miercuri, 21 iulie 2010

CEAUŞESCU TRĂIEŞTE! - ARGUMENTE - CÎRDĂŞIE CAPITALISTĂ

Mugur Isărescu: Realitatea este cinică, dureroasă, iar societatea românescă trebuie să o accepte

"Realitatea este cinică, dureroasa, iar societatea românescă trebuie să o accepte." Este declaraţia făcută astăzi de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, în cadrul dezbaterii cu tema "România 2010: constrângerile economico-financiare şi imperativele sociale" organizată de Săptămâna Financiara şi cotidianul Financiarul.


NOTA MEA:
Acceptaţi atunci şi dumneavoastră "LĂMURIREA" de mai jos:
AŢI AMESTECAT Bugetul de Stat cu Fondul de Pensii şi Asigurări Sociale şi de Sănătate! Una-i una, alta-i alta! DREPTURILE OMULUI? - un KAKA MARE! Mai ales dreptul la viaţă şi la muncă!
UN PLAN DIABOLIC DE GENIAL! - TOTU-I CA LA UN CONCERT CU O ORCHESTRAŢIE FANTASTIC DE ARMONIOASĂ, ÎN GRIJA CANALIILOR FAŢĂ DE OM!
Fiţi atenţi la ultimile cuvinte:
"SISTEME PRIVATE DE PENSII ŞI DE SĂNĂTATE"! 
 
Iarăşi statul e... impotent! Ca şi-n alte dăţi! Ca şi în cazul uzinelor, care erau doar "fier vechi"... şi s-au dat mai pe nimic la bogaţii noştri şi la bogaţii străini! Că STATUL e un PROST MANAGER!
Acum "SISTEMUL DE PENSII DE STAT" e pe post de "fiare vechi!" - a fost pus pe butuci!... Barca lui s-a spart! Treceţi în altă barcă! BARCA PRIVATĂ! SĂ VĂ JUMULIM ŞI NOI!
Oricîtă dreptate le-aş da - din prevedere - diversiunea e cu... cîntec! Să vă fie ruşine: la toţi! - Preşedinţi, Guverne, Guvernatori, Parlamentari, Politicieni... Pentru: Pensii tăiate 15%, impozitarea pensiei minime, că-s copiii plecaţi la Căpşuniadă şi la Macaronari... Cineva e tîmpit! Ori noi, pensionarii, ori cei care ne obligă să fim luaţi de proşti!
Păi de ce n-a investit STATUL fondul nostru de pensii (pentru pensia noastră) în afaceri prospere? Nu, că i-a plătit pe "taţii" voştri!... Dar cei cu "fond de pensii privat" nu-şi plătesc pe "taţii" lor? Nu că ăia-s mai daţi dracu'... Au două testicule, iar statul-stat numai unul! De ce nu-i chemaţi pe Căpşunari şi pe Macaronari în ţară, la o viaţă mai bună? De ce nu daţi de lucru la şomerii "noştri"  să producă, să contribuie, să repornească economia, să duduie...? Vă bateţi joc de noi, de ei, şi chiar de capitalism, în numele căruia v-aţi căpătuit! 

Ceauşescu a trimis Birocaţiii - o zi pe săptămînă - în fabrici şi uzine, să muncească, să producă! De rîsul curcilor! Se împiedecau muncitorii de ei! Pe noi unde ne trimiteţi "să producem"? Din ce bani să contribuim şi la Pensii Private. Pe tineri I-AŢI OBLIGAT să aleagă unde să depună... Noi de unde depunem? Pentru o a doua viaţă?
"LANŢUL SLĂBICIUNILOR" E PERFECT - CRIMA E PERFECTĂ! Vor să-i "omoare" pe cei care au construit SOCIALISMUL, dăruit vouă, tinerii noştri capitalişti-comunişti!
Dar de unde, mă, SĂ INVESTIM şi în SISTEMELE PRIVATE DE PENSII ŞI DE SĂNĂTATE?! Din ce? Din care pungă? Şi, ca Stan Păţitul, cine ne garantează (pensiile private), într-O LUME DE HOŢI, că nu veţi fi mai proşti ca statul? Tot STATUL, IMPOTENTUL? 
În 1 februarie 1989, cînd m-am exprimat ŞI în favoarea PROPRIETĂŢII PRIVATE, nu credeam că veţi fi incorecţi, monstruoşi! Nici prin cap nu-mi trecea! Avea dreptate Ceauşescu să ne rîdă-n nas! Ştia că veţi SPECULA orice TÎMPENIE... Şi de aia e mereu viu!
S-ar putea să fie şi mai rău: aţi pus deja răspîndaci să ne spună: "S-AR PUTEA SĂ NU MAI PRIMIŢI DELOC PENSIA!" 
Asta-i ULTIMA LOZINCĂ, ULTIMA PLESNEALĂ, înainte de ştreang! 
ŞTREANGUL CUI? Vom mai vedea...
O lume de HIENE UMANE! Ne aşteaptă să...MURIM! Nu, ne mai jupoaie un pic, cît de cît! - răzbunare sinistră!
ing. Savin BADEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu