vineri, 16 iulie 2010

APĂRĂ-ŢI TALENTELE, POPOR ROMÂN! LA TV MM PUTEA FI SALVATĂ!!!

MOARTEA "ÎNSCENATĂ" DE ARTISTĂ, E CA O RĂZBUNARE - A UNUI ÎNVINS!. TELEVIZIUNILE ROMÂNEŞTI O VORBESC POSTUM MAI MULT DECÎT AR FI PREZENTAT-O PE VIU!
RUŞINE ŞI BISERICII, CARE HOTĂRĂŞTE ÎN LOCUL LUI DUMNEZEU, CE ŞI CUM! ODATĂ CE A BOTEZAT-O CREŞTINEŞTE, TREBUIA SĂ O ÎNMORMÎNTEZE TOT CREŞTINEŞTE! EA N-A REFUZAT RAIUL LUI DUMNEZEU, CI "RAIUL" ÎN CARE TRĂIM DE-O VREME! JUSTIŢIA A HOTĂRÎT CĂ A FOST SINUCIDERE... DAR PUTEA FI ÎNTÎMPLARE, ACCIDENT... BISERICA HOTĂRĂŞTE CUM SĂ PROCEDEZE, DUPĂ CUM HĂTĂRĂŞTE JUSTIŢIA? DACĂ JUSTIŢIA A GREŞIT, ŞI-ŞI REPARĂ EROAREA - SĂ ZICEM - REVINE ŞI HOTĂRĂŞTE CĂ A FOST ACCIDENT! BISERICA NU MAI POATE REPARA NIMIC. SCHIMBAŢI CANOANELE, SÎNT ALTE VREMURI!
TINERI, MM A DAT O "PILDĂ" PROASTĂ! PREŢUIŢI VIAŢA, DĂRUITĂ DE DUMNEZEU ŞI DE NATURĂ, TRĂIŢI-O FRUMOS, INDIFERENT DE GREUTĂŢILE PRIN CARE TRECEŢI!!
IUBIŢI VIAŢA ŞI PE APROAPELE VOSTRU, OMUL DE LÎNGĂ VOI! OM SIMPLU, TALENT SAU GENIU!
ing. Savin BADEA

Credeti ca Madalina Manole s-a sinucis?
Politia Romana
Madalina Manole s-a sinucis
Spune DA!
pentru ca: Madalina Manole a fost gasita in holul de langa baie, intr-o balta de sange, cu capul spart. Langa ea a fost gasit un bidon cu o substanta chimica, pe hol mirosind puternic a aceasta substanta.

Monica Anghel
Monica Anghel: ""Nu vad niciun motiv pentru care 
Madalina sa se fi sinucis"
Spune NU!
pentru ca: Colega de breasla a Madalinei Manole a declarat ca "nu vad niciun motiv pentru care Madalina sa se fi sinucis. Nu eram foarte bune prietene, eram colege si nu pot intelege gestul."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu