miercuri, 22 august 2012

PENTRU CEI CARE NU PRICEP: ROMÂNI, AMERICANI, UNIO-EURO-EUROPENI, UNGURI, RUŞI... STATELE UNITE ALE LUMII.

1. La sfîrşitul lui martie 2012, după o serie de largi şi lungi proteste populare împotriva regimului, Parlamentul României, cu o majoritate PDL, băsistă, şi cu o opoziţie USL în grevă, sub guvern MRU, face un serviciu important Preşedintelui României, Traian BĂSESCU, modificînd Legea REFERENDUMULUI, prin introducerea unui CVORUM, de jumătate plus unul, din numărul cetăţenilor cu drept de vot din România. Acest cvorum era aproximat la 9,5 milioane de voturi. Legea este promulgată de Preşedinte pe 9 aprilie 2012. Ziarele titrează: IMPOSIBILA DEMITERE A PREŞEDINTELUI...
2. Tot la sfîrşitul lui martie, guvernul MRUngureanu vinde cuprul de la ROŞIA POIENI şi dă liber la explorarea şi exsploatarea gazelor de şist companiei americane CHEVRON a evreului Rokefeller, sub un suspect secret de stat.
3. Suspectîndu-i pe Preşedinte şi pe Premier ca fiind "evrei", fie prin naştere, fie prin afinităţi, am considerat că cele trei acţiuni în forţă - legea referndumului cu cvorum, înstrăinarea cuprului românesc şi concesionarea-secretizarea gazelor de şist - sunt O TRIPLĂ LOVITURĂ DE STAT, dată de regimul BĂSESCU. În consecinţă am scris, pe acest blog, articolul din 28 martie 2012, intitulat: "IMPOSIBILA DEMITERE ESTE IMPOSIBILĂ. DACĂ POPORUL VREA." Sensul de citire, la prima vedere, părea dublu. Inţelegea fiecare ce vroia. Eu înţelegeam că "IMPOSIBILA DEMITERE" era "IMPOSIBILĂ", adică tot ciurasatul lui BĂSESCU lua apă, BĂSESCU putea fi demis, dacă poporul voia. Era un moment cînd clasa politică trebuia să mizeze pe popor, dîndu-l jos pe un preşedinte jucător, care, mai mereu, şi-a dat cu stîngu-n dreptul şi invers, la un randament ZERO. N-A FĂCUT NIMIC BUN, NIMIC NOTABIL, ba din contra. Doream să văd şi cît de aproape se situează clasa politică RABLA de popor şi poporul de ea. De ce-s în stare...
4. Au urmat evenimentele rapide, revoluţia parlamentară, prin care USL a inversat majoritatea în Parlament, a schimbat Preşedinţii ambelor Camere şi pe Avocatul Poporului. A iniţiat apoi procesul de suspendare a Preşedintelui Traian BĂSESCU. Un Preşedinte la o a doua suspendare, ales de două ori la limită, în condiţii dubioase, prin DIKTAT din afară. Un Preşedinte rău, care în iarnă a sfidat protestele românilor săraci chiar şi prin brutalitatea fără precedent a jandarmeriei, acţiune de forţă extrem de violentă.
5. S-a încercat modificarea legii referendumului, fără cvorum, dar s-au opus toţi analfabeţii politici: Traian BĂSESCU, membrii CURŢII CONSTITUŢIONALE a ROMÂNIEI (reimpunînd cvorumul), marii mahări ai UNIUNII EUROPENE (ex. BARROSO şi MERKEL) şi ai STATELOR UNITE ALE AMERICII, UNGARIEI şi, în cele din urmă, strînşi de testicule, Premierul Victor PONTA şi Preşedintele interimar Crin ANTONESCU.
6. Am aflat că o Comisie de la Veneţia (a UE) nu recomandă cvorum la un referendum, pentru că acesta produce încurcături. Mai ales că numărul ştachetei nu a fost riguros fundamentat.
7. Sub presiunea mahărilor lumii, Victor PONTA s-a speriat de hîrţoaga de la Lisabona, acceptînd cvorumul, iar Preşedintele interimar Crin ANTONESCU s-a grăbit să promulge legea, cu cvorum cu tot. Ei au mizat pe POPOR, pe hărnicia românului.
8. Numai că, cu un tupeu maxim, Traian BĂSESCU a aburit pe toată lumea, că va vota, dar în faza a doua a îndemnat la absenteism, cu PDL cu tot! S-a încălcat astfel Cnstituţia, democraţia şi Legea Partidelor (pentru asta, PDL ar trebui desfiinţat), ba mai mult, au fost sechestrate cărţi de identitate. CVORUMUL TREBUIA REALIZAT DE AMBELE TABERE (şi DA şi NU) şi acest lucru trebuia stipulat alături de cvorum.  De USL se fereau toţi beneficiarii regimului BĂSESCU, directorii puşi de PDL, că vor fi înlocuiţi etc.
9. S-a ţinut referendumul. Au votat 8.500.000 de români (cam 46%), din care 7.400.000 cu DA, pentru demitere.
10. Prin şiretenie, referendumul a fost faultat de absenteism - VICTORIE PRIN NEPREZENTARE - iar poporul care a votat a rămas cu ochii în soare. După o temporizare de 2-3 săptămîni, CCR a ivalidat referendumul, cu 6-3, prin trădări de partid şi de popor. CCR a fost pusă sub presiune din toate părţile, mai ales de americani, prin Philip GORDON, trimis să intimideze, prin... informare, de către Hillary CLINTON şi Preşedintele SUA, Barack OBAMA. Cu acest prilej îi reclam poporului american... partener că s-au băgat unde nu le fierbea oala, ingerinţă în treburile interne ale României, aşa cum se bagă mai peste tot. Americanul de rînd trebuie să înţeleagă că SUA ar avea mai mulţi prieteni de cîştigat dacă ar proceda altfel, în spiritul... STATELOR UNITE ALE LUMII, politica tuturor popoarelor, şi a SOCIETĂŞII INTELIGENTE.
11. S-a ajuns astfel ca LOVITURA DE STAT a lui Traian BĂSESCU din martie-aprilie 2012 să fie legitimată prin hotărîrea CCR, jumătate din poporul român a votat degeaba, democraţia în România a fost batjocorită, mai ales de către cei care se declară apărătorii democraţiei în lume, de SUA şi de UE, dar şi Israelul este suspect, din cauza multor tulburări în lume, din ultimul timp (Nicolae CEAUŞESCU se răscoleşte în mormînt, pentru că i-a respectat mult pe evrei). POPORUL ROMÂN îl vrea pe Traian BĂSESCU plecat din fruntea ţării şi nu va conteni nici dezbinarea, dar nici lupta prin proteste şi alte mijloace paşnice. Clasa politică RABLA încă nu s-a reabilitat, şi asta şi din cauză de caracter de... clasă! Ne trebuiesc alte temelii DEMOCRATICE... Omul sărac nu este reprezentat... Încă suferă. Noi, orice-am face, sîntem COLONIA SUA şi UE!


- Imediat după aflarea hotărîrii CCR, lîngă un chioşc nou de ziare (întîmplarea e autentică, provocatoare):
Un băsist, pupincurist, GURĂ-MARE: 
- Dădurăm jos cu "fascistul" de ANTONESCU!
Eu, la replică: 
- Da' "fascistul" de BĂSESCU ce cusur are?
Băsistul: 
- Ho, comunistule!
Eu; 
- Da, bă, sunt comunist! vino, să ne lămurim...
Şi dus a fost. Nici-un dialog!...
Aşa a ajuns poporul român: frînt în două.


ing. Savin BADEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu