vineri, 24 februarie 2012

COMUNIŞTII EPOCII BRUCAN. IA ASCULTAŢI ŞI VEDEŢI CE PROSTII SPUNE TB şi SL......


NOTĂ: Toate articolele însemnate cu o inimă vă sunt dedicate Dvs. din inimă, din inima mea ciuruită! ing. Savin BADEA




Lazaroiu: Basescu, dispus sa demisioneze. MRU, posibil candidat -Interviu Ziare.com (I)
Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu ne-a declarat ca Traian Basescu ar fi dispus sa demisioneze din functie, asa cum isi doreste Opozitia, pentru ca la inceputul lui 2013 sa se organizeze alegeri parlamentare si prezidentiale.
El a afirmat, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca seful statului ar face asta doar cu conditia unui acord cu Opozitia asupra modificarii Constitutiei pe mai multe puncte, de la scurtarea mandatului sefului statului pana la implementarea deciziilor referendumului din 2009.

In opinia sa, actualul premier, Mihai Razvan Ungureanu, ar putea fi candidat la alegerile prezidentiale din 2013, considerand ca el e cel care isi asuma "modernizarea statului", dar cu alte instrumente decat Traian Basescu.

"Daca actuala Opozitie, care oricum vrea sa scape de Traian Basescu, va decide sa accepte acest aranjament, cred ca e plauzibil. Deci modificarea Constitutiei contra demisiei presedintelui Traian Basescu", a spus Lazaroiu.

Fostul ministru al Muncii ne-a vorbit si despre noul sau proiect, H 2.0, care va include o televiziune si un post de radio, printre altele, respingand criticile pentru asocierea cu rectorul Universitatii Spiru Haret, Aurelian Bondrea. SURSE: Ziare.com

Update : BREAKING NEWS : Roberta Anastase, va fi debarcata de la sefia Camerei Deputatilor





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu