marți, 20 martie 2012

STATELE UNITE ALE LUMII: ALT ARGUMENT - CARDUL DE SĂNĂTATE

Cardul de sanatate!!!Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu oricare, despre cardul de sănătate. Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este
de grav ceea ce ni se întâmplă fără informarea corectă şi fără acordul nostru.
Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară: Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile!!!
- Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.
- Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat. Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează
drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.

- La Consiliul Europei există o presiune imensă din partea firmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre
sănătatea oamenilor. Forţa financiara uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou
pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ.

- Există riscul discriminării persoanelor pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.
- Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana, mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!
- Exista o tendinţă din partea Statului spre autoritarism în sensul de a cunoaşte totul despre cetăţeni şi de a-i controla !!!
- Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice!!!
- Se introduce o noua taxa, fara să întrebe populaţia, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.
- In privinţa donării de organe: vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări. Şi dacă ar
exista mai mulţi donatori de organe nu vor exista mai multe transplanturi în ţara noastră, pentru că fondurile disponibile pentru transplanturi de
organe sunt limitate, iar creşterea numărului de donatori ar depăşi limita bugetară. Cui vor folosi organele luate de la romani??? Ce bani si
ce organizare sunt in joc??? Cine va apăra “prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele pe milioane şi milioane de euro sau
dolari?

- Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice
discriminări împotriva imigranţilor, care nu au familiile alături de ei.
Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe”!!!

- Exista un comerţ ilicit de organe de transplant, este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.
- Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!
- Ultimul exemplu este A1H1 (gripa porcină). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele
care au produs vaccinurile.

- Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără), creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale.
Cardul de sănătate este “arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un “furt al secolului” săvârşit în
dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!

Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă: CEI CARE
PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR
CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU
NEVOIE!!!

Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plăti de 2 ori asistenţa medicală. Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou
jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere. Televiziunile vorbesc de Egipt,
politicienii se bat pentru funcţii în Parlament. Ce minunăţie de neam
suntem!!!

Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi
suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de “prostime”!!!

Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele
de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu
sistemul informatic!!!

Credincioşii spun că nu vor să folosească acte electronice care
conţin semnul fiarei – 666! Cine să
se uite în gura unor “rătăciţi” care încă mai cred în Dumnezeu! Ce dacă
sunt milioane, ce dacă îşi strigă credinţa şi cer respect măcar pentru
sufletul lor dacă pentru nivelul lor de trai nu are nimeni!

Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în
acest experiment: În Marea Britanie s-au pierdut datele a 93% din
asiguraţi. Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementarea
parţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
De ce pornim noi
ceva ce nemţii au stopat? Cine are interese în a controla românii la
capitolul sănătate şi organe?

Acestea sunt informaţiile din microcipul cardului, aşa cum au decis
ministrul UDMR Cseke Attila şi guvernul Boc:

- numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;
- codul unic de identificare în sistemul de asigurări;
- numărul cardului naţional de sănătate;
- diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;
- grupa sanguină şi RH-ul;
- acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;
- numele medicului de familie şi datele lui de contact.
Fiti binecuvantati!

SURSA: PROCONSUL.COM.RO
Cardul european de asigurări sociale de sănătate vă facilitează accesul la îngrijiri medicale în cele 27 de state membre ale UE, precum şi în Islanda, Liechtenstein, Norvegia şi Elveţia.
Plecaţi în vacanţă sau într-o călătorie de afaceri? Totul se poate transforma într-un coşmar dacă vă îmbolnăviţi, suferiţi un accident sau aveţi o reacţie alergică.
Pe lângă problema în sine, va trebui să apelaţi la un sistem de sănătate necunoscut, iar cheltuielile suplimentare legate de intervenţiile în regim de urgenţă pot înrăutăţi şi mai mult lucrurile.
Puteţi evita o parte din neplăceri dacă luaţi cu dumneavoastră cardul european de asigurări sociale de sănătate English .
În urma unui acord încheiat între cele 27 de state membre ale UE şi Islanda, Liechtenstein, Norvegia şi Elveţia, cetăţenii europeni au dreptul la anumite prestaţii de securitate socială în oricare dintre aceste ţări.
Printre acestea se numără şi accesul la îngrijiri medicale neplanificate în aceleaşi condiţii ca şi cetăţenii ţării gazdă.
Egalitate de tratament
Cardul de sănătate este pentru medici, spitale şi farmacii dovada că titularul are dreptul de a fi tratat ca şi cum ar fi cetăţean al ţării respective.
În anumite ţări, îngrijirile medicale sunt gratuite. În altele, pacientul trebuie să achite facturile, însă suma îi va fi rambursată, parţial sau integral.
Cardul acoperă, de asemenea, asistenţa acordată femeilor însărcinate şi asigură continuitatea tratamentului în cazul bolnavilor cronici (ex. pacienţii care suferă de astm, diabet sau cancer).
Reţineţi însă că pentru anumite servicii specializate, cum ar fi dializa, unitatea medicală trebuie contactată din timp.
Aveţi dreptul la egalitate de tratament chiar dacă nu aveţi la dumneavoastră cardul de sănătate. Totuşi, aţi putea fi nevoit(ă) să vă contactaţi asiguratorul, pentru a solicita o adeverinţă provizorie prin fax sau e-mail.
În plus, este posibil să vi se solicite achitarea integrală a costurilor, urmând să solicitaţi rambursarea la întoarcerea în ţară. Nu aveţi însă garanţia că veţi primi toată suma.
Solicitaţi cardul, este uşor de obţinut!
Cardul european de asigurări sociale de sănătate este gratuit. Pentru a-l solicita, luaţi legătura cu casa de asigurări de sănătate. Doar cetăţenii asiguraţi în cadrul unui sistem naţional de sănătate au dreptul la acest card.
De asigurare beneficiază, de asemenea, europenii care se deplasează într-una din cele 31 de ţări pentru a studia sau pentru a lucra temporar (în interes de serviciu).
În prezent, aproape 185 de milioane de persoane deţin deja cardul de sănătate.
Informaţii suplimentare despre coordonarea securităţii sociale în UE

NOTA MEA: Nu prostii dintr-acestea ne trebuie nouă, oamenilor, ANALFABEŢILOR!, ci un sistem medical eficient şi GRATUIT, medici bine plătiţi de stat, care să nu emigreze în alte ţări "mai calde", medicină preventivă, educaţie medicală de masă, un climat politic naţional şi mondial dedicat tuturor oamenilor de pe Planetă, fără riscuri directe sau colaterale etc. De unde nu ştim că aceste cip-uri pot avea şi o a doua semnificaţie, destinaţie, folosire, ascunsă şi malefică, precum discriminarea, donarea de organe prin abuz, excrocarea, ameninţarea, clasificarea, poate chiar eliminarea fatală... Cipurile pot fi programate iniţial inofensiv şi mai apoi "complicat", în cuplaj cu aparatura medicală sau cine ştie ce armă secretă. Avem deja Buletin sau Card de Identitate. Sau, totuşi firesc, Cardul de Sănătate poate încăpea pe mîna unor terorişti, terţi... Organizaţia Mondială a Sănătăţii ar putea, mai bine, să unifice toate sistemele medicale de pe Planetă, în scopul salvării vieţii tuturor oamenilor bolnavi, a gratuităţii actului medical, a ieftinirii medicamentelor, a distribuirii celor mai eficiente tratamente, proceduri şi aparaturi medicale, pentru toate Statele Lumii. Un SMURD mondial... De exemplu, pentru mine, un cardiac şi diabeticMedici din toată Lumea, ridicaţi-vă la înalta menire ce-o aveţi pe Pămînt, întru salvarea sistemelor medicale naţionale şi a tuturor semenilor Dumneavoastră aflaţi în suferinţă de orice boală, îndeosebi cele mai răspîndite: cancer, boli cardiovasculare, diabet, SIDA etc. Cei bogaţi, cu dare de mînă, îşi pot permite şi clinici particulare costisitoare - dar marea majoritate nu. De aceea militez ca pentru sănătate, omul bolnav sau sănătos să beneficieze în mod gratuit de actul medical şi omul bolnav să nu fie pus în situaţia să cerşească, chiar dacă, cu mărinimie, există şi un sistem caritabil în paralel. Socialismul a avut marele merit să asigure oamenilor GRATUITATE în educaţie şi sănătate. Cu alte explicaţii capitaliste contrare nu-i veţi convinge pe cei care au trăit în Socialism.
Savin BADEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu