joi, 15 iulie 2010

DOUĂ SOLUŢII!

Emil Boc îi înfruntă pe contestatari

Primul ministru, Emil Boc, aflat într-o vizită pe şantierul şoselei de centură a Bucureştiului a fost huiduit de un grup de oameni. Dorind să afle care este cauza acestor manifestări, premierul s-a întors către aceştia dorind să poarte o discuţie, dar grupul s-a îndepărtat rapid. 
Emil BOC: " - La muncă! E singura soluţie!"
Savin BADEA: " - Desigur, aşa e, Domnule Prim-Ministru! Numai dacă se desfiinţează noţiunile de şomaj şi de capitalism, de exemplu! Prin MUNCĂ s-a ridicat OMUL de la rangul de MAIMUŢĂ! Prin MUNCĂ CREATOARE, INTELIGENTĂ!!! 
Ar mai fi o soluţie: să-L schimbăm pe Preşedintele României, BĂSESCU-VODĂ, tot Guvernul României, în frunte cu Dumneavoastră şi, desigur, toată clasa politică (RABLA), inclusiv tot sistemul politico-economic, sistemul capitalist! Vom pune în loc o nouă societate, Societatea Inteligentă, mai bună şi mai dreaptă!
În loc vom pune pe alţii, mai capabili, pe moment, şi, pînă una-alta, lui Vodă şi Domniilor Voastre, vi se va explica, cu CRETA PE TABLĂ, ce înseamnă o SOCIETATE INTELIGENTĂ. După ce veţi obţine titlul de DOCTORI în problemele Societăţii Inteligente, vă veţi putea întoarce în vechile funcţii, DACĂ POPORUL VĂ VA REALEGE! Vă doresc succes! Vă sfătuiesc să întoarceţi timona spre noua societate, pînă nu eşuăm, cu toţii, lamentabil!"
Cu drag, ing. Savin BADEA 
PS. Nu baliverne, BANULE! Ultimile 2 cuvinte ţi-au sărit din gît! Şi "inteligenţa!" Ia creta şi tabla şi explică, pe înţelesul tuturor: Ce-ai făcut 20 de ani? E simplu, nu!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu