joi, 22 martie 2012

DOUĂ FABULE CU BIVOLI, CU BERE ŞI CU TÎLC.



Descriere detaliata:
În primăvara lui 2007, clipul "The Battle at Kruger" devenea unul dintre cele mai căutate de pe YouTube, vizionat de peste 36 de milioane de ori şi în continuă vizionare. Clipul surprinde o întâlnire senzaţională dintre doi prădători de top: o familie de lei înfruntă un crocodil pentru un pui de bivol, în Parcul Naţional Kruger din Africa de Sud. Înregistrarea a fost făcută de un amator în timpul unui safari şi surprinde o cireadă de bivoli africani păscând în apropierea unor lei ascunşi în vegetaţie. Leii se năpustesc asupra bivolilor, reuşind să înhaţe un pui, cu care aterizează în apă. Când părea că leii şi-au asigurat o masă copioasă, un crocodil izbucneşte din apă şi-şi înfige dinţii în pradă. Leii reuşesc să smulgă bivolul din colţii reptilei, dar au de înfruntat cireada care, între timp, s-a adunat într-o mare neagră şi ameninţătoare pentru a-şi salva puiul. Cu ajutorul experţilor în viaţă sălbatică analizăm această confruntare, dezvăluind metodele de vânătoare ale leilor şi crocodililor dar şi cele de supravieţuire ale bivolilor? în ciuda tuturor obstacolelor.
 

 TEORIE !!!
     Turma de bivoli se deplaseaza intotdeauna cu viteza celui mai incet bivol din turma. Cand turma este vanata, de obicei este ucis cel mai slab si mai din urma bivol. Aceasta selectie naturala este benefica turmei ca intreg, pentru ca astfel, prin eliminarea celor mai slabi membri, se imbunatatesc viteza si sanatatea turmei.      Cam in acelasi mod, creierul uman poate opera doar atat de repede cat ii permite cea mai slaba celula. Consumul de alcool, dupa cum se stie, omoara celulele creierului, dar in mod normal prima data omoara celulele cele mai slabe.  
     In acest mod, consumul regulat de bere distruge cele mai slabe celule cerebrale, facand creierul o masina mult mai rapida si mai eficienta.
    Acesta este si motivul pentru care, intotdeauna te simti mai destept dupa cateva beri.


MORALA MEA: Consumul regulat (?) de bere m-a dus la diabet, iar acesta la infarct! Aviz amatorilor.... Savin BADEA

Citeste mai mult: ŞASE FABULE – Montaj: Savin BADEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu