la un prestigios concurs internaţional de pian. În ţara lui Voltaire, micul artist din Petroşani s-a clasat pe prima treaptă a podiumului. A urcat acolo unde merita…
“Fabiani a luat locul I şi îi mulţumim doamnei profesoare Adina Stan că l-a îndrumat. Şi Fabiola, mama lui Fabiani, îi mulţumeşte doamnei profesoare de acolo din ceruri”, a declarat bunica lui Fabiani in fata ziaristilor.
Fabiani a cântat cu gândul la mama sa. A cantat demonstrand cu toata fiinata sa ca muzica transcrie adevaratul inteles al cuvantului „absolut”.

Citeste si:
VIDEO – Ti se inmoaie INIMA! O nevazatoare insarcinata ISI VEDE pentru prima oara copilul nenascut!
Profesorul Florian Colceag, despre societatea romanesca: Suntem mentinuti la un nivel infantil pentru a fi mai bine controlati!

Mai cu seama ca povestea lui isi are izvorul intr-o tragedie care insa, nu il ingenunchie, ci, dimpotriva. Mama lui s-a stins în urma unui tragic accident de circulaţie care a avut loc anul trecut la Petroşani chiar în Joia Patimilor.
Fabiani este puștiul care poate da oricui o lecție de viață. Este artist si canta nu doar cu mainile lui neobosite, ci si cu inima. Este copilul-artist in fata caruia Romania trebuie sa se ridice in picioare!
Potrivit ziarulexclusiv.ro, aceasta nu este prima participare a talentatului elev al Școlii europene ”I.G. Duca” pe marile scene ale artei muzicale din Europa, Fabiani Prcsina fiind premiat la numeroase concursuri similare, în România (unde a participat, în ultimii ani, la etapele finale ale Olimpiadei de Muzică și la multe alte concursuri școlare) sau în Italia (unde a participat,  în 2014 și 2015, la concursul internațional ”Piano Talents” de la Milano).

Turism în loc de minerit
Miliardarii de la Roşia Montană, înfrângere grea în instanţă
Miliardarii Beny Steinmetz (Israel), Seth Klarman (SUA) şi John Paulson (SUA), proprietarii Roşia Montană Gold Corporation, compania cu interese miniere la Roşia Montană, au suferit o înfrângere în instanţa românească şi îşi văd foarte îndepărtate planurile de dezvoltare minieră în regiune. Astfel, în data de 26 noiembrie, Tribunalul Cluj, a anulat Planul Urbanistic General al localităţii Roşia Montană şi Planul Urbanistic Zonal de care beneficia RMGC.
Aceste planuri, vechi de 13 ani, prevedeau că în zonă se vor contrui doar mine. Instanţa a admis cererea de chemare în judecată formulată de Centrul Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu, Asociaţia Aurarilor Alburnus Maior Roşia Montană şi Asociaţia Salvaţi Bucureştiul împotriva Consiliului Local Roșia Montantă și Roșia Montană Gold Corporation SA. De asemenea, ca intervenient de partea RMGC a fost Sindicatul Viitorul Mineritului. "Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţi. Anulează Hotărârea Consiliului local al comunei Roşia Montană nr. 45/19.07.2002 privind aprobarea Planului Urbanistic General modificat pentru Comuna Roşia Montană şi Hotărârea Consiliului local nr. 46/19.07.2002 privind aprobarea Planului de Urbanism Zonal pentru zona de dezvoltare industrială Roşia Montană Gold Corporation S.A. Respinge cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenient în favoarea pârâtului C.l. R. M. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, calea de atac urmând a fi depusă la Tribunalul Cluj, Secţia mixtă de contencios administrativ şi fiscal, de conflicte de muncă şi asigurări sociale", se arată în decizia Tribunalului Cluj, Secţia mixtă de contencios administrativ şi fiscal, de conflicte de muncă şi asigurări sociale.
"Sentința de ieri este un foarte mare succes. Am anulat planul urbanistic după ce avizul de mediu e anulat, certificatul de urbanism e suspendat irevocabil, au mai făcut excepţii la legea monumentelor care au fost respinse. De zece ani nu putea nimeni construi în zona decât mine. Dacă se câștigă irevocabil, oamenii o să poată face pensiuni şi s-ar da drumul la turism”, a declarat avocatul reclamanţilor Liviu Marius Harosa, citat www.clujust.ro.
Miliardarii Steinmetz, Klarman şi Paulson speră însă să câştige la (SUA) la Tribunalul de arbitraj Centrul Internaţional al Băncii Mondiale pentru Rezolvarea Disputelor legate de Investiţii (ICSID). Guvernul Romaniei este acuzat că a încălcat prevederile tratatului de investiţii cu Canada. Gabriel Resources, proprietarul RMGC, susţine că autorităţile din ţara noastră "au blocat şi împiedicat
implementarea proiectului, fără un proces echitabil şi fără a oferi despăgubiri, Gabriel Resources fiind privată efectiv, în totalitate, de investiţiile pe care le-a făcut".

Gabriel Resorces cere compensaţii de 4 miliarde de dolari.
Anul trecut, Gabriel Resources a finalizat un plasament privat de acţiuni prin care a atras 35 milioane de dolari canadieni de la mai mulţi acţionari, care vor avea dreptul inclusiv la o parte din despăgubirile pe care le-ar putea obţine compania de la România.
Gabriel Resources deţine 80,69% din acţiunile RMGC, restul capitalului fiind controlat de statul român, prin Minvest Roşia Montană.
În luna iunie 2014, Camera Deputaţilor a respins proiectul de lege privind exploatarea minereurilor auro-argentifere din Roşia Montană. O lună mai târziu, premierul de atunci, Victor Ponta, a declarat proiectul Roşia Montană este blocat până când nu există o susţinere politică clară. În primele sale luni de mandat, preşedintele Klaus Iohannis a spus că poziţia sa privind proiectul Roşia Montană nu s-a schimbat şi că acest subiect nu a fost bine abordat, precizând că îi invită pe cei implicaţi, firma care doreşte să investească şi Guvernul, să reia discuţiile.
SURSA: Cotidianul.ro







Fără precedent. Iată motivul pentru care s-a devalorizat LEUL și a crescut EURO


Cinci sute de lei vechi - 500 BNR

Un român din Londra face un anunț șocant pe Facebook despre planul inuman BNR, care a distrus leul românesc în favoarea EURO și a Uniunii Europene.

PE 1 IULIE 2005 BNR (BANCA care a NENOROCIT ROMÂNIA) trecea la noua monedă RON.
Noua monedă semană cu cea veche ROL dar paritatea ei era diferită!

De la 36 de mii de ROL cat era un EURO s-a trecut la 3.6 RONI! Bancnotele erau la fel, aceeași culoare, același însemn însa paritățile erau diferite!
Practic BNR a setat cursul de la 36 de mii la 3.6 și a numit acest proces DENOMINARE!

În OCTOMBRIE 2008 cursul LEU / EURO a sărit de la 3.4 la 4.4 RON pentru un euro!
Nu mai discutăm implicațiile jafului executat asupra milioanelor de oameni care au plătit mai mult din salariul în lei pentru niște produse și servicii care sunt în EURO.

Ideea este că BNR poate sa facă ce vrea cu cursul LEU EURO! Îl scade, îl crește după cum sunt interesele celor care sunt proprietarii BNR (și care în nici un caz nu ești tu romane!)
DACĂ BNR ar fi naționalizat paritatea LEU EURO ar fi FIXATĂ (exact ca în NORVEGIA, SUEDIA, DANEMARCA, ARABIA SAUDITĂ, BULGARIA) la o valoare care să servească interesele poporului român! Adică la 1:1!

Dintr-o dată standardul de viață al românului se schimbă! Pe salariul minim de 700-800 de RON poate să cumpere bunuri și servicii echivalente cu 700-800 de euro (benzină, mâncare, telefonie mobilă, electricitate, utilități, haine, etc.)!
Așadar LUPTA DE ELIBERARE NAȚIONALĂ trebuie începută la BNR, nu la PARLAMENT sau COTROCENI!

Guvernatorul BNR are asingură pârghie de revenire la standardul de viață al unui cetățean DECENT și UE! Paritatea LEU EURO precum și CREDITUL!
De aceea dragi români, cum ați citit această informație, NU MAI PIERDEȚI VREMEA CU ALEGERILE TRUCATE ALE UNOR MAIMUȚOI! Nu mai căutați PARTIDE NAȚIONALISTE care să ofere SALVAREA!
SALVAREA VOASTRĂ vine de la BNR! Cereți și luptați pentru ce e al vostru!

LEII trebuie să redevină românești!
NAȚIONALIZAREA BNR trebuie să fie cap de listă în revendicările celor care cer ELIBERARE NAȚIONALĂ! Toți ceilalți sunt impostori!

Cu drag, Luci Lucescu. Un român din Londra.
SURSA: EXPUNERE. ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNIA.

Lecţia Islandei pentru Grecia: bancheri arestaţi, controale de capital şi bănci lăsate să intre în faliment


Premierul grec Alexis Tsipras.

Premierul grec Alexis Tsipras. (Captură Foto)


Unul dintre primele state lovite puternic de criza economico-financiară din 2008, Islanda a refuzat să-şi salveze băncile care adunaseră mari datorii şi să-i pună pe cetăţeni să plătească prin măsuri dure de austeritate pentru daunele cauzate de acestea. Filosofia islandeză a fost să le lase să se prăbuşească, să le naţionalizeze, restructurând întregul sistem financiar, şi să introducă controale de capital. În prezent Grecia, care este aproape de incapacitatea de plată, încearcă să preia acest model.
Autorităţile islandeze au refuzat să aplice principiul ”Too big to fail”, aşa cum s-a întâmplat în SUA sau în alte state europene. Ele au preluat controlul asupra celor trei bănci mari care acumulaseră o datorie uriaşă în raport cu PIB-ul micuţei ţări, Glitnir, Kaupthing şi Landsbanki, prin naţionalizare, conştiente că băncile toxice trebuie neutralizate, riscând altfel să ducă la prăbuşirea întregii economii.
Central Bank of Iceland era prea mică pentru a acţiona ca împrumutător de ultimă instanţă pentru băncile care nu mai aveau acces la pieţele financiare, iar guvernul de la Reykjavik nu avea banii pentru a recapitaliza băncile. Ca urmare, băncile au fost naţionalizate, iar activele toxice au fost separate într-o bad bank. În paralel, exodul de capital a fost împiedicat prin introducerea de controale de capital, sub forma unei taxe de 39% pe retragerile de capital ale străinilor, scrie ziarul ”The Independent”. Astfel a fost prevenită o prăbuşire a sistemului financiar intern şi a economiei în general.
Vinovaţii plătesc, economia îşi revine
Islanda a mers contra curentului general al austerităţii din UE, preferând să-i pedepsească pe bancherii care au provocat criza şi să-i pună să plătească pe creditori, în locul contribuabililor.
Curtea Supremă a Islandei i-a condamnat pe patru foşti directori ai băncii Kaupthing pentru manipularea pieţei. Hreidar Mar Sigurdsson, Sigurdur Einarsson, Magnus Gudmundsson şi Olafur Olafsson au primit sentinţe de patru-cinci ani de închisoare în februarie 2015. Guvernul islandez a numit un procuror special pentru investigarea bancherilor responsabili de declanşarea crizei, mergând pe ideea că nu există nimeni care să fie prea mare pentru a fi judecat şi că toţi cetăţenii trebuie să fie egali în faţa legii. Potrivit Reuters, tribunalele islandeze i-au condamnat până la urmă pe directorii tuturor celor trei bănci mari, sub acuzaţii de fraudă şi manipulare a pieţei.
Dincolo de arestarea acestora, fondurile creditorilor străini au fost îngheţate, şi în ciuda protestelor, aceştia nu şi-au mai recuperat banii de la statul islandez.
Aceste măsuri radicale, însoţite ce-i drept de devaluarea puternică a monedei faţă de dolar şi euro, au dus la o recuperare economică puternică începând din 2010. ”Creşterea se datorează şi unui boom în sectorul turismului şi pescuitului. În plus, şomajul care atinsese 9% în punctul de apogeu al crizei s-a redus la 5%, iar economia a revenit la nivelul dinainte de criză. PIB-ul va creşte potrivit estimărilor FMI cu 3,5% pe an, iar deficitul de cont curent care ajunsese la 25% din PIB în 2009 a trecut acum pe surplus”, scrie ”The Independent”. Aceste cifre pozitive arată că reţeta Reykjavikului de a trece prin criză: controale de capital şi reconstruirea sectorului financiar de la zero a fost eficientă.
În prezent, insula a ajuns la punctul de a ridica controalele de capital impuse în urmă cu 7 ani. Din 2016, creditorii vor putea din nou să-şi retragă activele din ţară, a anunţat guvernul islandez pe 9 iunie.
Tsipras şi Syriza privesc către Islanda ca la un model de urmat în privinţa naţionalizării băncilor, a creării unei bad bank şi a introducerii unor restricţii la retragerile de cash, mai ales pe fondul exodului de capital masiv din Grecia. Un default islandez este însă greu de imaginat în Grecia pentru ca ţara nu poate să-şi devalueze moneda fiind parte a zonei euro.
Riscurile care rămân
În ciuda acestor evoluţii pozitive, premierul islandez Sigmundur Gunnlaugsson a avertizat că reglementatorii financiari globali n-au soluţionat problemele care au permis criza şi care au pus în pericol economia ţării sale, scrie ”Telegraph”. El a arătat totodată că atuurile Islandei pentru a ieşi din criza financiară au fost ”faptul că am avut propria noastră monedă şi că am deţinut controlul asupra propriei noastre politici monetare şi economice şi a resurselor naturale”. Acestea sunt şi motivele pentru care Islanda şi-a retras cererea de aderare la UE în martie.
Dincolo de nesoluţionarea cauzelor crizei, Banca Centrală a Islandei a avertizat că valoarea activelor toxice deţinute de băncile prăbuşite este de aproximativ 500 miliarde de krona, adică echivalentul unui sfert din PIB-ul ţării. Ca urmare, profesorul de economie Thorolfur Matthiasson de la University of Iceland, citat de Independent, avertizează că ”pericolul exodului de capital şi al prăbuşirii valorii monedei rămâne mare” odată ce controalele de capital vor fi ridicate.
Model pentru Grecia
În prezent, Tsipras şi Syriza privesc către Islanda ca la un model de urmat în privinţa naţionalizării băncilor, a creării unei bad bank şi a introducerii unor restricţii la retragerile de cash, mai ales pe fondul exodului de capital masiv din Grecia. ”Băncile greceşti trebuie naţionalizate imediat, la pachet cu crearea unei bad bank. Trebuie impuse restricţii pe retragerile de cash. Chiar dacă băncile ne vor da în judecată, noi putem face asta pentru că suntem o putere suverană”, declara de curând un parlamentar Syriza pentru Telegraph.
Un default islandez este însă greu de imaginat în Grecia pentru ca ţara nu poate să-şi devalueze moneda fiind parte a zonei euro. E adevărat că Islanda nu ar fi reuşit să rămână pe linia de plutire fără bailout-ul FMI şi a ajutoarelor venite de la alte ţări nordice, toate în valoare de 5 miliarde de dolari, dar Atena este deja în conflict cu Fondul după două bailout-uri care n-au adus salvarea în 2010 şi 2012. Iar introducerea controalelor de capital şi eventuala naţionalizare a băncilor vin prea târziu. Grecia va intra deja în incapacitate de plată pe 30 iunie, când trebuie să achite FMI-ului datoria de 1,6 miliarde de euro.
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
SURSA: The EPOCHTIMES 

Bancheri arestati si schimbare economica – este Inceputul





Drake este pseudonimul unui patriot american.
Serviciul militar al acestuia include Vietnam, arme nucleare si certificarea in informatii cu nivel foarte ridicat de securitate. In toate evenimentele majore, minore sau locale care s-au desfasurat pana in prezent, acesta a avut implicare informationala.

Activeaza in domeniul informatiilor de la sfarsitul anilor ’90, juramantul militar fiind depus de catre acesta in anii ’60. Foloseste o parte a vechii rețele de spionaj din timpul războiului rece, oameni din mai multe poziții sensibile, și cei care sunt de acord să ofere informații de unde nimeni altcineva nu ar ajunge. Există mai multe căi de contact, care oferă, de asemenea, informații militare, politice și civile. În total, o autostrada de informații extrema.

Informatiile pe care le impartaseste fac parte dintr-un plan pe care a avut privilegiul sa-l citeasca in urma cu cativa ani. Exista acest grup de patrioti americani care cu ani in urma, vazand in ce directie merge tara lor, pe baza Constitutiei si a libertatilor fundamentale ale cetatenilor ca natiune libera au inceput sa scrie acest plan. Acesta include aplicatii locale, de stat, federale si internationale. Este timpul revenirii puterii din nou in mainile poporului american si popoarelor lumii, sa ne putem exprima la modul : ,,Noi poporul…

Informatiile sunt oferite astfel incat sa nu-i afecteze in niciun mod pe cei implicati in acest efort conjugat. Un om calificat nu trebuie sa fie un savant, trebuie sa discearna intre bine si rau sa vada adevarul din jurul lui si sa actioneze conform constiintei lui cu orice pret.

Fiecare avem datoria morala fata de tara lui, de valorile inaintasilor lasate noua cu pretul suprem, fata de copiii si nepotii nostri, atunci cand vedem un guvern corupt si represiv, cand legile si drepturile fundamentale ale cetatenilor sunt incalcate in mod flagrant sa actionam. Aceste fiinte ale unei ere trecute trebuie sa dispara din conducerea oricarei tari pentru a trai in LIBERTATE cu adevarat.

Iata ce afirma Drake referitor la arestarile in masa ale capilor cabalei la sfarsitul anului 2012 :
-         Tactic, toata lumea se afla pe pozitie ;
-         Cele mai multe din fortele straine aflate pe teritoriul SUA se afla de partea noastra ( este vorba de militari rusi, chinezi si NATO acestia avand ordine sa nu interfereze cu militari sau civili americani );
-         Toata logistica pentru arestarile in masa este pregatita ;
-         Avem acces la mai multe informatii verificabile ;
-         Cand se va da semnalul toate clopotele bisericilor din toata tara vor suna ;

-         Avem in jur de 15 – 20 de milioane de oameni de partea noastra, acestia includ militari, serifi, deputati si militii locale ;
Aceasta nu sa intamplat, dar logistica exista si se asteapta semnalul ( asa cum afirma si Cobra ). Viitorul noi il construim in fiecare clipa si probabil ca repercusiunile acestor actiuni la nivelul maselor ar fi fost dramatice.
Acum cred ca a sosit timpul si cat mai curand totul va incepe.
Exemplul, cu toate marile indoieli ale celor care inca nu cred ca aceasta societate este premeditat conceputa sa functioneze in detrimentul oamenilor de rand, ca dreptatea incepe sa se manifeste vis-à-vis de marile banci corupte si mari personalitati judecate si condamnate, ne este oferit in prezent.
De curand patru bancheri proeminenti americani au fost condamnati la inchisoare si la sanctiuni financiare substantiale.

Curtea de Apel Districtuala din SUA a condamnat patru fosti directori ai Goldman Sachs la pedepse cu inchisoarea intre 3 si 5 ani pentru crime financiare, care dateaza din 2008. Curtea Suprema de Justitie, temandu-se de represalii civile, a refuzat sa auda de apelul bancherilor.
Presa centrala informeaza ca Hank Paulson, fost director general al Goldman Sachs și secretar al Trezoreriei, fiind cunoscut si ca arhitectul planurilor de salvare, a primit cea mai grea sentința de cinci ani de închisoare. Paulson a fost obligat să plătească 33.4 milioane de dolari în amenzi. In cadrul acestor sentinte, fostul director executiv al Goldman Sachs și președintele Băncii Mondiale, Tim Geithner, a fost condamnat la trei ani de închisoare si plata unei amenzi de 23 milioane de dolari. Creierul furturilor MF Global, fostul director executiv Goldman Sachs și fost guvernator de New Jersey, Jon Corzine, a fost condamnat la patru ani de inchisoare si 18 milioane de dolari amendă. Cel mai recent director al Goldman Sachs, Lloyd Blankfein a fost, de asemenea, condamnat la trei ani și o penalizare de 13 milioane de dolari.

Cand sute de mii de cetateni au aparut in fata cladirii Capitoliului si au inceput sa arunce cu pietre, aceasta a declansat cea mai mare tulburare civila din istoria SUA. Armata a refuzat sa se implice, oficiali guvernamentali s-au ghemuit de frica in birourile lor, in timp ce DHS ( Department of Homeland Security ) s-a luptat cu protestatarii. La scurt timp dupa aceea Congresul a fost impresurat iar acesta si-a gasit coloana vertebrala si a emis mandate de arestare pentru cei patru bancheri.

Desigur , Goldman Sachs și alte câteva entități bancare internaționale au avertizat cetățenii că țara s-ar prăbuși din punct de vedere economic și ar deveni necesar introducerea legii marțiale . Acest lucru s-a dovedit a fi o amenințare falsa. In anul urmator dupa ce, cei patru bancheri hoti au fost arestati, economia a avut o crestere de 2,6 %. Este sigur ca guvernul nu va mai tolera influenta nejustificata a oricarei institutii financiare din nou. Goldman Sachs a fost transformata intr-o locatie de luat micul dejun. Cine ar fi crezut acest lucru nu cu mult timp in urma ?

Într-o poveste conexa, Nancy Pelosi, de asemenea, s-a dus la închisoare timp de doi ani după ce a fost condamnata pentru tranzacționare privilegiata pe Wall Street. Și Diane Feinstein a mers la închisoare pentru cinci ani pentru încălcări repetate ale conflictelor de interese, pentru ca soțul Feinstein a fost beneficiarul mai multor contracte guvernamentale federale fara nici-o licitatie. Obama a fost pus sub acuzare și condamnat pentru furt de identitate și cel mai important, trădare.

Cu toate ca aceste evenimente au avut loc, crimele bancare continua sa creasca exponential. Singura tara in care reforma s-a facut cu adevarat este in prezent Islanda. Aici este centrul mondial al adevaratei democratii ( oare de ce nu se importa modelul ?...).

Islandezii nu trebuie sa manance alimente modificate genetic, sa bea apa fluorurata, sa-si ,,doneze” bogatiile subterane corporatiilor internationale si nu au nevoie de ajutoare sociale. Islandezii au avut curaj si tarie de caracter, in contradictie cu altii care raman hipnotizati la TV vizionand diferite telenovele sau talk-showuri si isi deplang soarta nemiloasa, fugind de realitate. Circumstantele din Islanda sunt unice si nu sunt impartasite de natiunile occidentale.

Într-o decizie fără precedent, Tribunalul Districtual din Reykjavík a condamnat patru foști directori ai băncii Kaupthing între 3 și 5 1/2 ani de închisoare pentru infracțiuni financiare care datează din 2008 . Fostul director al Kaupthing-Bank , Hreiðar Már Sigurðsson a primit cea mai grea condamnare care a constat în cinci ani și jumătate . El a fost , de asemenea, obligat sa plateasca 33.4 milioane dolari și , de asemenea, să plătească taxele legale ale guvernului . Există un Dumnezeu și există dreptate în Islanda, iar fostul fugar prins de Interpol , Sigurður Einarsson , a fost condamnat la cinci ani , și obligat sa plateasca un total de 14.3 milioane dolari precum și taxele legale .

Oare cand justitia din Romania va judeca pe toti cei care au distrus si vandut economia tarii..?? Eu totusi cred ca foarte curand si toti vor plati cu inchisoare si cu confiscarea averilor ilicite, inclusiv din strainatate…

Islandezii au pus sub acuzare și condamnat politicieni corupți care au fost în cardasie cu Wall Street , dintre care multi ispășesc pedeapsa . Islanda este pe cale de redresare economică completă în timp ce Europa se zbate in regimuri artificiale de austeritate impuse de FMI, unul din organismele de distrugere economica a statelor. Islanda a spus NU  Bancii Reglementelor Internaționale . Islanda este un far de speranță pentru restul națiunilor G20 , inclusiv Statele Unite !

Gaddafi a arătat același nivel de sfidare a bancherilor corupti la fel ca oamenii din Islanda, dar el este mort. Care este diferența? În Islanda, oamenii sunt implicați, motivati in a schimba ceva definitiv in tara lor si s-au angajat om cu om in acest proces. Acest lucru nu a fost cazul în Libia și acest lucru nu este cu siguranță cazul în SUA sau Europa. Aici mass-media mentine populatia intr-o stare de oarecare docilitate, sa nu spun mai mult…..

Cei mai multi dintre politicieni sunt corupti si motivati de interese proprii sau de grup, fiind vorba de partide politice si ni se spala creierul la TV ca nu exista alta alternativa socio-economica, inclusiv de catre scolitii de pe la Oxford, Cambrige sau Harvard.

Ba exista oameni buni !


Cel mai important lucru legat de revoluția islandeza s-a întâmplat după punerea în aplicare a unui tip de abordare de auto-guvernare, care include unele elemente de "democrație directă". Islandezii au mult mai multe de spus în guvernul lor decât o facem noi. Acesta este un avantaj imens pentru cetățenii din Islanda, din acest moment, nici o putere externa nu poate cuceri țara lor prin activități ascunse și crearea de marionete mituite. Politicienii pot fi, teoretic, mituiti, dar asta nu ar conta.

Presedintele Islandei Olafur Ragnar Grimsson a fost intervievat la începutul anului 2013, la Forumul Economic Mondial de la Davos. Islanda s-a bucurat de o astfel de recuperare puternică după ce era in colaps financiar complet în 2008, în timp ce restul Occidentului este încă împotmolit în datorii, sărăcie, lipsă de speranță si ne prosteste cu promisiuni goale despre o redresare economică iluzorie.
Când a fost întrebat dacă politica Islandei de a lasa bancile sa eșueze ar fi funcționat în restul Europei, Grimsson a declarat:
"... De ce sunt băncile considerate a fi sfintele biserici ale economiei moderne? De ce nu sunt băncile private ca liniile aeriene și companiile de telecomunicații sa permita intrarea în faliment în cazul în care acestea au fost conduse într-un mod iresponsabil? Teoria pe care le au băncile de ajutor guvernamental este o teorie care permite bancherilor sa se bucure de propriul lor profit, iar apoi lasa oamenii obișnuiți să poarte eșecul lor prin taxe și austeritate. Oamenii din democrațiile consolidate nu vor accepta asta, pe termen lung. ... "

Americanii au trei optiuni pentru a-si recupera tara si democratia (cred ca este valabil pentru orice tara…) : 1.- Al doilea razboi civil ; 2.- Stabilirea democratiei directe si inceperea epurarii politice care va scapa guvernul de preluarea bancherilor sau, 3.- Sa acceptam circumstantele in care ne aflam in mod pasiv si sa imbratisam decesul nostru final si complet.
 Concluzie

Cel mai bun lucru este inceperea procesului de democratie directa si in acest sens, la noi in tara se cristalizeaza Miscarea Meritocrata ( http://meritocratia.ro/ ), fara partide politice, politicieni si altfel de grupuri politice stranse in jurul unor ideologii. Dar asta in primul rand trebuie sa inceapa cu justitia. Este organismul principal care trebuie sa introneze adevarul si dreptatea in societate. Judecatorii sunt cei care trebuie sa se trezeasca si la indemnul maselor de oameni, daca nu la indemnul propriei constiinte, sa condamne toti tradatorii de tara din capul puterii politice si cred ca sunt foarte multi.
Aceasta stare de lehamite a poporului a fost si este strategia cabalistilor pentru a ne domina. Trebuie sa o invingem si sa fim optimisti. 
Cu Lumina in suflet sa credem cu toata puterea interioara ca putem sa schimbam cursul evolutiv al Romaniei. Tara asta are un destin special si trebuie sa inceapa sa-l manifeste. Dar cum altfel decat prin noi cei ce traim in aceste meleaguri frumoase? Sa devenim responsabili, asta ne indeamna si civilizatiile care ne supravegheaza si ne ajuta. Islanda a reusit ! Ungaria si ea a aruncat afara din tara FMI-ul, deci se poate sa supravietuiesti si fara ei…

Nici o civilizatie extraterestra nu vine sa ne elibereze. Noi trebuie s-o facem ! A sosit anul adevarului, este Anul lui Dumnezeu : 7 . In acest an totul se va plati, pentru tot ce-i negativ, dar si anul schimbarilor in planul fizic.

Haideti sa devenim responsabili si sa facem schimbarea, avem sprijinul intregii galaxii si Univers….cred ca si Dumnezeu asteapta asta !
    
      surse : http://thecommonsenseshow.com
                        http://jhaines6.wordpress.com
  
               Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu