vineri, 23 martie 2012

EXPERIMENT (8) ARGUMENTE NOI PENTRU STATELE UNITE ALE LUMII

"O LUME BEZMETICĂ - CONDUSĂ DE LIDERI BESMETICI" - Exemple:

Guvernul thailandez se intruneste pe ascuns

Guvernul thailandez este pe deplin functional , dar locul in care se intruneste nu poate fi divulgat, de teama protestelor, a declarat marti purtatorul de cuvant al guvernului de la Bangkok .
Purtatorul de cuvant Natawut Saikau sustine ca divulgarea locului unde functioneaza acum guvernul "ar putea provoca multe probleme", relateaza AP.
Mii de protestatari au inconjurat marti sediul temporar al guvernului dintr-un terminal dezafectat al unui aeroport din Bangkok, dar oficialii si angajatii de stat au parasit incinta inca de luni, cand au inceput protestele.

Citeste mai mult pe: http://stiri.acasa.ro/extern-199/guvernul-thailandez-se-intruneste-pe-ascuns-53714.html#ixzz1pquEf98L

Exemplu trist:

Credeaţi că nu e adevărat? Grecia şi-a pierdut suveranitatea!

autor: FrontPress 04.07.2011



Mai ţineţi minte când s-a pus problema ca Grecia să renunţe la anumite aspecte ce ţin de suveranitatea naţională, ca fiind condiţie pentru noul împrumut? Ei bine, acest lucru chiar se întâmplă.
Nu o spunem noi, ci şeful miniştrilor de Finanţe din zona euro, luxemburghezul Jean-Claude Juncker. 
“Suveranitatea Greciei va fi masiv limitată”, a spus oficialul european, într-un interviu pentru o publicaţie germană, în care a explicat că acum Grecia trebuie să vândă din activele statului într-un mod similar cu cel pe care îl avea Germania de Est după căderea comunismului.
Acesta a dat un exemplu de model de privatizare, crearea unei agenţii independente cum au avut nemţii agenţia Treuhand, care a vândut între 1990 şi 1994 nu mai puţin de 14.000 de firme est germane.
Jean-Claude Junker este preşedintele Eurogrupului şi este unul dintre oamenii cheie care a participat la negocierile pentru acordarea unui nou împrumut pentru Grecia.
Declaraţia sa privind limitarea suveranităţii Greciei a fost comentată de presa străină ca atunci când iei bani din afară trebuie să te aştepţi să ţi se limiteze libertatea.
Conform unei informații publicate de Financial Times cu mult înainte de acordarea noului împrumut, autorități din afara țării vor prelua controlul asupra unor funcții care în mod normal aparțineau autorităților interne. Printre acestea, colectarea impozitelor și privatizările. De pe Capital


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu