luni, 20 februarie 2012

MINIŞTRII NOŞTRI?!... BA PE-A MĂTII!... (3) Răzvan MUSTEA - MINISTRU LA COMUNICAŢII


Razvan Mustea-Serban

Cine este Răzvan Mustea, viitorul ministru al Comunicaţiilor ...

Răzvan Mustea, colecționarul de ceasuri de la Comunicații

Până la nominalizarea sa ca ministru al Comunicațiilor, Răzvan Mustea este promovat din liga juniorilor - el este președintele organizației de tineret a PDL - printre jucătorii de prim-plan.

Până la nominalizarea sa ca posibil ministru, Mustea s-a făcut cunoscut în spațiul politic când l-a acuzat pe Victor Ponta că este autorul moral al cenzurării imnului naţional al României, incident petrecut în septembrie anul trecut şi care l-a avut ca protagonist pe cântăreţul Marcel Pavel.
Până azi deputat de Vrancea, Răzvan Mustea are 33 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Tatăl soţiei sale, Horia Furtună, este membru PC şi a fost liderul PC Vrancea. Mustea este de profesie economist şi doctor în economie. A absolvit Facultatea de Relaţii Comerciale de la Univeristatea Româno-Americană şi a primit o bursă de studii în SUA.
Este membru al PDL din 2007 şi, din iunie 2011 a devenit preşedintele organizaţiei de tineret a democrat-liberalilor.

Are 2 case, una în Bucureşti şi alta în Voluntari, Ilfov, un Porsche cumpărat în 2007. Este posesorul unei colecţii de ceasuri şi bijuterii în valoare de 60.000 de euro. Ultima sa declarație de avere, din iunie 2011, arată că posedă, împreună cu soția, economii de 33.800 de euro și de 2.000 de lei. El declară venituri din închirierea unor spații comerciale în valoare totală de 174.000 de lei pe an.

Citiţi mai mult: Răzvan Mustea, colecționarul de ceasuri de la Comunicații

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu