vineri, 10 februarie 2012

Romani, ne vom trezi candva? Marele furt a tot ce a mai ramas din Romania!


?

NOTĂ: Toate articolele însemnate cu o inimă vă sunt dedicate Dvs. din inimă, din inima mea ciuruită! ing. Savin BADEA




  Un pres... de cacao si parlamentari de cacao..
vindeti tot fratilor ! Romania a disparut, romanii au fost transformati in sclavi in propria casa!
Si noi dormim in papuci.
Dormiti bine!
 Ce ne pregătesc Jeffrey Franks şi Traian Băsescu pentru 2012
Surse: Duminică seara, în jurul orelor 21,30, după întîlnirea oficială dintre Traian Băsescu şi delegaţia FMI, presedintele s-a văzut, în secret, cu şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks. Dacă după întîlnirea oficială, ce a avut loc începînd cu orele 17, în faţa camerelor de luat vederi cei doi au dat mesaje de prudenţă, la întîlnirea privată, cei doi au "negociat" ... ca la uşa cortului.
Concret, Franks are misiunea din partea şefilor Fondului să impună manageri privaţi americani şi israelieni la majoritatea companiilor unde Statul Român încă mai deţine controlul acţiunilor. Astfel, Franks doreşte ca în 2012, în două sau mai multe etape, să fie impuşi manageri străini la următoarele companii: Poşta Română, Tarom, CFR Marfa, Electrificare CFR, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Electrica Furnizare, Hidroelectrica, Romarm, Oltchim, CFR Călători, Transgaz, Transelectrica, Romgaz.
În plus, Jeffrey Franks i-a mai cerut lui Traian Băsescu să pregătească terenul pentru a instala management privat şi la Nuclearoelectrica, o companie care, din punct de vedere economic, este probabil cel mai valoros activ rămas în proprietatea Statului Român.
În schimbul acestei manevre, care constituie un prim pas în scoaterea respectivelor companii din patrimoniul statului nostru, FMI va fi de acord cu proiectul de Buget pe 2012, în nişte condiţii care să favorizeze actuala Putere. Variantele sînt ca FMI să accepte ori un deficit bugetar sporit, majorat la 5% (în loc de 3%), asta în condiţiile în care majorarea deficitului va fi acceptată şi de Uniunea Europeană - sau, pur şi simplu, în 2012 FMI să acorde României un nou împrumut, în valoare de 17 miliarde de euro ( vom reveni cu date despre acest nou imprumut), bani care vor acoperi nevoile electorale ale Puterii actuale.
Reamintim că pînă acum România a împrumutat de la FMI şi Banca Mondială 20 de miliarde de euro, din care 13 miliarde de euro au venit de la FMI.
De asemenea, reamintim că datoria TOTALA a României este cifrata la suma astronomică de aproximativ 150 miliarde euro.
… si totul conform unui document publicat inca din 1996.
S-a lucrat cu piese mici, de acum se cedeaza totul.

Vezi şi:
PROGRAMUL GUVERNULUI - ULTIMA PRIVATIZARE - ORDIN DE LA FMI...
(material de pe internet)

NOTA MEA: 4. Despre privatizare. Am fost pentru privatizare, în 1989, gîndind că o parte din sarcina de producţie o vor lua-o şi privaţii, de pe umerii statului, şi atît. Ceauşescu definea Capitalismul, simplu: SPECULĂ (ca minciună şi înşelătorie). Privaţii, pentru el, erau mandatarii, care se îmbogăţeau rapid şi feroce. De altfel, proprietatea privată naşte exploatare. Da, dar mica proprietate privată, zic eu, nu poate naşte exploatare, cu mici excepţii. Acestea fiind zise, nu mi-am putut închipui tîmpenia ca unii Români să vîndă totul, lăsînd Statul de izbelişte: şi sol şi subsol, şi fabrici şi uzine, unităţi strategice şi vitale. Se zvoneşte că ne presează cînd ruşii, cînd americanii, cînd evreii, cînd alte popoare. Dacă aş fi în putere (de sănătate şi de stat) aş naţionaliza tot ce s-a vîndut prin privatizare străinilor şi aş renegocia tot, prin înfiinţarea de întreprinderi mixte, româno-străine, în care România să participe cu accţiuni înte 30 şi 70%, iar acolo unde România trebuie să aibă monopol (mai ales, subsolul), de 100% (de ex. Roşia Montană). Privatizarea companiilor de stat a fost şi este posibilă pentru că există capete pătrate care au convins capetele rotunde cum că Statul nu este capabil să-şi gospodărească intreprinderile, acestea merg prost, sînt fiare vechi etc. Corupţia e mare, legile sunt proaste, căpuşiada s-a urcat ca viscul pe stejar. Nu Străinii au mai multe texticule decît Românii, ci Românii care ne-au condus - vorba lui Dr. OPRESCU - au doar 3 neuroni, cîte unul în fiecare coi!
(În Austria statul austriac are o participare de 30% în cele mai fructuoase afaceri, aşa cum am stipulat în programul meu prezidenţial şi în SOCIETATEA INTELIGENTĂ.)

Din: ROMÂNII AU (ŞI EI) TALENT! PROTESTUL MEU.

 NOTA MEA: 

Iată un fragment - finalul cărţii, a interviului - din cartea "STĂPÎNUL SECRETELOR LUI CEAUŞESCU - I SE SPUNEA MACHIAVELI - Ştefan ANDREI ÎN DIALOG CU Lavinia BETEA" Editura ADEVĂRUL, pag. 456 - 457 - carte pe care vă sfătuiesc să o citiţi, pentru a înţelege mai bine trecutul nostru, al românilor, dar şi prezentul şi mai ales viitorul poporului român. Dintre secretele lui CEAUŞESCU eu ştiu cîteva, pe care Ştefan ANDREI nu le ştie!

"Lavinia BETEA: Dv., care ştiţi foarte bine cum s-a plătit datoria externă din vremea lui Ceauşescu, ce estimări aveţi pentru plata datoriei externe actuale?

Ştefan ANDREI: In primul rînd că actuala datorie externă a României este compusă din două părţi. Circa 7o de miliarde de euro este datoria băncilor şi firmelor private din România, în cea mai mare parte, cu capăital străin. Restul sînt datorii ale statului român.

LB: Iar finalul acestei situaţii...? 

ŞA: Cred că ai noştri vor face fel de fel de manevre financiare pentru a plăti doar dobînzile la credite. Iar creditul de bază să fie rostogolit.

LB: Pînă cînd?

ŞA: Nu pot să-mi dau seama. Din vînzările de hidrocentrale, termocentrale, căi ferate, uzinei de apă grea, se vor mai lua nişte miliarde.

LB: Cu ce mai rămînem?

ŞA: Dar cine pune, cine-a pus aşa problema de 20 de ani încoace? N-am vîndut noi mii de hectare de teren arabil şi de pădure? N-am vîndut tot ce s-a putut şi cum s-a putut din fabricile şi uzinele de dinaintede '89? Nu ne-au plecat milioane de oameni calificaţi la lucru în străinătate?...

LB: Dacă ar fi după Dv,, ce epitaf v-aţi alege?

Ştefan ANDREI: "...A prevăzut totul şi nu a putut evita nimic."

NOTA MEA: Nu eu, nu Ştefan ANDREI, nici Dvs., n-am vîndut nimic, n-am împovăraat ţara cu datorii, dar vom fi buni de plată, de nu punem PUNCT acestor MÎRŞĂVII, puse la cale de FMI, CE şi BM (Fondul Monetar Internaţional, Consiliul Europei şi Banca Mondială), de evreimea financiară mondială (BILDEMBERG, ROCKFELLER & Co.) şi de slugoii lor din România şi din ţările UNIUNII EUROPENE!  ing. Savin BADEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu