miercuri, 29 august 2012

“VEŢI AVEA PREŞEDINTELE PE CARE ÎL MERITAŢI!” (3)


“VEŢI AVEA PREŞEDINTELE PE CARE ÎL MERITAŢI!” (3)

“Legea este o barieră peste care sar dulăii, pe sub care trec căţeii şi în faţa căreia se opresc toţi boii.” (ca şi în poezia lui Grigore ALEXANDRESCU:
"Că nu iubesc mândria şi că urăsc pe lei,
Că voi egalitate, dar nu pentru căţei." )

“Nimeni nu-i mai presus de lege!”  - cu excepţia lui Traian BĂSESCU - expresia tupeului maxim.
Traian BĂSESCU s-a întors la Cotroceni. 
Preşedintele a primit ordin de la "pilele" lui, BARROSO şi OBAMA, să tacă, să tacă, pînă cînd poporul nu mai este-n ţinere de minte şi pînă cînd PONTA şi ANTONESCU pun ţara pe butuci (cei doi au cedat, la presiunea făţişă a "pilelor"... Care pile? RAŞPILE, în declin în ţările lor. De aceea vor tăcerea. Şi să-şi facă liniştiţi interesele.) 
Naşpa!: ne-am întors la… "de unde am plecat" - exact la lovitura de stat a lui Traian BĂSESCU (din martie-aprilie 2012). RABLA şi-a dat mîna, stînga şi dreapta, spălîndu-se de păcate: “pupat Peaţa Endependenţii”!
Clasa politică RABLA, care acum a făcut din "rewoluţia parlamentară" un biet fîs: ea "a respectat" democraţia, dar de fapt a respectat CRIBDA (înşelătoria, specula) impusă din exterior, prin acceptarea cvorumului şi prin capitularea parlamentară în faţa SUA şi UE (Germania), prin „monstruoasa coaliţie”, cea împotriva senatorului Ioan GHIŞE. Iar, acum l-au preferat pe Traian BĂSESCU la Cotroceni, pentru că acesta, dacă ar fi fost  demis, redevenea "locomotiva" pDL-istă, şi putea învinge USL-ul, în toamnă. Dar Preşedintelui României, oricare ar fi el, i se impune ingenuitatea: "să fie fată mare, virgină, uitîndu-se că, de fapt, el este o ordinară curvă politică", vizavi de partidul care l-a propulsat, uitîndu-l. Chiar şi fostul suspendat, redevenit Preşedinte, va rămîne "virgină", de dragul Constituţiei, dar tot "locomotivă" e!: Diesel!
Nici dubla sa “alegere” un-i mai brează: e cu “?”… Fraudele la vot trebuiesc devoalate…
Şi cvorumul (pragul), impus referendumului, călcat în picioare de Traian BĂSESCU, prin boicot, este tot o barieră, peste care au sărit "dulăii" (Băsescu, ăl cu "pilele"), pe sub care au trecut "căţeii" (pDL, CCR, toţi ameţiţii şi cei doi “puşcăriabili”) şi în faţa căreia 8.500.000 de "boi" (cei cu voturile DA şi NU) s-au oprit miraţi, ca la poarta noului...
Triste concluzii: un preşedinte ilegitim, “mort”- “demis”, dar legitim-aţia lui are ştam-pilă  externă şi… de la USL. Datorată obedienţei lui şi a altora… Mai mergem la vot în toamnă?
Trădare, trădare, dar s-o ştim şi noi!
Ing. Savin BADEA (cu citate din clasicii Andrei, Fane, Mitică, Bebe şi Dorel)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu