joi, 12 noiembrie 2015

TRĂDARE PE TOATĂ LINIA, pe care s-o ştim şi noi! (reality-pamflet)

USL (PSD şi PNL), o uniune de mai multe partide, a cîştigat ultimile alegeri, după voia electoratului. Crin Antonescu a încurcat borcanele, care a dus la desfiinţarea USL şi lăsînd PSD singur la guvernare. Diaspora pune botul la manevrele UE şi SUA şi ne alegem cu un Preşedinte român cu cetăţenie germană. Una la mînă. Acesta suferă de un fix, vrea guvernul lui. În consecinţă cere demisia premierului Ponta, de-a-mboulea! PSD profită de răzbunaerea Preşedintelui şi-l pune pe Ponta să renunţe la şefia Partidului, pe care o înşfacă Dragnea. Profitînd de dezastrul-thriller de la Colectiv, se pune şi strada în mişcare, cerînd ca partidele să facă un pas în spate: fără partide!... Ambasadorul american îndemna românii să finalizeze procesul civic, fără alte precizări. Ponta, speriat şi tracasat, demisionează din funcţia de premier, lepădîndu-se de sarcina USL-ului vicorios, dar la un moment prielnic pentru el. Rămas singur, se apucă să se apere în dosarul penal. Deci trădează şi el. După fîsăiala străzii - vrea şi strada partide (noi), Iohannis îl numeşte pe Dacian Cioloş ca premier desemnat. Acesta ar fi şi cetăţean francez, căsătorit cu o franţuzoaică - doi la mînă. Cioloş neagă, dar eu, unul, nu-l cred, căci nu pot să-l verific - să aducă dovezi de încredere. În sprijinul lui, vine şi Ambasada Franţei. Ne cerem scuze, dar s-au mai văzut minciuni şi încă mai mari! Cioloş ar fi fost propunerea UE, fiind fost comisar european pentru agricultură, actual consilier al Preşedintelui CE. Doi la mînă. Se dovedeşte şi înregimentat politic în Partidul Popular European, din care ţară? Cu această ocazie, mai aflăm că şi Codruţa Koveşi, procuror-şef al DNA, şi Florin Coldea, şeful SRI, ar fi şi cetăţeni americani. Trei-Patru la mînă. Ar fi bine ca toţi românii cu dublă cetăţenie să spună sincer ce şi cum, dacă e trădare, măcar să ştim şi noi, dacă nu, să le fie de bine! Oricum, au două butoane. Oricum, UE şi SUA au ...pioni bine înfipţi în România. Tehnocraţii trebuie să fie mari specialişti şi ca miniştri, dar şi mai jos. Ponta se trezeşte din căpială şi vrea înapoi. Iohannis e coruptul corupţilor, penalul penalilor, din şase case pierde două, fals în acte publice, caz de puşcărie, dar omul e imun, uns cu multe alifii, deşi plin de microbi, cleptoman. Mie unuia nu-mi plac nici manevrele din Parlament: migraţia n-ar trebui să existe - majoritatea care s-a votat (USL) ar trebui să existe, altfel votăm degeaba, iar guvernele, mereu schimbate, nu pot fi trase la răspundere - o fi vreo mîrşavă înţelegere între partidele politice parlamentare - monstruoasa coaliţie - o mînă spală pe alta. Acestui joc politic trebuie să i se pună capăt. Se spune: nu vrem să ducem ţara la dezastru!, dar deja aţi adus-o! România a ajuns o BIATĂ COLONIE, cu economia la pămînt, decorată cu vile opulente şi cu puşcăriile pline-ochi, la remorca SUA (Codruţa şi Florin) şi Uniunea Europeană, imperiul lui peşte, condus(ă) de Germania (Klaus Werner) şi Franţa (Dacian). 
     Mi-aduc aminte ce îmi spunea Directorul meu, membru PCR, în 1971: 
     " - Mă, Savine, nu te băga în politică că te mănîncă toţi porcii!". 
     ing. Savin BADEA
     

BONUS:
JOS LABELE DE PE PONTA! JOS cu TRĂDAREA, TERORISMUL DE STAT şi DEMOCRAŢIA de TIP SUA!

PSD fierbe și strigă de trei ori ”Trădare, trădare, trădare!” Cea mai înaltă trădare vine chiar de la Ponta

     codrin ștefănescuFierbere mare în PSD. Colosul social democrat, așezat peste toate structurile de putere s-a găsit brusc singur și în opoziție. Este concluzia unei discuții aprinse în emisiunea Danei Grecu de la Antena 3. Invitat de la PSD este Codrin Ștefănesc. El a enumerat trei trădări. ”Este inadmisibil ceea ce a făcut Ponta. Să nu anunți partidul, să-l anunți pe Dragnea cu o oră înainte că demisionezi!” Această trădare din partea fostului premier e greu de iertat și imposibil de înțeles. Apoi, a povestit Ștefănescu, este trădarea din partea lui Gabriel Oprea. ”Ponta a încercat să-l convingă o noapte întreagă să demisioneze”, eventual împreună, dar Oprea n-a vrut. Ar fi a doua trădare. O a treia trădare a venit din partea partidelor aliate care au format fără să spună nimic înainte o coaliție în jurul lui Iohannis, votând orice va propune. ”PSD a rămas singur, cu un program asumat în fața poporului pe care nu-l mai poate îndeplini. Dragnea este într-o situație cumplită. Norocul lui este că în urmă cu două săptămâni l-au votat 500 000 de membri de partid că altfel îi rupeau gâtul”. PSD fierbe, simțindu-se trădat. Greii partidului din teritoriu se simt trădați și toată lumea îl acuză pe Ponta. Întrebat de Dana Grecu dacă e posibil să fi fost o înțelegere de culise între Ponta și Iohannis, Ștefănescu a răspuns categoric ”NU!” ”Vom fi mai atenți în viitor cu cine ne vom alia„ a spus secretarul general adjunct al PSD, referindu-se la UNPR și ALDE, formațiuni care s-au desprins de PSD, iar guvernul Cioloș va fi votat și de minorități. Ceea ce a părut caraghios a fost lipsa de răspuns a reprezentantului PSD dacă partidul va vota guvernul Cioloș. Nu știm deocamdată!, pare mai degrabă o continuare a abdicării. Abdicare la centru, fiindcă în teritoriu PSD trăiește cea mai cumplită dezamăgire și derută și încă se zbate să găsească soluții de a nu zbura din toate posturile.

                  Giorgiana Radu, AMPress


Andreea Esca: „ Nu mai pot duce atâtea drame într-un timp atât de scurt”

ESCAAndreea Esca a postat pe blogul său un mesaj dureros după ce bilanţul morţilor în urma tragediei de la Clubul Colectiv a ajuns la 53.
Jurnalista, mamă a doi copii, vorbește despre drama părinților care și-au pierdut copiii în acel incendiu și care în aceste zile îi înmormântează.
„Seara, când pun capul pe pernă, mi-e cel mai greu. Numai atunci pot să plâng și nici atunci prea mult. Pentru că mama m-a avertizat de acum peste 20 de ani că mi-am ales o profesie pe care trebuie să o fac perfect, zilnic, fără să se vadă nimic din problemele personale.
„O să fii ca un actor de teatru, ca o balerină la Operă. Pe oameni nu-i interesează ce simți tu în afara scenei. Spectacolul trebuie să fie impecabil” – mi-a explicat clar când i-am transmis entuziasmată că voi prezenta un program de știri. Așa că aștept concediul când vreau sa plâng… Numai că acum e prea mult. Nu mai pot duce atâtea drame într-un timp atât de scurt. Încerc să fac ca întotdeauna, să mă conving că viața merge înainte și că important e să înțelegi și să faci ceva bun, dacă îți stă în putință….
Mă trezesc dimineața și mă duc la sport ca și înainte. Îmi pregătesc emisiunea de la radio cu oameni frumoși și subiecte pe măsură. Vorbesc cu prieteni și colaboratori despre Târgul de cadouri de Crăciun pe care îl organizăm, merg la restaurant și la filme, chiar și râd la diverse glume și poate că aș fi în stare să și dansez într-un club, la ziua cuiva. Dar când se apropie seara simt un nod în gât și o durere în piept. Pentru că nu pot de fapt să duc durerea părinților care-și îngroapă copiii. Nici chiar eu, această stâncă, această mamă deloc perfectă, această mereu veselă și optimistă, această rezistentă la orice, nu mai pot.
Mi-au secat sufletul poveștile femeii care are doi copii încă în stare gravă în spital și care vorbea despre ei cu zâmbetul pe buze spunând lucruri minunate, mama care i-a găsit rucsacul fetei moarte în incendiu și care îi caută în continuare telefonul pentru a mai salva câteva poze cu copilul care nu mai este, mama colegei mele Teo care, după câte a îndurat cu ea atâția ani, acum trebuie să se despartă în urma unui accident stupid…
Doamne, acestea sunt momentele în care îi invidiez pe cei fără copii, deși știu că nu e drept. Dar ei nu sunt în pericol să trăiască așa ceva. Pentru că nu cred că poate exista durere mai mare decât să-ți pierzi copilul. Iar ce s-a întâmplat acum a fost pentru mine încă o demonstrație îngrozitoare a fragilității vieții.
Cum trebuie să fii acum ca să nu înnebunești de fiecare dată când îți iese copilul pe ușă?
Când copiii mei erau mici stăteam cu sufletul la gură până veneau din parc pentru că eram obsedată că vor cădea de pe tobogan sau că o sa le vină leagănul în gură, apoi am trăit cu frica traversării străzii, apoi de fiecare dată când merg cu altcineva cu mașina, când merg singuri în avion, când merg singuri cu trenul… Acum mi-e frică de droguri. Dar vă spun sincer că nicio clipă nu m-am gândit că ar putea să nu mai vină de la o petrecere dintr-un club, pentru că ar putea să ia foc. Câte frici trebuie să îndure un părinte? Cât trebuie să fie de puternic sau cum să facă astfel încât să-și lase copiii să trăiască fără să o ia razna?
Asa că, mamă, iartă-mă, dar am să plâng măcar noaptea pentru o vreme, chiar dacă nu sunt în concediu. 53″, a scris Andreea Esca, joi, pe blogul său.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu