sâmbătă, 17 martie 2012

ALBINE, "AVEŢI GRIJĂ" DE TRÎNTORII DIN CLASA POLITICĂ ACTUALĂ, "RABLA", INCLUSIV DE EUROPARLAMENTARII PREŞEDINTELUI!....

BANCUL ZILEI: Becali, Vadim şi Băsescu la aceeaşi masă


Vadim, Băsescu, Becali
Vadim: pe mine ma trimis D-zeu sa fiu presendintele Romaniei
Becali: Ba eu sunt trimisul Lui.
Basescu: Sunteti nebuni amandoi, nu v-am trimis pe niciunul

***
Un tip intra intr-un bar deschis recent in centrul Bucurestiului. La bar – un robot! Robotul ii serveste un cocktail si-l intreaba:
- Ce IQ aveti?
Omul raspunde:
- 150.
Robotul incepe sa faca o conversatie cat se poate de agreabila despre factorii incalzirii globale, fizica cuantica si spiritualitate, biochimie, Constitutia europeana, nano-tehnologii si sexualitate orientala.
Clientul este impresionat si se decide sa faca un test. Iese din bar si se intoarce pentru o noua comanda.
Din nou, primeste un cocktail si intrebarea despre IQ.
Omul raspunde:
- 100.
De data aceasta, robotul vorbeste despre fotbal, Formula 1, vedete TV, diete alimentare, scandalurile din PSD si Alianta DA.
Cu totul impresionat, tipul iese din bar si se intoarce pentru un test final. Robotul il serveste impecabil si pune intrebarea standard.
Omul raspunde:
- Aaaa… cred ca… aaa… 50.
La care robotul il intreaba:
- Nu-i asa ca la urmatoarele alegeri votezi cu Vadim sau Gigi Becali? Astia patrioti adevarati!…

CUM s-au înjurat Becali şi Vadim: de la "maimuţa curentată" la "îţi rup botul" VIDEO


REALITATEA.NETDe-a lungul timpului, cei doi au avut o relaţie tensionată. Nu de puţine ori şi-au adresat cuvinte grele. Cu toate acestea, în primăvara lui 2009, când Becali era arestat, Vadim Tudor l-a susţinut la inclus pe listele PRM pentru europarlamentare, iar împreună cei doi au intrat în Parlamentul European.  A urmat pacea, ruptura, iar acum o nouă alianţă pentru alegerile locale între "doi patrioţi".
Vadim şi Becali sunt din nouîmpreună.
Preşedintele PNG, George Becali, a anunţat, vineri, după şedinţa Consiliului Naţional, că partidul pe care îl conduce va participa la alegerile locale şi generale în alianţă cu Partidul România Mare, gruparea condusă de omul politic cu care Becali a avut schimburi dure de replici.

Becali a fost, in opinia sefului PRM, "banditul Cacareaza", "Sifiliticul", "un bolnav psihic in criza", "un cretin", un "drogat", "aschimodia fricoasa", "vinzator de iaurt", "derbedeu", "Gigi Tintarul". Sintagma care a dobindit cea mai mare notorietate din aceasta serie este cea de "maimuta curentata", cu derivata ei, "maimuta beata". Becali, la rindul sau, i-a raspuns lui Vadim tot in cuvinte aspre, repetindu-i de mai multe ori ca e "nebuna". Patronul Stelei a adaugat ca nu are ce discuta cu "un om bolnav", cu cineva care nu poate sta bine de vorba decit cu "pisicile si cu cîinii".
Sa redam mai pe larg cateva dueluri. Vadim Tudor: “N-am ce vorbi cu derbedeul asta. Sa-l ia mama dracului de hot care a vrut sa imi dea un milion de dolari sa-l bag in parlament. Vagabondul dracului!”. Replica lui Becali : “Daca ar fi tara toata ca el, am fi o tara de handicapati. El nu e sanatos mintal. Jur pe familia mea ca n-am vrut sa ii dau un milion de dolari sa ma bage in parlament. Omul asta fabuleaza. Traieste cu cainii si pisicile in casa si vorbeste cu ei. E tribunul cainilor si pisicilor.”
Cu alt prilej, Vadim refuza sa mai stea de vorba cu “unul care n-are bacul”. Becali vine in episodul urmator cu diploma de absolvire a liceului, spune ca s-a inscris si la facultate. In aceste conditii, Vadim n-are incotro, trece la adresarea directa: “Esti un rahat cu ochi, vagabondule!”. Becali riposteaza, Vadim este “un neispravit, un spagar care cere oamenilor bani sa ii bage in parlament”. Vadim il executa scurt, ca pe stadion: “Tu esti o maimuta curentata”. Becali nu mai are ce discuta, “gata, cand te prind iti rup botul”.

nelutiu



Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/bancul-zilei-becali-vadim-si-basescu-la-aceeasi-masa_923668.html#ixzz1pNRvSu2r

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu