joi, 23 februarie 2012

De ce STATELE UNITE ALE LUMII?






NOTĂ: Toate articolele însemnate cu o inimă vă sunt dedicate Dvs. din inimă, din inima mea ciuruită! ing. Savin BADEA
 
NOTA MEA: CITIŢI ŞI:

GRADELE MILITARE (din DECAMERONUL OLTENESC: 1)

De ce STATELE UNITE ALE LUMII? 
Pentru că în România, în toate statele membre ale UNIUNII EUROPENE şi în alte părţi ale lumii, rolul Statului în Societate a fost diminuat treptat, lăsîndu-i-se mai dezvoltată doar partea de represiune (servicii secrete, jandarmerie, poliţie şi ceva armată). Ba mai mult, odioasa MONSTRUOASĂ COALIŢIE internă (clica PSD, PDL, PNL, UDMR, UNPR, PC, PRM, reprezentanţii minorităţilor, şantajaţi, - partide parlamentare derivate din FSN/ul cel derivat din PCR, al noulea val, o clică trădătoare) joacă aşa cum îi cîntă MONSTRUOASA COALIŢIE externă, stăpînii celei dintîi (aici pot fi enumerate toate serviciile secrete din cele mai bogate şi mai influente state din lume, încîrdăşite). Şi asta numai şi numai pentru transformarea Imperiului lui Peşte - adică UNIUNEA EUROPEANĂ - o uniune mai mult economică şi multiculturală, dominată de francezi şi de germani - într-una "şi politică" - STATELE UNITE ALE EUROPEI - visul de cucerire al întregii Europe, nutrit de NAPOLEON (Franţa) şi de HITLER (Germania), vis care şi mie mi-a apărut util în 1971, în contra-partidă la STATELE UNITE ALE AMERICII. Acum, contra-partida este, mai ales, împotriva CHINEI.
Dar una-i una, alta-i alta! Pentru crearea SUE se cere cu tărie renunţarea "parţială" la SUVERANITATEA NATIONALĂ a fiecărui stat. Toate bune şi frumoase, dar tot odioase pînă în străfunduri. Aduceţi-vă aminte de UNIUNEA SOVIETICĂ, varza cu trei foi, trei structuri, adevărată închisoare a popoarelor, ca pe vremea ţarilor - 1) popoarele socialiste din CAER (între care şi ROMÂNIA), 2) popoarele sovietice din republicile unionale (între care şi MOLDOVA), 3) popoarele din republicile autonome ale Federaţiei Ruse. Ba mai mult, Boris ELŢÎN a creat CSI - CONFEDERAŢIA STATELOR INDEPENDENTE - dar independente! - cu care i-a tras scaunul de sub cur lui Gorbaciov ("naşul" sînt eu, cu "sprijinul" serviciilor secrete) - iar acum Vladimir PUTIN intenţionează să facă STATELE UNITE ALE EURASIEI, încercînd să recupereze influenţa rusă în fostele republici sovietice, ba poate chiar mai mult. În fosta UNIUNE SOVIETICĂ a fost prăpăd, mai ales sub Stalin. Hruşciov a deconspirat crimele lui Stalin, printre care şi OSMOZA POPOARELOR, de la vest la est, în Siberia şi în gulaguri. Gorbaciov a dat în vileag BURGHEZIA ROŞIE de sub Brejnev şi dezmăţul CURSEI ÎNARMĂRILOR, construindu-şi filozofia pe perestroica şi glastnosti, care l-a dus la decăderea din funcţie. 
Deci - Uniunea Sovietică, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Europei, Statele Unite ale Eurasiei, ţările de sub cupola NATO, cele de sub capitalul Chinei - toate sînt ZONE DE INFLUENŢĂ, IMPERII CAPITALISTE. Da, chiar şi Uniunea Sovietică! Şi China!
Aduceţi-vă aminte că pentru construirea UNIUNII EUROPENE Gorbaciov vorbea de o CASĂ A EUROPEI. Pentru a construi această casă a fost vorba, mai întîi, de demolări. S-au demolat, prin război sau lovituri de stat fosta IUGOSLAVIE ( o "răzbunare" germană), fosta CEHOSLOVACIE şi fosta UNIUNE SOVIETICĂ. Au rezultat o serie de state pitice, dar mai cu seamă Letonia, Lituania şi Estonia, fără de care s-a încropit CSI. România a fost la un pas de dezmembrare. Pentru ea s-a adoptat varianta de rezervă, a asasinilor economici, o componentă fiind şi "leşinarea Statului", statul în comă. Statul Român, cu concursul corupţiei MONSTRUOASEI COALIŢII din interior - clasa politică de azi - valul al nouălea din PCR, FSN şi derivatele lui - "au dat" pe 1 LEU (exagerez?) mai întîi subsolul (minele şi petrolul) şi ne mai avînd materii prime au demolat toată industria prelucrătoare (fabrici şi uzine date la fier vechi) şi restul... Cui le-au dat? Cei care strigau că "NOI NU NE VINDEM ŢARA!" şi le-au dat  LOR, lor între ei, fructificînd relaţii de partid, de serviciu, de castă, de mafie, masonice etc. Au reactivat, sub jurămînt, tot aparatul serviciilor secrete, cu toţi informatorii, pe unii dintre masoni. Ba mai mult, au ŞANTAJAT cu SALARII ŞI PENSII IMENSE ("nesimţite") pe mai toţi militarii, indiferent de armă, PATRIOŢI (asta-i drama lor!) sau nu, înregimentîndu-i pe majoritatea întru "apărarea Patriei", dar pentru Patria lor. Care Patrie? A lor! Nu a noastră, a celor mulţi şi necăjiţi de ziua de mîine!... Cu largul aport al PRESEI SCRISE şi al TELEVIZIUNILOR! Ziariştii au devenit jurnalişti şi încă "maeştri", exploatînd astfel setea de cunoaştere şi educaţie a poporului, dar "au minţit poporul cu televizorul"! Nu uitaţi "foamea" de TELEVIZIUNE ÎN CULORI, pe care au exploatat-o, furînd pe din dos, în timp ce noi, bieţii, ne uitam la CURVE ÎN CULORI! Au fost, e drept, şi ziarişti care s-au mai răstit la hoţi! Unii s-au dus şi în "excursii de documentare", 10 numai pentru Roşia Montană, tocmai în Noua Zeenlandă! În interiorul fiecărei bresle (profesiuni) s-au creat zîzanii, pentru a racola colaboratori. Însăşi CLASA POLITICĂ s-a măcinat în interior, pînă la "acerba" luptă de azi din Parlament. De rîsul lumii! Dar, oricum, au colaborat economic şi încă bine. Nenorocul românului a fost că el, românul,  "vine tocmai din feudalism", de unde zice că e bine să te dai pe lîngă umbra unui stăpîn... Cam cum făceau, în parte, minerii lui Miron COSMA... pe lîngă Ion ILIESCU.
Averile strînse printr-un rapt subtil - prin puii privaţi de pe lîngă întreprinderile de stat, căpuşile - s-au adunat în aşa hal încît au polarizat toată România în borfaşi (hoţi) şi oameni cinstiţi, în bogaţi şi săraci etc. Pe unii nesiguranţa zilei de mîine i-a făcut să-şi ia lumea-n cap cu-adevărat, făcîndu-se căpşunari, mercenari sau specialişti de faimă, prin marile capitale ale lumii. Ba, pe ţigani "Democraţia" i-a trimes să fure prin toată Europa, ca armă secretă a României! Statul a încurajat ieşirea la pensie a multor români, tineri chiar, militari trecuţi de 44 de ani, pentru a distruge pînă şi clasa muncitoare, pe lîngă distrugerea întregii economii româneşti. Din bugetul de stat s-a făcut un nesfîrşit tezaur de înfrupt al burgheziei roşii - burghezia epocii Brucan. Ţăranii, bucuroşi de pămîntul redobîndit în 1990, au sfîrşit muţi de inaniţie, pentru că n-au avut fie snagă, fie bani, fie utilaje, să-şi lucreze petecul de pămînt şi au mai sfîrşit prin a se reface vechile CAP-uri întruchipate de alte COOPERATIVE, noi, vai de mama lor! Statul "s-a trezit" fără izvoare de resurse la buget (la buget consolidat, dar de fapt un buget dărîmat) şi cu o liotă de pensionari pe cap, căci înfruptul a fost şi din tot felul de fonduri. În compensaţie, se apelează şi la forme de CERŞETORIE, oficială sau nu, inclusiv la FMI, CE şi BM şi ce-or mai fi. Statul de azi mi-l imaginez ca pe-o speritoare de ciori, numită pompos STAT DE DREPT, dar tot stat strîmb, exploatator, pusă pe un schelet hîd. Acestă rămăşiţă de stat îşi va pierde curînd şi ultima snagă, SUVERANITATEA de stat, adică INDEPENDENŢA. Nenorocirea este că, real, această independenţă este pierdută de mult, mai ales economică (prin aderarea la UE şi distrugerea economică a ţării), dar şi politică (prin apartenenţa la NATO). Circul despre CONDAMNAREA COMUNISMULUI - teatru de copii pentru adulţi, cu Traian BĂSESCU, raportor şi Corneliu Vadim TUDOR, clovn... Cui i-a folosit? Praf în ochi poporului şi... partenerilor americani! De fapt comunismul se construieşte azi pentru clasa politică actuală. Asta era adevărata miză a "salvării" din sintagma FSN. "Ce faci?" îl întreb pe un prieten în 1990. "Construiesc şi eu comunismul, în mic!" îmi zice. Se privatizase, împreună cu alţii, dar el n-a tras prea mult folos.
Se vorbeşte tot mai insistent despre organizaţii oculte gen Clubul de elite de la BILDEMBERG, despre francmasonerie şi mafie, despre un guvern mondial, despre o despotica finanţă evreiască mondială, despre pericolul arab sau despre pericolul chinez, despre inevitabilele războaie nucleare declanşate de puteri nucleare pitice etc. Basme şi închipuiri!? sau realităţi groaznice!? - fie ce-or fi - trebuie însă apelat la o minimă raţiune şi prudenţă. Criza mondială actuală s-ar născut din nimic? Reginei Marii Britanii şi a Irlandei de Nord, Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a, i s-a explicat cum că criza mondială s-a declanşat dintr-un simplu calcul greşit, o bulă nebuloasă, bla, bla, bla! Eu sînt convins că este colapsul capitalismului şi al omenirii, numai dacă... Şi aşa am purces la crearea modelului economic numit SOCIETATEA INTELIGENTĂ, model menit să salveze omenirea de la dezastru. NU SÎNT STĂPÎNUL ADEVĂRULUI ABSOLUT, dar soluţia mea - SOCIETATEA INTELIGENTĂ, un melanj de 4 sisteme sociale - motor în 4 timpi - este atît de flexibilă, încît nu există rateu. Chiar dacă eu mor în curînd, omenirea va şti, cu siguranţă, s-o aplice. Depinde cît de inteligentă devine... ea, omenirea. EU singur nu pot s-o dezvolt, însă umanitatea, cu siguranţă, da. Putem scăpa de sărăcie şi de nevoi, de crize de tot felul, folosind numai o parte din bogăţia lumii, la nivel de comunitate, de regiune, de stat, de uniune interstatală, STATELE UNITE ALE LUMII. 7 milioane de oameni nu-s nici mulţi, nici puţini. Toţi avem un drept la viaţă, la o viaţă de calitate. 
Dacă partidele actualei clase politice, partidele derivate din PCR, ar fi fost mînate de un patriotism atît de puternic, în apărarea cuceririlor socialiste ale poporului român, încît să purceadă din 1990 la acapararea tuturor averilor socialiste, pentru a lor conservare, cu folos ulterior pentru popor, atunci de ce mama dracului au dus gluma atît de departe încît au sărăcit întregul popor român?! Întrebarea este valabilă pentru TOATE clasele politice din fostele ŢĂRI SOCIALISTE. Ba mai mult, burghezia din RFG a tăbărît peste RDG, anexînd RDG la RFG, cu fulgi cu tot! Treaba lor! Dar de aceea tranziţia est-germană s-a făcut cu multă greutate, numai pentru acei locuitori din RDG. La noi treaba a fost mult mai simplă: comuniştii din al noulea val, cu iuţeală de mînă şi nebăgare de seamă, HOCUS-POCUS!, neavînd un RDG al lor, au tăbărît pe averea întregului popor... ILIESCU trebuia să fabrice - volens-nolens - capitalişti la iuţeală, competitivi, vai de mama lor, că i-au întrecut în 5 minute pe cei autentici, de 5 veacuri, americani sau de aiurea! Dar s-a dus dracului tot principiul pieţei libere, concurenţiale, pe bază de cerere şi ofertă! Europa unită? - Frecţie la un picior de lemn! Un dezastru birocratic şi artificial. Vor să dreagă busuiocul prin crearea STATELOR UNITE ALE EUROPEI, să ne prindă, ca într-o pînză de păianjen, într-un superstat servind burgheziei europene, franco-germane. Ba au făcut şi depozite de gene, de cip-uri, de petrol şi hrană ca pentru un secol. Neiniţiaţii, să moară!...
CONCLUZIA: LUPTA ÎNTREGULUI POPOR, ca luptă pentru apărarea Suveranităţii Ţării, ca luptă de clasă pentru recucerirea bunurilor furate din tezaurul naţional de valori. Ea trebuie reluată aşa cum s-a început, democratic, prin PROTESTE. În caz contrar, vai de mama lor să se recurgă la arme... Nu şi nu! Mai ales şi mai ales printr-o lupta de clasă dintre state (furtul din petrolul excepţional al Libiei, prin rapt -  dau un singur exemplu de asemenea luptă de clasă între state, la mişto: săracii Europei şi bietele SUA au tăbărît pe bogatul stat Libia şi l-a somat să li se dea petrolul! Haiducie inversă sau haită de coioţi?! Ce tupeu!), luptă de clasă despre care v-am vorbit încă din 1971, visînd la o Europă unită, dar nu chiar aşa!... Cugetaţi! Raţionaţi!...
Şi iac-aşa, din astfel de motive, cu referire la fiecare popor, doresc, ACUM, o lume nouă, o lume unită - STATELE UNITE ALE LUMII - uniune de state independente - sub lozinca mea "OAMENI DIN TOATĂ LUMEA, UNIŢI-VĂ!" (Tokyo,februarie 1990) sau oricare altă firmă. Pentru pace şi prietenie între popoare, pentru salvarea a 7 miliarde de vieţi!

P.S. IATĂ DE CE:(vezi video imediat). STATELE UNITE ALE LUMII trebuie să se unească pentru salvarea identităţii tuturor popoarelor, a suveranităţii fiecărui stat şi popor, pentru pace, prietenie şi salvarea celor 7 miliarde de oameni de pe planeta PĂMÎNT de la pieire programată (probabil la 21.12.2012? prin cine ştie ce armă psihotronică?). În aparenţă s-au format 2 tabere: 1) SUA şi Uniunea Europeană (viitoarea SUE) şi 2) China şi Rusia (cu viitoarea Uniune a Eurasiei). Un viitor asemenea conflict ar fi fatal. Dar nu va fi, pentru că sînt încîrdăşite.
ing. Savin BADEA


Băsescu vrea o "CEDARE MASIVĂ DE SUVERANITATE" a ţării în favoarea UE

DACĂ MAI AVEAŢI DUBII ÎN LEGĂTURĂ CU CINE ESTE BĂSESCU!!!

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, la Sulina, necesitatea realizarii Statelor Unite ale Europei, el precizand ca acesta este punctul sau de vedere si avertizand ca “numai prin cedarea masiva de suveranitate Europa mai poate ramane o putere economica si militara”.

“Numai prin cedarea masiva de suveranitate Europa mai poate ramane o putere economica si militara. (…) Altfel, Europa va ramane o carte de istorie a lumii, in care vei putea citi despre cele mai sofisticate culturi”, a avertizat Traian Basescu, potrivit Mediafax.

 Seful statului a apreciat ca viitorul Uniunii Europene ca structura politica de forta este “incert” daca nu se iau “deciziile care trebuie luate pentru functionarea UE”.

El a sustinut necesitatea realizarii “Statelor Unite ale Europei”.

Traian Basescu a precizat ca este vorba despre punctul sau de vedere, ca nu sunt “decizii subterane” luate la nivelul UE, ci este “viziunea” sa cu privire la evolutia Europei in continuare.

“UE pierde constant, in ultimii zece ani, in competitivitate in raport cu China, SUA, cu alte mari puteri economice. Si cand nu ai forta economica, nu poti fi nici o forta militara. Degeaba ataci Libia, ca nu castigi razboiul. Iar securitatea este fundamentala, iar securitate nu se poate face decat cu bani, iar banii nu pot fi produsi decat de o economie performanta. Iar o economie fragmentata, cu politici diferite in 27 de state nu ne face competitivi din punct de vedere economic. Ne trebuie, ca europeni, performanta economica, ne trebuie securitate si aceste doua elemente fundamentale nu pot fi facute decat prin decizii politice fundamentale. Si repet teza prin care am trecut deja: trebuie sa decidem repede, in urmatorii doi-trei ani, daca vom crea ‘Statele Unite ale Europei’ sau nu. Si subiectul este extrem de delicat si dificil pentru ca trebuie asigurat un leadership formidabil la nivel european, care sa convinga cele 27 de natiuni – 28, ca intra si Croatia de indata – ca numai prin cedarea masiva de suveranitate Europa mai poate ramane o mare putere economica si o putere militara pe masura, capabila sa asigure securitatea cetatenilor ei”, a declarat presedintele Basescu, potrivit Agerpres, la tabara de vara de la Sulina, organizata pentru tinerii romani care traiesc in diaspora. 
SURSA: Daniel ROXIN 

Presedintele Basescu crede ca, de dragul SUE, ar ...


Basescu: Cedarea de suveranitate nu e o noutate in Uniunea Europeana

  • Joi, 2 februarie 2012 13:20
Seful statului Traian Basescu a facut astazi o analiza a situatiei economiei globale, care a fost generata de criza din zona euro. In opinia sefului statului, "mai devreme sau mai tarziu" toate statele UE vor trebui sa cedeze din suveranitate.
"Asa cum spunea si domnul comisar Ciolos, Europa este un santier, un santier care a fost generat de criza. Probabil ca in lipsa crizei economice declansata in 2008 si sesizata de noi, dar si de multi alti europeni, abia in 2009, acest santier n-ar fi existat. Dar realitatea este ca, prin criza, am fost obligati la progres, in primul rand la un progres in procesul de integrare. " - a declarat Traian Basescu.
Seful statului a fost invitat la conferinta "Romania in UE - 5 ani de la aderare", organizata de MAE si Ministerul Afacerilor Europene, eveniment la care au fost prezenti si comisarul european Dacian Ciolos si ministrii Leonard Orban si Cristian Diaconescu.
Traian Basescu a explicat ca, in opinia sa, situatia grava in care au ajuns statele din zona euro este generata in mare parte de marile lipsuri ale tratatului care stat la baza UE in 1992 la Maastricht. Seful statului a spus ca situatia ar fi fost diferita acum, daca in 1992 s-ar fi pus bazele unor politici monetare comune, care sa sprijine puternic moneda euro, aflata acum in pericol din cauza Greciei.
Exista insa si o explicatie, a mai spus presedintele Romaniei, pentru aceasta lipsa majora din bazele Uniunii Europene. El sustine ca multe state nu au fost dispuse la acea vreme sa cedeze din suveranitate.
"Atat s-a putut. Atata au fost dispuse statele membre sa cedeze din suveranitate, intr-o zona care a fost foarte sensibila pana acum. Sigur, nu e o noutate in Uniunea Europeana cedarea de suveranitate (...) Acum s-a accentuat cedarea de suveranitate, dar ea este insuficienta, pentru ca, in viitor, sa avem o Uniune Europeana competitiva. Pasii urmatori va trebui sa-i facem destul de repede, pentru ca aici nu mai este vorba despre interes national, discutam de un interes european." - a declarat Traian Basescu, citat de stirileprotv.ro.
In opinia sefului statului, singura solutie pentru ca statele din zona euro sa reziste in fata crizelor economice este realizarea Statelor Unite ale Europei, prin cedarea de suveranitate, si formarea unui competent puternic in relatia cu SUA, China si alte asemenea forte economice.

"Si eu nu ma feresc sa spun ca va trebui sa avem curajul sa spunem natiunilor noastre ca solutia corecta este realizarea Statelor Unite ale Europei. Va trebui, mai devreme sau mai tarziu, sa ne punem cu totii la un loc suveranitatea, pentru a crea suveranitatea Uniunii Europene. De fapt noi nu o aruncam in afara frontierelor casei in care traim, ci ne punem suveranitatea la un loc, pentru a realiza o Uniune Europeana suverana, capabila in ansamblul ei, sa stea in competitie cu marii actori globali ... cu SUA, cu China, cu India, cu Brazilia .. si asa mai departe." - a mai spus Traian Basescu.

Vezi şi: Sub semnul intrebarii - 20/Feb/2012 , mai ales ce spune dl. BLĂNCULESCU despre criza mondială.

VIDEO Jeffrey Franks: Toate tintele cantitative au fost ...


HotNews a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii.

O voce a Pietei Universitatii, Cladiu Craciun, ii propune presedintelui Basescu modelul economiei sociale

Sunt total convins ca, peste 30 de ani, lumea va fi atat de diferita incat discutiile de acum vor fi total irelevante. In lumea de atunci nu vor mai fi bani, dorintele oamenilor vor fi altele, iar schimburile se vor face diferit, spunea laureatul premiului Nobel pentru Economie Muhammad Yunus la o conferinta despre reformarea capitalismului pe care a sustinut-o zilele acestea la Praga.
Mi-am adus aminte de vorbele lui dupa ce am vazut interventia lui Claudiu Craciun la Antena 3 imediat dupa discursul presedintelui Traian Basescu de joi, in care discurs ne-a explicat ca trebuie sa ne pierdem suveranitatea nationala de dragul prosperitatii si competivitatii Statelor Unite ale Europei. Daca se prea poate sa stiti cine e Traian Basescu, Claudiu Craciun este cel care a fost o voce a Pietei Universitatii la dezbaterea din Parlamentul European din 31 ianurie.
La cald, dupa ce a ascultat spusele presedintelui, Claudiu Craciun a comentat ca seful statului pare sa creada ce exista o singura solutie si a propus ca, tocmai pentru ca Romania a ajuns o tara atat de fracturata, sa incercam mai bine sa experimentam economia sociala, o alternativa despre care se vorbeste tot mai mult si in interiorul UE.
Sincer, ma indoiesc ca Traian Basescu a auzit sau crede ca se poate face economie si cu morala. Presedintele nu stie decat sa scoata la mezat si putinele industrii strategice pe care le mai are Romania si sa se laude ca FMI-ul a zis ca am trecut clasa. Poporul zica ce vrea, stie domnia lui mai bine.
Revenind la solutia propusa de Claudiu Craciun, economia sociala functioneaza cu brio in tari din toata lumea. Din Banglades-ul lui Muhammad Yunus, pana in SUA, Haiti sau Italia. Iar in Romania a functionat inca din perioada antebelica. Probabil ca presedintele Traian Basescu nu a auzit de Costache Balcescu ori de Spiru Haret. Iar forme de economie sociala, de distributism,  au crescut si in Romania de acum, singure, de la firul ierbii.
Pentru ca am inceput cu profesorul Yunus, sa vedem cum functioneaza economia sociala in proiectul Grameen.
Fiecare afacere este detinuta de o asociatie a membrilor comunitatii locale, care are un consiliu de administratie ales la fiecare doi ani. Principiul alegerii este un om un vot. Structura face ca noi membri sa se roteasca in consiliu. Asociatia angajeaza un manager si oamenii necesari derularii afacerii.
Afacerile sociale platesc salarii corecte si reinvestesc profitul in dezvoltarea comunitatii. Modelul este mult mai sustenabil pentru ca le ofera oamenilor si comunitatilor posibilitatea sa devina mai valorosi.
Fiecare afacere le ofera celor ce locuiesc si lucreaza in comunitate serviciile de importanta vitala si produsele ce ii ajuta pe rezidenti sa duca o viata prospera.
N.B.
Claudiu Craciun este lector universitar doctor Catedra de Stiinte Politice si Studii Europene a Facultatii de Stiinte Politice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative. Este autor si editor al unor volume de specialitate precum Stat, violenta si suveranitate (Bucuresti: Tritonic, 2007) si co-editor impreun cu Paul E. Collins al volumului „Managementul politicilor publice. Transformari si perspective”. Iasi: Polirom, 2008. Titular al cursurilor „Politica Europeana”, „Organizare de partid”. Claudiu Craciun a obtinut titlul de doctor in stiinte politice in 2007 la SNSPA. A fost presedintele Asociatiei Internationale a Studentilor in Stiinte Politice – IAPSS (2002), presedinte al Societatii Globale a Studentilor si Tinerilor Profesionisti Romani – GRSPsociety (2009) si membru al Comitetului Executiv al Retelei Europene de Stiinte Politice – EpsNet (2004-2006). A absolvit un program masteral in politica europeana la London School of Economics and Political Science (2008). A lucrat in diferite pozitii de expert in politici publice in cadrul Secretariatului General al Guvernului si Ministerului Educatiei (2004-2009). Din 2009 este consultant in domeniul politicilor publice si managementului public.
Este fost co-presedinte al Miscarii Verzilor-Democrati Agrarieni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu