joi, 8 martie 2012

IATĂ CE SE CERE, prin exploatarea subsolului ROMÂNIEI: IADUL PE PĂMÎNT!... DIN NOU DESPRE GAZUL DE ŞIST. 3 FILME COMPLETE:"GASLAND", "2012" ŞI "APOCALIPSA LUI IOAN"

Citiţi şi: GAZUL DE ŞIST  şi
FACEŢI-I MUZEU! O ALTĂ ROŞIE MONTANA - GAZELE DE Ş...
de pe "MIRACOLUL IUBIRII".

Franţa: primul stat din lume care a interzis prin lege fracturarea hidraulica pentru a exploata gazele de şist. Afla cum au facut.

“Dragile noastre companii petroliere: nu va interzicem sa exploatati gazele de sist. Doamne fereste. Puteti purcede oricand, ca ,deh, Franta este bogata si este o tara libera .. cu atat mai mult cu cat v-am si dat licente pentru asta  … Interzicem insa numai un singur lucru: extragerea lor prin fracturare hidraulica …”
***
En application de la Charte de l’environnement de 2004 et du principe d’action préventive et de correction prévu à l’article L. 110-1 du code de l’environnement, l’exploration et l’exploitation des mines d’hydrocarbures liquides ou gazeux par des forages suivis de fracturation hydraulique de la roche sont interdites sur le territoire national.
Cu alte cuvinte: "CĂUTAŢI ALTĂ METODĂ!"
Fostul lider cubanez Fidel Castro (85 de ani) a scris, joi, că lumea se îndreaptă "spre abis", odată cu descoperirea şi exploatarea vastelor rezerve de gaze de şist.

NOTA MEA: SE DOREŞTE ANARHIE, IAD!!! - MOTIV PENTRU "O NOUĂ ORDINE MONDIALĂ"... CONTINUĂ! ŞI SE DORESC CÎŞTIGURI INCOMENSURABILE ŞI NEMILOASE. N-ARE IMPORTANŢĂ CUM.

Vezi şi VIDEO:

Gasland - OTRAVIREA VOITA A APEI. METODA ... - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=iLal7aUqZRM - Încorporarea a fost dezactivată la cerere (DE CĂTRE CEI NU DORESC SĂ SE AFLE DESPRE DEZASTRUL DIN AMERICA!) 
Vă rog să traduceţi aceste 3 filme: "GASLAND", "1012" şi "APOCALIPSA LUI IOAN". Care român se oferă?

Video: „GASLAND” – OTRĂVIREA VOITĂ A APEI
Un documentar despre METODA FRACŢIONĂRII HIDRAULICE
Motivând exploatarea gazului, vor de fapt să distrugă pânza freatică?

Video la http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iLal7aUqZRM
(apăsaţi pe butonul CC pentru a activa subtitrarea în limba română)
America e distrusă. SUA este împânzită de sonde de gaz prin fracţionare hidraulică.
        Localităţi părăsite, sonde şi instalaţii peste tot, pe pământurile oamenilor, în spatele curţilor, cimitirelor, oraşelor.
Se împrăştie gaze otrăvitoare peste tot. Oameni bolnavi cu probleme neurologice de la chimicalele volatile folosite în procesul de extragere.
Apa otrăvită şi toxică. Pânzele freatice contaminate, râuri contaminate, pământuri otrăvite, aer ucigător cu miros de iad.
Oamenii au încercat să filtreze totuşi această apă care nu e bună nici de spălat. N-au reuşit nici cu cele mai performante instalaţii. Chimicalele au topit membranele de la             filtre.
        Câte o sondă pe km pătrat. Toată America ce împânzită. New Yorkul riscă să rămână fără apă.
Garda de mediu din SUA a rămas fără fonduri în urma acestui documentar.
Strategia corporaţiilor este să se mişte rapid, fulger. Iar dacă cineva vine cu obiecţii sau cu acuze că e poluare şi apa este otrăvită, corporaţia cere să fie acţionată în instanţă         şi să se prezinte dovezi din partea celor ce reclamă. Adică un fel de vânare de vânt. Şi dacă unltimul om va sta în faţa lor trec peste el şi sondează mai departe.
Procesul de extracţie este laborios şi cere o logistică formidabilă. Sute de camioane fac un du-te vino continuu. Se consumă resurse multe şi se obţine nu mai mult de o             „butelie de gaz”.
        Aparent este o goană după resurse. Dar de fapt este lucrarea satanei de a pârjoli pământul.
Oameni f.f. bolnavi, animale care-şi pierd părul, oraşe şi localităţi părăsite, oameni trataţi cu dispreţ şi ironie………America anului 2010. Astăzi este şi mai rău şi este pe             cale să se întâmple şi la noi în România în 3 zone la început: Bârlad-Vaslui, Dobrogea, Bihor, adică zonele cu cele mai mari pânze de ape freatice de adâncime, care vor fi         spurcate.
Deci fraţii care au pricepere şi pot traduce documentarul să o facă rapid. Că dacă ştirile sunt adevărate, ăştia se vor apuca de treabă rapid şi în timp ce noi bolborosim pe             aici, ăştia ne-au şi otrăvit.
        Corporaţiile au experienţă şi un PR fenomenal. E greu să le stai împotrivă dacă şi-au început treaba.
        Aşa că să traducem acest documentar şi să-l împrăştiem rapid.
Polonezii l-au tradus deja, căci şi ei sunt luaţi în vizor.
Zonele din România programate pentru exploatare prin fisurare hidraulică:
BÂRLAD (VASLUI)
Voivozi (Bihor)
Tria (Bihor)
Băile Felix (Bihor)
Tulca (Bihor)
Adea (Arad)
Curtici (Arad)
Periam (Timiş)
Biled (Timiş)
Păuliş (Timiş)
Parta (Timiş)
Buziaş (Timiş)
Crai (Timiş)
Măcin (Tulcea)
Babadag (Tulcea)
Capidava (Constanţa)
Eforie (Constanţa)
Costineşti (Constanţa)
Vama Veche (Constanţa)
Adam Clisi (Constanţa)
 CHEVRON aparţine Concernului ROCKFELLER (SUA etc.)

Citiţi, vă rog, şi:

Saccsiv's Weblog

CHEVRON (Rockefeller) vor incepe exploatarea GAZULUI DE SIST DIN ROMANIA, prin metoda fractionarii hidraulice. Ne iau gazul si ne ofera cutremure si poluare …

Posted in Chevron by saccsiv on ianuarie 27, 2012
Iata ce aflam din articolul Gazul de şist, a doua Roşia Montană:
Modul în care străinii vor să exploateze resursele naturale ale României este pe punctul de a declanşa un nou scandal. După Roşia Montană, al cărei aur este vizat de canadienii de la Gold Corporation, americanii de la Chevron vor să înceapă, luna viitoare, forările în solul românesc pentru exploatarea gazului din şistul argilos. Chevron a câştigat licitaţiile pentru astfel forări în România în judeţele Bihor, Vaslui şi Constanţa, după ce a depus, în iulie 2010, oferte câştigătoare pentru trei perimetre cu o suprafaţă totală de 2.700 de kilometri pătraţi.
Gazul de şist este noul combustibil vedetă al momentului şi, aparent, România ar avea potenţial în această zonă. Gazele de şist sunt gaze obişnuite, dar care sunt captate în structuri geologice foarte dificil de accesat şi care necesită tehnologii speciale pentru extragere. În România este vorba despre o tehnologie controversată la nivel mondial, numită fracţionare hidraulică, care presupune pomparea de milioane de litri de apă, amestecată cu substanţe chimice care dizolvă rocile, în pământ, pentru a elibera gazele prinse în ele.
„Operaţiunile noastre se concentrea¬ză în două zone: Bârlad şi Dobrogea. Prima sondă de explorare va fi săpată la Bârlad în a doua parte a anului viitor, iar din 2013 avem în plan săparea a opt sonde în Dobrogea“, a declarat pentru ZIARUL FINANCIAR Thomas Holst, country manager pentru România în cadrul Chevron Upstream Europe.
Ecologiştii şi cetăţenii obişnuiţi sunt însă îngrijoraţi de pericolele la adresa mediului pe care procedura le implică. Ei susţin că s-ar putea ajunge la o poluare a apei freatice, având consecinţe dezastruoase asupra sănătăţii consumatorilor şi agriculturii. Există deja precedente cum ar fi Franţa, care a interzis producţia de gaz de şist pe teritoriul său, sau chiar SUA, care sunt în curs de modernizare a procedurii. În statele americane New York şi Pennsylvania oamenii care locuiesc aproape de astfel exploatări s-au înregistrat dând foc la apa de robinet contaminată cu gaz metan.
De asemenea, politica energetică a Marii Britanii este zguduită după ce operaţiunea experimentală de extragere a gazelor naturale din plăcile de şist din Lancashire a fost oprită, sub suspiciunea că ar declanşa cutremure, după ce mai multe mişcări seismice de mici dimensiuni au fost înregistrate în zonă.
Chiar şi vecinii bulgari au obţinut, la începutul acestui an, după proteste de stradă, interzicerea unor astfel de exploatări, după ce în iulie guvernul bulgar a încheiat un acord, tot cu firma americană Chevron, pentru explorarea gazului de şist în regiuni extinse din nord-estul ţării. Parlamentul bulgar a adoptat, în urmă cu o săptămână, o decizie ce interzice complet exploatarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică pentru o perioadă de timp nelimitată iar guvernul de la Sofia a retras companiei americane licenţa de explorare.
Mai mult chiar, în Bulgaria a fost programată pentru ieri o actiune de protest, în faţa Ambasadei României din Sofia, împotriva activităţii de exploatare a gazului de şist din România. „Sperăm ca ne vor auzi mai mulţi români şi că vom lupta împreună împotriva acestui pericol. Este o situaţie urgentă, fiindcă începerea extracţiei prin fracturare este planuită în februarie şi dacă va începe, nu va mai putea fi oprită! Problema este că românii nu sunt deloc informaţi cu privire la această situaţie gravă. Este nevoie de oameni care să ia atitudine şi în România! Dacă exploatarea gazelor din şisturi va fi permisă în România, munca noastră a fost în zadar“, a declarat Mariana Christova de la Universitatea Tehnică din Sofia.

Vezi aici un film despre exploatarea gazelor de şist prin metoda fracţionării hidraulice.
Comentariu saccsiv:
   Cititi va rog si:
Guvernul SUA confirma legatura intre cutremure si fracturarea hidraulica (practica de a injecta apa in formatiunile stancoase adanci)
Sa ne amintim:
John Davison Rockefeller (1839 – 1937) fondeaza in 1870, impreuna cu fratele sau William Rockefeller (1841 – 1922), mega colosul Standard Oil stramosul:
Standard Oil of New Jersey (SONJ), redenumita Exxon acum parte a ExxonMobil, corporatie membra Council on Foreign Relations.
Standard Oil of New York, redenumita Mobil, acum parte a ExxonMobil.
Standard Oil of California, redenumita Chevron, corporatie membra Council on Foreign Relations
Standard Oil of Indiana, redenumita Amoco, acum parte a BP, corporatie membra Council on Foreign Relations
Standard Oil of Ohio sau Sohio, acum parte a BP.
Anglo-American Oil Co., acum Esso UK.
South Penn Oil Co., devenita Pennzoil acum parte Shell, corporatie membra Council on Foreign Relations
   Cititi va rog mai multe la:
Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)
Sa nu uitam nici ca:
Rosia Montana Gold Corporation – o afacere evreiasca …
«

Saccsiv's Weblog

Dupa carbunele din Kosovo. SOROS pune mana si pe gazul de sist din Polonia

Posted in George Soros, Polonia by saccsiv on septembrie 22, 2011
Citez din articolul Lovitura lui Soros: Cumpără Polonia:
San Leon Energy Plc, compania de exploatare a gazelor naturale controlată de omul de afaceri american de origine maghiară George Soros, se așteaptă ca licențele pentru gazul de şist pe care tocmai le-au obținut să fie mai profitabile chiar decât cele din Statele Unite ale Americii, conform unor informații publicate de Business Week.
San Leon, care a devenit unul dintre cei mai mari exploatatori de rezerve de gaz din Polonia după ce a cumpărat Realm Energy International Corp. pentru 142 de milioane de dolari, se așteaptă ca profitul obținut când va trage linie, să fie mai mare decât cel obținut acasă în America.
Inevestitorul George Soros deține, prin San Leon, 14 licențe asupra a mai mult de jumătate de milion de hectare de teren în  această țară est-europeană, în vederea explorării de gaze de șist și de hidrocarburi convenționale.

Conform Administrației Americane a Energiei, Polonia are o capacitate de producție de gaze de șist de 5,2 mii de miliarde de metri cubi.
Gazele de şist sunt practic tot gaze obişnuite, dar care sunt blocate în şisturi argiloase şi care sunt mai greu de exploatat faţă de gazele convenţionale.
Soros a pus ochii și pe rezervele din Kosovo
Conform unor informații publicate de Wall Street Journal, Sahit Muja, care este director al companiei Albanian Minerals, are acces la bogățiile minerale ale statului Kosovo care mai cuprind și zăcăminte de zinc, crom, aur, argint și nichel. Considerat a fi omul de legătură al lui Soros, acesta intenționează să pună mâna pe revervele de cărbune din Kosovo.
Mai mult, valoarea totală a rezervelor de cărbune (15 miliarde de tone) este estimată a fi de 300 de miliarde de euro.
O serie de informații publicate anul trecut de către presa sârbă arată că guvernul din Kosovo ar fi promis administrației Clinton ca acordurile de concesionare a rezervelor să fie făcute cu companii americane.
Coincidenţă sau nu, preşedintele Agenţiei de Privatizare din Kosovo este Dino Asanaj, un personaj al cărui CV este strâns legat de activităţi realizate în Statele Unite (vezi link). Mai mult, Asanaj a fost reprezentant al KLA (Kosovo Liberation Army) în Statele Unite. Conform unor informaţii publicate într-un comentariu pe blogul Wall Street Journal, KLA ar fi primit ajutoare financiare de la Fundaţia lui George Soros.
După unele estimări, provincia Kosovo are una dintre cele mai mari rezerve demonstrate de cărbune din lume. 
Comentariu saccsiv:
   Polonezii astia nu puteau sa exploateze singuri gazul de sist? Probabil ca da, dar pe vremea vechii conduceri a statului.
Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident de avion. Va merge de acum Polonia in rand cu lumea?
Dupa instalarea noii conduceri, rechinii financiari isi fac de cap si in aceasta tara:
Din ciclul „POLONIA INTRA IN RANDUL LUMII”: Cel mai mare furnizor de energie electrică din Polonia îşi vinde acţiunile
Indubitabil, POLONIA VA MERGE SI EA IN RANDUL LUMII … Marek Belka, directorul FMI pentru Europa, a fost numit in functia de guvernator al bancii centrale a Poloniei
ERA EVIDENT: Polonia accepta un imprumut de 20 miliarde de la FMI … SONDAJ: In cat timp credeti ca va intra intr-o mare criza?
Cititi va rog si:
O INFORMATIE CARE SPUNE MULTE: Soros vrea sa cumpere carbunele din Kosovo



FILMUL "APOCALIPSA LUI IOAN" - INTEGRAL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu