joi, 23 august 2012

DRAGĂ PARLAMENTULE, (2)

MOTTO:
"Globalizarea este o procedură ce permite celor puternici să profite din plin de cei slabi."
 Alejandro LLANO
(EXEMPLIFICARE: 
"O haită de lupi treceau un pod cînd, la un moment dat, apare un iepuraş:
- Lupilor, sînt duri printre voi?
- Nu!
- Dacă vreţi să treceţi, trebuie să îmi daţi fiecare cîte 100 de lei.
A doua zi, se întîmplă acelaşi lucru.
A treia zi, se gîndesc lupii şi îşi aleg trei duri, după care pornesc la drum. Iepuraşul le sare din nou în drum:
- Lupilor, sunt duri printre voi?
- Da! zic cei trei duri şi ies la iveală.
- Atunci, ursule, ia de la cei trei cîte 300 de lei şi de la restul iau eu 100 de lei.") SURSA: CLICK EXTRA JOCURI, nr. 120, 3 iulie 2011, pag. 26.
Fac pariu că nu v-aţi prins! B.S.





Faceţi tot posibilul ca Traian BĂSESCU să nu se mai întoarcă la Cotroceni. Va fi un dezastru, este răzbunător. Nu-i mai daţi pe mînă instituţiile statului - nici-una - nici măcar Preşedenţia României. Este un trădător, numai şi numai prin faptul că a influenţat personalităţi străine, care ne-au impus cvorumul, în interesul lui BĂSESCU, implicit şi în interesul lor. De exemplu, STATELE UNITE ALE AMERICII, pentru fîsăiala de la Deveselu, pentru gazele de şist de la CEVRON, pentru varii interese... Ca şef de stat ar insista iar cu tupeu şi la infinit să dăm Roşia Montană Corporaţiei GOLD. Faceţi ca şi CURTEA CONSTITUŢIONALĂ  A ROMÂNIEI să repete în Parlament, în public, TELEVIZAT, şedinţa sa şi argumentele judecătorilor. Am certitudinea că Aspazia COJOCARU a fost opresată, ameninţată, să treacă pîrleazul în tabăra adversă. BĂSESCU tace - nu tace - cloceşte noi mîrşăvii. Cele 7,4 milioane de DA şi 1,1 milioane de NU reprezintă SUVERANITATEA POPORULUI şi poporul nu poate fi înlocit cu 6 plus 3 oameni. Asta trebuie să judece PARLAMENTUL ROMÂNIEI, ca putere a POPORULUI. Cvorumul impus şi boicotul conjugat reprezintă un MARE CĂCAT! Români, nu fiţi proşti, parlamentari sau oameni simpli: nu vă lăsaţi prostiţi de un singur om, Traian BĂSESCU! Nu-i faceţi jocul! Putem ajunge, ca în cazul Libiei sau ca în cazul Siriei, ca  forţe străine să înarmeze gruparea care îl susţine. Imperialiştii atît aşteaptă - o singură scînteie - ca să pună mîna pe întreaga Românie, nestingheriţi. În situaţia creată, numai Parlamentul mai poate decide ceva. DEMOCRAŢIA care ni s-a impus, să acceptăm JOCURI CRETINE, numite cvorum şi boicot, este greşită din căleală - CAPITALISMUL face SPECULĂ din orice; în cazul de faţă ESTE SPECULAT  CVORUMUL IMPUS, NEREALIZAT DATORITĂ BOICOTULUI IMPUS. Copiii numesc asta CRIBDĂ!
cribdă s.f. (reg.) înșelătorie, șoaldă (în jocurile copiilor).
Sursa: DAR (2002) |
críbdă (-de), s. f. – Înșelătorie, cursă, escrocherie. – Var. crivdă, cridă. Sb., bg. krivda „nedreptate” (Candrea). În Olt. și Munt. Var. cridă, numai în expresia a face cu crida „a înșela”.
Sursa: DER (1958-1966) 
Nu vă fie frică nici de americani, nici de ruşi, nici de unguri: nu-i mai daţi lui Traian BĂSESCU ROMÂNIA pe mînă - O VA DISTRUGE, atît cît mai e de distrus. O CUMPĂNĂ AŞA DE CRUCIALĂ N-A MAI TRĂIT ROMÂNIA DE SECOLE - NICI NU VĂ DAŢI SEAMA - FIINŢA NOASTRĂ NAŢIONALĂ ESTE ÎN JOC! Mie, unuia, puţin îmi pasă, zilele mi-s numărate - am ajuns să nu mă mai tem nici măcar de Dumnezeu, dacă am parte de o asemenea viaţă, în care nici măcar votul unei naţiuni nu mai contează!
ing. Savin BADEA


cersipamantromanesc.wordpress.com
23 august,istoricul zilei Anul 410 : Vizigoţii au cucerit Roma. 1244: Armatele musulmane au ocupat Ierusalimul...

Un comentariu:

  1. AFLU CĂ POPULAŢIA ROMÂNIEI A SCĂZUT LA 19,24 milioane de oameni - deci şi CVORUMUL este mai mic. Dar oricît de mic sau de mare ar fi cvorumul, impus la referendum, conjugat cu boicotul impus,- acest tandem îl descalifică pe Traian BĂSESCU ca Preşedinte al României, mai ales că a tîrît şi CCR şi România în ridicol.

    RăspundețiȘtergere